Gratis mini-cursus; Terug in jouw kracht


Gratis meditaties voor meer rust en ontspanning. Stap voor stap terug in balansOndervind jij last van jouw hooggevoeligheid?

Als je gevoelig bent dan kun je hier heel veel last van ondervinden. Ikzelf weet waar over ik hier praat. Ik had in het verleden echt problemen met mijn gevoeligheid.

Ik voelde heel veel dingen aan. En vaak was het ook zo dat ik in een bepaalde omgeving mijn stemming echt daalde. Maar het heeft heel lang geduurd alvorens ik daar achter kwam. Ook pakte ik heel veel pijn en emoties van anderen op. Onverwacht had ik opeens een klacht. Heel vervelend was dat.

Nu zoveel jaren weer verder weet ik precies hoe ik mij kan afschermen enerzijds en hoe ik in mijn kracht kan blijven.

♥ Ervaar jij jouw hooggevoeligheid als een last?

♥ Of merk jij dat jij snel moe bent indien jij je onder mensen bevindt?

Dat hoeft helemaal niet. Jij kunt van hooggevoeligheid ook jouw kracht maken. Jouw intuïtie inzetten voor jouw doelen en/of onderneming. Jouw hooggevoeligheid voor je laten werken.Dan gaat namelijk alles veel gemakkelijker. En dat is toch wat jij wilt?

Dat alles gemakkelijker gaat. Dat jouw energie gemakkelijk stroomt en dat jij ook voldoende energie overhoudt om op een goede manier door de dag heen te komen. Zodat jij ook nog voldoende energie overhoudt om leuke dingen te doen. Dat je als je thuis komt van jouw werk ook nog leuke dingen kunt doen. En daar ook nog de energie voor hebt. Dat je nog zin hebt om leuke dingen met vriendinnen te doen.

♥ Als jij moe bent dan heb je geen zin meer om actie te ondernemen.

♥ Dan ervaar je alles als vervelend en lastig.

♥ En als je daar te lang mee rond blijft lopen dan wordt je daar echt niet vrolijk van.

Ik moet zeggen dat als ik echt in mijn kracht sta en vanuit mijn hart mijn werk doe ik echt bergen kan verzetten.

Dat was wel heel lang anders hoor. Zodra ik werk deed wat moest. En mijn hartje daar niet van ging zingen dan koste mij dat zoveel energie. Na een paar uur was ik doodop. Dan kroop ik het liefste in mijn bed. Natuurlijk deed ik dat niet. Ik bleef gewoon doorgaan. Stoer door blijven rennen. En niet luisteren naar mijn lichaam. Heel lang heb ik met klachten gerend. En maar doorgaan. Heel veel plichten die ik moest doen van mijzelf. Geld moest er binnen komen. Ten koste van mijn gezondheid. En ja dat kan natuurlijk niet goed gaan. Uiteindelijk ben ik dus letterlijk en figuurlijk omgekiept. Een burn-out.

Nu weet ik wel beter. Ik luister steeds meer naar mijn lichaam. Ik maak gebruik van mijn hooggevoeligheid. En luister echt naar mijn hart en naar de ideeën die ik aangereikt krijg. En stap voor stap ben ik die nu aan het omzetten.

♥ Wil jij nu ook vanuit jouw hart gaan werken en merk jij dat jouw lichaam op is?

♥ Dat jij steeds vaker en langer moe bent?

Dan is het echt nu tijd om iets te gaan veranderen in jouw leven.

Iets klopt er niet en daarom ben jij moe.

-Het kan zijn dat jij onbewust energetisch energie afgeeft.

-Misschien staat jouw aura veel te ver open en pik jij daardoor veel te veel op vanuit jouw omgeving. Niet echt fijn om de hele dag door jouw kanaal zover te hebben open staan.

-Daarnaast kan het zijn jouw geven en ontvangen niet in balans

-Of, dat jij werk doet waar jij niet blij van wordt

Heel veel dingen kunnen er voor zorgen dat jij niet goed in jouw vel zit. Ook mensen in jouw omgeving die negatief ingesteld zijn kunnen jouw energie compleet om zeep helpen. En dan kost het weer heel veel tijd om weer zelf afgestemd te worden op een positieve energie.

-Zorg er dus voor dat jij zoveel mogelijk omringd wordt door positieve mensen.

-Daarnaast kan het ook zijn dat jij jezelf steeds kleiner maakt. Dat jouw gedachten gedurende de dag niet echt opbouwend zijn. Dit kan ervoor zorgen dat jouw energie ook niet optimaal is. Want iedere gedachte die jij uitstraalt is ook energie. En daardoor trek je nog meer van diezelfde energie aan . En dat is toch niet wat jij wilt?

Hoe denk jij over jezelf? Welke gedachten heb jij over jezelf? Wees je daar eens van bewust. En dan is het tijd om te gaan kijken waar deze gedachten ontstaan zijn. Is dit is wat jij aangenomen hebt vanuit jouw omgeving? Is dit jouw vaak genoeg verteld zodat dit een overtuiging is geworden voor jezelf? Dan wordt het nu tijd dat jij deze negatieve overtuigingen gaat omzetten in iets anders. Iets wat wel positief is.

-Let eens op jouw energie. Wanneer merk je dat jouw energie daalt? Wanneer wordt jij mij? Wie is er dan bij je of waar ben je dan?

Ik heb een gratis mini-cursus gemaakt. Die gaat jou op verschillende manieren helpen.

In deze cursus staan verschillende meditaties:

♥ die jouw gaan helpen om jouw energie op te schonen.

♥ Daarnaast is er ook een meditatie om te oefenen met het aanvoelen van jouw energie veld. Zodat je op die manier jouw energie veld zo neerzet dat jij minder last gaat ondervinden van anderen en van jouw omgeving.

♥ Jij leert hoe jij je goed kunt gronden, waardoor jij meer in jouw eigen kracht blijft gedurende de dag.

♥ En je ontvangt ook nog eens extra de gratis meditatie in contact met jouw hart inclusief het erbij behorende werkboek. Daardoor ga je gericht luisteren naar jouw hart. Je weet dan waar jouw hart naar verlangt. Wat jouw hart nodig heeft. Zodat je van daar uit nieuwe beslissingen kunt maken voor jezelf

Wil jij terug in jouw kracht komen? Download dan de mini-cursus. Ik weet zeker dat deze jou gaat helpen om meer in jouw kracht te komen.

Tijdens deze mini-cursus ontvang jij tips hoe jij kunt gronden + Meditatieoefening om goed te aarden.

Tips hoe jij jouw energie veld kleiner kunt maken + Meditatieoefening kleiner maken van aura

+ Meditatie voor het opruimen van oude energie.

+ als extra bonus ontvang je nog de meditatie in contact met jouw hart inclusief werkboek.


Ik geef jou tips en tools hoe jij beter in jouw kracht kunt blijven. En een extra meditaties met opdrachten om nu eens gericht naar jouw hart te gaan luisteren. Ik reik jouw helemaal gratis verschillende meditaties aan die jou gaan helpen om alle oude energie uit jouw lichaam te verwijderen zodat alles wat niet bij jou hoort uit jouw systeem verwijdert wordt. En hoe heerlijk is dat, als je merkt dat je heel veel op die manier los mag laten?

• Je zult je daarna energieker en meer opgeladen voelen . Het lijkt alsof een last van je afgenomen is. Dat wil jij toch ook?

• En als extra bonus ontvang je ook nog de meditatie in contact met jouw hart inclusief werkboek. Luisteren naar jouw hart geeft jou veel antwoorden en inzichten over jezelf zodat jij weet wat jij mag en kan gaan veranderen zodat jij verder komt en gaat doen waar jij blij van wordt.


♥ Met al deze oefeningen en tips blijf jij steeds gemakkelijker in jouw eigen energie

♥ Zodat jij meer energie gedurende de hele dag. En daardoor krijg jij veel meer gedaan.

♥ Door het opruimen van oude energie in jouw aura kan het zijn dat jij je echt lichter gaat voelen alsof er een last van je af is gevallen

♥ En door naar jouw hart te gaan luisteren en de oefeningen erbij te maken, weet jij steeds meer waar jij je naartoe mag gaan bewegen. Hoe gaaf is dat.