Een persoonlijk zielsschilderij

Wil jij een uniek persoonlijk schilderij?

Een schilderij met een hoge vibratie, maar ook met de kleuren die precies bij jou passen?

Ik maak persoonlijke schilderijen. Daarbij voel ik als Medium in op jouw energie. Ik voel dan precies welke kleuren jij nodig hebt. Op welke plekken in jouw lichaam er een bepaalde disbalans is. Met deze kleuren zet ik het schilderij op. Daarbij laat ik mij leiden door de Engelen en mijn gidsen.

Daardoor ontstaat er een persoonlijk schilderij met de kleuren die jij nodig hebt. Kleuren zijn helend en helpen jou om weer in balans te komen. Maar los daarvan zitten er in het schilderij heel veel symbolen. Het schilderij verteld een verhaal. Het is iedere keer weer bijzonder wat er mag ontstaan.

Ik werk met bijenwas. Dat is het versmelten van was op een strijkijzer. Het is een eeuwenoude techniet. En zo fijn om mee te werken. Spontaan ontstaan er dingen. Maar door de tijd lijkt het schilderij mee te veranderen. Iedere keer zie je er iets nieuws in. Je raakt er niet op uitgekeken.

Natuurlijk kun je ook zelf de kleuren bepalen. Ook dan ontstaat er een schilderij met heel veel symboliek erin.  

Een op maat gemaakt schilderij. Een zielsschilderij.

Bij het maken van een schilderij werk ik intuïtief. Ik voel helemaal in op de persoon waar een schilderij voor gemaakt wordt.

♥Daardoor ontstaat er dus ook een energetisch schilderij.

♥Een schilderij wat echt raakt op het gevoel

♥Een schilderij wat precies resoneert met het proces waar de persoon mee bezig is en waar hij/of zij naar toe mag gaan.

♥Daarnaast werken de kleuren ook helend. Iedere kleur heeft namelijk een trilling en werkt dus door op het lichaam in positieve zin. Daardoor kan een helingsproces op gang komen.

♥ Ik hanteer vaste prijzen voor een op maat gemaakt schilderij. Zo weet je precies wat een schilderij gaat kosten. Daarbij maak ik gebruik van een formaule: lengte + breedte x factor 2.

Een rekenvoorbeeld. Voor een schildersdoek met de afmetingen van 70 cm x 90 cm: 70 +90 = 160. x factor 2 = € 320,-

En als extra bonus ontvang je bij zo'n schilderij ook een reading. Je krijgt precies aangereikt wat nodig is voor het moment.

Hoe ga ik te werk bij het maken van een zielsschilderij ?

Als je een zielsschilderij bij mij laat maken dan worden eerst een paar dingen besproken.

1. Allereerste welke afmeting je graag zou willen voor jouw persoonlijke schilderij. Kijk daarvoor allereerst waar jij van plan bent jouw schilderij op te hangen.

2. Welke kleuren komen er in het schilderij?

Ik kan geheel naar jouw wens een schilderij maken. Dan bepaal jezelf de kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk. Er is zeker keuze uit 48 verschillende kleuren.

Of je geeft mij de vrije hand en er ontstaat een schilderij waarbij ik puur intuïtief de kleuren uitkies voor dit werk. Dit aan de hand van jouw unieke persoonlijke gegevens.

Nadat wij overeen gekomen zijn welke kleuren gebruikt worden in het schilderij, start ik met het opzetten van de eerste kleuren op het canvasdoek. Ik gebruik alleen kwalitatief hoogwaardige canvasdoeken.

Ik stuur je regelmatig afbeeldingen van het proces. Dit is leuk als herinnering. Bij het opzetten van de kleuren werk ik geheel intuïtief. Ook hierbij voel ik in op jouw energie. Daarbij laat ik mij leiden door mijn Gidsen en de Engelen. Het fijne van zo’n intuïtief werk wat door mij heen ontstaat is dat er symbolisch iets bijzonders ontstaat. Laag op laag wordt de bijenwas opgebouwd, waardoor er een 2-dimensionaal schilderij ontstaat.

Ik stuur je afbeeldingen of een filmpje van het eindresultaat. Op dat moment kunnen er nog kleine veranderingen aangebracht worden.

Pas nadat je het schilderij goed gekeurd hebt, wordt het schilderij afgewerkt met een speciale lak. Daardoor kan het afgestoft worden en blijven de kleuren ook duurzaam aanwezig.