Intuïtieve schilderijen

Al deze schilderijen zijn gemaakt op canvasdoek en door een extra behandeling blijven de kleuren mooi. De schilderijen zijn ook aan de zijkant geverfd zodat deze gelijk opgehangen kunnen worden.

Mijn schilderijen maak ik allemaal intuïtief en bij ieder schilderij behoort een persoonlijke boodschap die ik dmv channelen mag ontvangen. Net zoals bij mijn zielstekeningen krijg ik deze boodschap aangereikt.

De ervaring leert dat deze boodschap goed aansluit bij de persoon die zich tot een bepaald schilderij aangetrokken voelt.

Dus wanneer u een keuze maakt voor een van onderstaande schilderijen, krijgt u er als extra nog een erbij behorende boodschap bij cadeau.

Interesse in een van bovenstaande schilderijen?

Voor meer informatie over de prijzen neem vrijblijvend contact met mij op.

Natuurlijk kan ik naar wens ook een op maat gemaakt schilderij maken. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Mirriam Muller, creatief MediumCreatief Medium Mirre

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller

Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering een dierbare overledene

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl