7 diepgaande helende meditaties die jou echt verder gaan helpen.

meditaties voor heling en innerlijke rust

Ik heb 7 diepgaande trance healing meditaties gemaakt. Die jou echt gaan helpen.

♥ Met het loslaten van oude pijn en verdriet

♥ Met het opruimen van alles wat niet meer bij jou hoort.

♥ Met het opruimen van oude blokkades.


Deze meditaties heb ik aangereikt gekregen.

7 diepgaande healing meditaties die jou gaan helpen om heel veel energetisch op te ruimen.

Diepgaande healing op energetisch en fysiek niveau

Loslaten van oude energie

Opruimen van karma en oude banden en energieën.

Healing op een dieper niveaus. Waardoor jij meer terug komt in jouw kracht. MEER ENERGIE. MEER ONTSPANNING. EN WELLICHT BEVRIJDING VAN PIJN.

Door je te verbinden met deze energie kom jij steeds meer terug in jouw kracht. Je voelt de liefde van de engelen. Heel veel krijg je aangereikt. Diepe inzichten die jij mag krijgen.

Dit wil jij toch ook?

steeds meer terug in jouw kracht

Lekker in je vel zitten

Jezelf bevrijden van oude energie die jou blokkeert om de beste versie van jezelf te zijn.


Voel jij nu dat het tijd is om dingen te veranderen? De eerste stap begint bij jezelf.

Tijdens deze healings wordt er veel los gemaakt. heel veel mag er naar het licht. Ja, alles mag en kan nu opgelost worden.

Reacties van de mensen die meegedaan hebben met de healing 3 daagse / Crystal Healing

Dankjewel voor deze mooie healing. Ik heb hem net gedaan. Ik voelde me met momenten heel licht en zalig gevoel. Wat ik mocht loslaten was mijn vader en mijn angsten en onzekerheid. De bloem was een zonnebloem die opengaat. Mijn groei. Zó mooi. 💖🙏🏻💖🙏🏻

Een super mooie krachtige healing. Ik voel meer ruimte bij mijn buik, maag en hart. Mijn innerlijk kind heeft zijn vrede gevonden. De tranen dreven over mijn gezicht. Een enorme trilling in mijn benen en handen. Ik voel mij bevrijd van veel bagage. Er is veel ruimte gekomen bij mij hart. Ik mag meer ruimte voor mijzelf gaan innemen. Als cadeau heb ik een hart gekregen. Met als boodschap Veel liefde voor mezelf. Ga in je kracht staan. Ga je missie leven waar je hiervoor op aarde bent gekomen. Heb vertrouwen. Dankjewel Miriam voor deze bijzondere healing! Een fijne avond allemaal!

Zoveel verdriet en emoties mochten los gelaten worden.

Hartelijk dank voor jouw grote cadeau. Het heeft me zo ontzettend geraakt. Inderdaad trillen, de tranen liepen over mijn wangen. Ik heb duidelijkheid over mensen die ik los moet laten, maar wat ik niet durfde. Nu wel. Dank je 😘

Ik mocht mijn moeder uit mijn vorig leven loslaten. Heel veel energie is er losgekomen. Mijn hele lijf was aan het shaken. Ik had het gevoel dat mijn keel dicht geknepen werd. Een sleutel en een bloem heb ik aangereikt gekregen. Dat ik van mezelf moet gaan houden. En mijn onzekerheid gewoon los mag lostaten. En dat ik in mijn kracht mag gaan staan. Het voelt goed. Ik zag mijn overleden dochter als gids erbij.

Miriam ik wil je nog even bedanken voor de prachtige Healings die ik heb mogen ontvangen. Ik heb alle sessies een paar keer bekeken en mocht steeds veel opruimen. Vooral in sessie 2 gebeurde er veel. Ben je ontzettend dankbaar!! 🙏❤

Aarzel niet langer en ga aan de slag.
Bestel nu deze super diepgaande meditaties voor de unieke inschrijfprijs van slechts € 77,-. De waarde hiervan is zoveel meer.

Na bestelling ontvang je van mij het betaalverzoek. En ontvang je van mij de 7 audio's die je kunt downloaden.

Laat los, kom terug in jouw kracht en wordt de beste versie van jezelf en straal.

Ik ontvang graag de 7 trance healing meditaties t.w.v.€ 77,-

Voornaam + Achternaam
E-mailadres
Eventuele vraag