Unieke schilderijen 

  Bent u op zoek naar iet unieks?

  Naar een kunstwerk wat precies bij u past?

Ik maak sinds 16 jaar wastekeningen en schilderijen met encaustic art. Het is een heel bijzondere manier van werken. Het is het strijken met bijenwas op een ondergrond. Door het vervloeien van de kleuren ontstaan er heel bijzondere kleurschakeringen. Op canvasdoek zet ik laag voor laag op, zodat er een 2-deminsionaal effect ontstaat. Je moet dan ook eigenlijk de schilderijen in het echt zien. Want in het echt zijn ze nog zo veel mooier.

Het werken met encaustic art, zorgt er ook voor dat iets wat onder de oppervlakte aanwezig is, iets wat speelt voor het moment zichtbaar wordt in het schilderij. Het schilderij vertelt een eigen verhaal. Allereerst door de kleuren maar ook door de symbolen die er als van zelf in ontstaan.

Ik geniet er iedere keer weer van om naar een schilderij te kijken. Want door de tijd lijkt het alsof er steeds weer iets nieuws naar voren komt. Je raakt er nooit op uitgekeken.

Het is iedere keer weer een verrassing hoe mensen reageren op de energie van de schilderijen.  

Al deze schilderijen zijn gemaakt op canvasdoek en door een extra behandeling blijven de kleuren mooi. De schilderijen zijn ook aan de zijkant geverfd zodat deze gelijk opgehangen kunnen worden.

Mijn schilderijen maak ik allemaal intuïtief en bij ieder schilderij behoort een persoonlijke boodschap die ik dmv  channelen mag ontvangen. Net zoals bij mijn zielstekeningen krijg ik deze boodschap aangereikt.

De ervaring leert dat deze boodschap goed aansluit bij de persoon die zich tot een bepaald schilderij aangetrokken voelt.

Dus wanneer u een keuze maakt voor een van onderstaande schilderijen, krijgt u er als extra nog een erbij behorende boodschap bij cadeau.

De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen en het materiaal en liggen tussen de € 220,- en € 600,- .


Interesse in een persoonlijk op maat gemaakt schilderij?

Een schilderij wat precies aangeeft waar u staat in het leven? Een schilderij met een persoonlijke boodschap?

Bij het maken van de schilderijen werk ik intuïtief. Ik voel helemaal in op de persoon waar een schilderij voor gemaakt wordt. Daardoor ontstaat er dus ook een energetisch schilderij. Een schilderij wat echt raakt op het gevoel. Een schilderij wat precies resoneert met het proces waar de persoon mee bezig is en waar hij/of zij naar toe mag gaan.

Daarnaast werken de kleuren ook helend. Iedere kleur heeft namelijk een trilling en werkt dus door op het lichaam in positieve zin. Daardoor kan een helingsproces op gang komen. En dit zorgt voor verlichting.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen.

 Bel mij gerust voor meer informatie of schrijf mij een email. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u  op.

Tel:  +31 - 652043449
 Email: info@healing-spirit-art.nl

Warme groet, Mirre

Een uniek schilderij op maat gemaakt. Hoe ga ik te werk?

Voordat ik aan een schilderij begin neem ik contact met u op zodat ik weet welke wensen er zijn wat betreft de afmetingen van het doek en welke kleuren er gebruikt worden voor het schilderij.

Voordat ik met het schilderij begin maak ik eerst kleurvoorbeelden. Deze stuur ik naar u op. Pas wanneer u de kleuren goed vindt ga ik op het canvasdoek beginnen.Ik stuur stap voor stap foto’s door zodat  u precies ziet hoe het proces verloopt. Zodat u uiteindelijk echt een schilderij ontvangt waar u zich helemaal in kunt vinden.

 Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De rest wordt voldaan bij aflevering.

 Een foto van het eindresultaat wordt eerst per e- mail aan u toegestuurd of u komt zelf kijken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, ben ik het ook. 

 Er bestaat de mogelijkheid om het schilderij zelf te komen halen.

 Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden.

Hebt u nog  vragen? Neem gerust contact met mij op.

 +31 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Onderstaande schilderijen zijn voorbeelden van mijn werken. Sommige zijn nog te koop . 

Klik op een van onderstaande schilderijen. Bij al deze schilderijen staat een boodschap. Warme groet, Mirre

Mirriam Muller, creatief MediumCreatief Medium Mirre

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller 

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

 031 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Interesse in een van bovenstaande schilderijen?

Voor meer informatie over de prijzen neem vrijblijvend contact met mij op.

Natuurlijk kan ik naar wens ook een op maat gemaakt schilderij maken. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.