Kunst heelt, kunst raakt

♥Geef kleur aan jouw leven met mijn intuïtieve schilderijen.
♥Intuïtieve schilderijen met verwerking van crematie-as ter nagedachtenis aan een dierbare overledene.
♥Inzichten door een persoonlijke zielstekening met reading
♥kom terug in jouw kracht met mijn online cursussen.

Testimonials bij mijn schilderijen met verwerking van crematie-as

Wat voor meerwaarde heeft dit schilderij voor jou?

Een tastbaar aandenken om regelmatig naar te kijken.

Het schilderij Is voor mij een mooi aandenken aan mijn vader. Ik vind het niet prettig om as in een potje in mijn huis te hebben. Het as- schilderij Is een mooi alternatief hiervoor. 

Wat doet dit schilderij met jou?

Het doet mij nu steeds meer positiever aan mijn vader denken. Als ik binnen kom, zie ik het meteen en zeg ik papa gedag. 

Wat betekent dit schilderij voor jou?

Het schilderij geeft een goed gevoel

Dat de cirkel rond is. Dat ik papa niet vergeet, ondanks dat hij hier anders over dacht

Alles, de rust die ik voel als ik er na kijk, het gevoel dat hij er nog deels is. Hij is het schilderij

Wat geeft dit schilderij jou?

Het gevoel dat hij weer thuis is

Stukje rust. Berusting dat papa op afstand er toch nog steeds erbij Is.

Het gevoel dat ik er niet alleen voor sta dat mijn man er nog steeds is.

Ik krijg het gevoel van thuiskomen

Wat doen de kleuren met jou?

De kleuren geven een goed gevoel

Kleuren doen mij goed. Mooie vrolijke kleuren die nu bij mij passen. Ik vind het mooi en kijk er graag na. Ga steeds op zoek naar wat erin te zien Is.

Blauw was de kleur van Math en van zijn ogen en die zie ik dan ook.

Wat voel je wanneer je naar dit schilderij kijkt?

Gemengde gevoelens ; troost

Het schilderij geeft mij het gevoel dat het goed Is. Maakt mij ondanks dat papa er niet meer Is, "blij"

Verdriet maar ook vrolijkheid. 

Ben je tevreden over het eindresultaat?

Ja zeer tevreden. Vind het mooi.

Jazeker. Ik vindt hem prachtig. Ben er erg blij mee.

Zeer zeker het had niet beter gekund.

Wat voor meerwaarde hebben de gechannelde boodschappen die je eerder hebt mogen ontvangen?

De boodschappen hebben bevestiging gegeven over hoe mijn man was.

In eerdere wasschilderij heeft papa al via jou gesproken. En het klopte allemaal wat je schreef.

Alle boodschappen die ik heb mogen ontvangen hebben mij de kracht gegeven om door te gaan en het vertrouwen dat het allemaal goed komt ook nu ik er alleen voor sta

Hoe heb jij mij ervaren?

Positief, prettige gastvrije ontvangst, goed verzorgd.

Ik heb jou als een open, eerlijk, gastvrij en spontaan persoon ervaren. Je sprak openlijk over je gave en wat jij ermee doet en wat jij ervaart. Dat heb ik al fijn ervaren. Je hebt ons gastvrij ontvangen.

Open, eerlijk, liefdevol, begripvol en een hele grote passie voor wat je doet.

Meer informatie over mijn schilderijen ter herinnering aan een dierbare

Testimonials bij mijn zielstekeningen

Ik had meegedaan aan de verloting van een reading die Mirre op haar FB pagina had staan. En Happy was ik toen ik ineens mijn naam voorbij zag komen, ik had gewonnen . Ik heb mijn geboortedatum doorgegeven aan Mirre...en een paar dagen later kreeg ik mijn persoonlijk reading, Wauw was heel mooi, en zeer kloppend en ook heb ik even een traantje weggepinkt iets wat me raakte!
Nogmaals mijn hartelijke dank Mirre voor deze prachtige reading .

------------------------------------------------------------------------------------

Ik had een hele tijd geleden een wastekening door jou laten maken met daarbij nog een brief. Deze was zeer pakkend en daar heb je me zo mee ontroerd. De dingen die je neer had geschreven klopte volledig. Hartelijk dank toen en nog steeds voor de mooie wastekening en de boodschap. Ik hecht daar enorm veel waarde aan en is één van mijn dierbaarste bezittingen. Bedankt! Vanessa C.

--------------------------------------------------------------------------------------

Bij Miriam een wastekening besteld. Wat fantastisch. Ik ben totaal onder de indruk. Prachtige kleuren, mooie symbolen met een betekenis en persoonlijke boodschappen. Ik heb de zielstekening meteen ingelijst en hij hangt nu te pronken aan mijn muur in de huiskamer. Ik ben zeer benieuwd of de geduide boodschappen straks ook realiteit worden. Veel informatie over mijn persoonlijk proces die Mirre doorkrijgt tijdens het wastekenen zijn zeer treffend. Dank je wel. Een aanrader om voor jezelf of een ander zo een tekening te laten maken. Jose van E.

---------------------------------------------------------------------------------------

Eerst heb ik op de site van mirre een was rekening gezocht. Waar achteraf een hele mooie passende beschrijving bij kwam. Toen heb ik een waxtekening laten maken die ze speciaal voor mijn maakte met mijn gegevens. Ook daar kon niemand om heen dat het verhaal kloppend was. Ik geloof in deze vrouw. En raad haar iedereen aan. Haar mooie waxtekening hangt en ik hou rekening met een kleur die ze noemt dat geeft me meer vertrouwen. De text heb ik al vele mensen laten lezen. En iedereen reageert ook positief. Bedankt mirre. Ik vind je een topper.

-------------------------------------------------------------------------------------------Er kwam een bericht voorbij met de wastekeningen en hun intuïtieve boodschap. Kies er een uit welke je het meest aanspreekt. Intuitief gekozen en de boodschap was zo treffend dat ik eigenlijk zonder na te denken een wastekening aan de hand van mijn naam en geboortetekening heb besteld. Een prachtige vlinder met blauw roze en goud en zilver kreeg ik toegestuurd. Het heeft een mooi plekje gekregen. De boodschap die er bij zat was zo treffend en kloppend dat ik er koud van werd. Ik geloof in synchroniteit en dat werd nu weer duidelijk. Die dag had ik net 2 dingen gezegd die ik s middags in de boodschap zou lezen. Toeval bestaat niet. Een prachtig cadeau en mooie boodschap voor jezelf. Ter ondersteuning, reflectie en om aan te werken. Queenie F.

------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Mirriam
Wat een mooie tekening. Ik zie een groep mensen en een heeft eem baby'tje in de handen. Ook zie ik twee personen bovenin en ook een zwarte kat.er is ook en persoon die verweg staat.

De beschrijving ja het klopt allemaal em dat ik moe aanvoel is met de energetische shift lastig bovendien had ik de afgelopen week ook last van een virus. Degene die mij naar beneden haalde was mijn master, de dingen die ik zag hoe mooi ook werden vaak met de ook negatieve kant beschreven. Ik heb het contact ook verbroken.

De beschrijving ik ben er emotioneel van. 
Dankjewel voor deze mooie tekening en de bijbehorende boodschap 
Warme groet GERDA 

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller 

Mirriam Muller, creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

 Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.