Te koop intuïtieve schilderijen

Ben jij op zoek naar een uniek schilderij?

Een schilderij met een boodschap?

Een schilderij wat jou raakt op jouw gevoel?

Een schilderij met een hoge trilling?

Al mijn schilderijen maak ik intuïtief. Ik weet van te voren dus niet wat er onstaat.

Bij het maken van deze schilderijen stem ik mij af op de energie van de Engelen en de Meesters van het Licht. Daardoor ontstaan bijzondere schilderijen met een hoge trilling.

Onderstaande schilderijen zijn nog te koop. voel maar eens wat ze met je doen. Stem je af op een schilderij van keuze. En voel waar jij geraakt wordt.

Bij ieder schilderij ontvang ik ook een boodschap

Unieke schilderijen

De eerste schilderijen zijn nog te koop.

De prijs van deze schilderijen staat erbij. De schilderijen zijn genummerd. Dus je kunt met het nummer aangeven naar welk schilderij je interesse uitgaat.

Al mijn schilderijen heb ik met veel liefde gemaakt. Dus zit er iets bij waar jij blij van wordt. Neem contact met mij op. Of bel mij.Natuurlijk is het ook mogelijk een schilderij op maat te laten maken.

Een persoonlijk zielsschilderij.

Nieuw:  cirkel of life.

Creatief Medium Mirre

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller

Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering een dierbare overledene

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl