Een persoonlijke wastekening inclusief reading ( zielstekening)

 

  • Heb jij even een steuntje in de rug nodig?

  • Zit je met bepaalde vragen of  weet je momenteel niet waar je naar toe mag werken?

  • Ben je vastgelopen?

  • Of heb je een dierbare verloren en zit je nog met bepaalde vragen?

Een persoonlijke wastekening, zielstekening is wel iets heel unieks wat jij jezelf of een ander cadeau kunt doen.

Alle werken van mij zijn gemaakt met bijenwasblokjes en een strijkijzer. Door de opbouw van de lagen bijenwas ontstaan er 2 dimensionale tekeningen.

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen.

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is.

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven iemand vaak inzichten in zijn of haar leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid kan geven in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling.

Verder mag ik in zo'n boodschap ook af en toe de groetjes doorgeven van gene zijde waar iemand vaak reikhalzend naar uitziet.

Regelmatig verschijnen er in een zielstekening silhouetten van overleden dierbaren of overleden dieren als een lieve groet. Ik vind het dan ook iedere keer weer een belevenis om naar een wastekening te kijken en er steeds nieuwe dingen in te ontdekken.

Regelmatig mag ik even een tipje van de sluier oplichten om iemand iets moois aan te reiken.

Alles wat er in een zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt. Behalve de mooie kleuren is er heel veel in te zien.  De kleuren die ik in de tekening gebruik kunnen energetisch iets voor je doen. Kleuren reiken namelijk energie aan.

Mensen zijn steeds weer blij verrast over mijn boodschappen en ik vind het geweldig om zo'n mooi werk te mogen doen.

 Lees de recensies onderaan deze pagina.

Gun jezelf of een ander zo'n uniek cadeau. Ook een bijzonder cadeau bij een geboorte.

De te bestellen afmetingen zijn:

  • Din A3 formaat (420 x 297 mm) € 79,00 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Naar Belgïe € 82,00 inclusief verzendkosten.

  • Din A4 formaat (297 x 210 mm) € 49,00  inclusief verzendkosten binnen Nederland. Naar Belgïe € 51,50 Inclusief verzendkosten.

De zielstekeningen zijn te bestellen door onderstaand bestelformulier volledig in te vullen

Kies hieronder jouw gewenste formaat zielstekening

Bestelling A- 4 formaat
Bestelling A-3 formaat
Voornaam en Achternaam
Straat, huisnummer
Postcode en plaats
email adres
Is de bestelling voor iemand anders? Voornaam en achternaam
Geboortedatum

Recensies

 Ik heb door Mirriam n zielentekening laten maken met boodschap. De tekening is prachtig en hoe ik m ook houd ik zie echt overal wat in. De boodschap was heel bijzonder. Het klopte als n bus en het heeft voor mij dingen bevestigd maar ook zeker hoop en n steuntje in de rug gegeven wat ik op dit moment hard nodig heb. Dit is echt n cadeautje.

 Hoi Mirriam 
Ik heb vandaag mijn mooie zielstekening met boodschap ontvangen ! Ik moet zeggen dat ze geweldig is en de boodschap is volledig op mijn lijf geschreven !! Zo mooi !! Ik kan nu zeker weer verder door de boodschappen die ik mocht ontvangen !
Bij deze dus hartelijk bedankt voor de mooie tekening en de boodschappen !! 
Lieve warme groetjes 
Martine

 Ik had meegedaan aan de verloting van een reading die Mirre op haar FB pagina had staan. En Happy was ik toen ik ineens mijn naam voorbij zag komen, ik had gewonnen . Ik heb mijn geboortedatum doorgegeven aan Mirre...en een paar dagen later kreeg ik mijn persoonlijk reading, Wauw was heel mooi, en zeer kloppend en ook heb ik even een traantje weggepinkt iets wat me raakte!
Nogmaals mijn hartelijke dank Mirre voor deze prachtige reading .

------------------------------------------------------

 Ik had een hele tijd geleden een wastekening door jou laten maken met daarbij nog een brief. Deze was zeer pakkend en daar heb je me zo mee ontroerd. De dingen die je neer had geschreven klopte volledig. Hartelijk dank toen en nog steeds voor de mooie wastekening en de boodschap. Ik hecht daar enorm veel waarde aan en is één van mijn dierbaarste bezittingen. Bedankt! Vanessa C.

------------------------------------------------------

 Bij Miriam een wastekening besteld. Wat fantastisch. Ik ben totaal onder de indruk. Prachtige kleuren, mooie symbolen met een betekenis en persoonlijke boodschappen. Ik heb de zielstekening meteen ingelijst en hij hangt nu te pronken aan mijn muur in de huiskamer. Ik ben zeer benieuwd of de geduide boodschappen straks ook realiteit worden. Veel informatie over mijn persoonlijk proces die Mirre doorkrijgt tijdens het wastekenen zijn zeer treffend. Dank je wel. Een aanrader om voor jezelf of een ander zo een tekening te laten maken. Jose van E.

------------------------------------------------------

Eerst heb ik op de site van mirre een was rekening gezocht. Waar achteraf een hele mooie passende beschrijving bij kwam. Toen heb ik een waxtekening laten maken die ze speciaal voor mijn maakte met mijn gegevens. Ook daar kon niemand om heen dat het verhaal kloppend was. Ik geloof in deze vrouw. En raad haar iedereen aan. Haar mooie waxtekening hangt en ik hou rekening met een kleur die ze noemt dat geeft me meer vertrouwen. De text heb ik al vele mensen laten lezen. En iedereen reageert ook positief. Bedankt mirre. Ik vind je een topper.

------------------------------------------------------Er kwam een bericht voorbij met de wastekeningen en hun intuïtieve boodschap. Kies er een uit welke je het meest aanspreekt. Intuitief gekozen en de boodschap was zo treffend dat ik eigenlijk zonder na te denken een wastekening aan de hand van mijn naam en geboortetekening heb besteld. Een prachtige vlinder met blauw roze en goud en zilver kreeg ik toegestuurd. Het heeft een mooi plekje gekregen. De boodschap die er bij zat was zo treffend en kloppend dat ik er koud van werd. Ik geloof in synchroniteit en dat werd nu weer duidelijk. Die dag had ik net 2 dingen gezegd die ik s middags in de boodschap zou lezen. Toeval bestaat niet. Een prachtig cadeau en mooie boodschap voor jezelf. Ter ondersteuning, reflectie en om aan te werken. Queenie F.

------------------------------------------------------