Gratis meditatie in contact met jouw hart

Vrouw, moe, ongelukkig

♥ Ben jij ook zo’n gevoelige vrouw, iemand die echt vanuit haar gevoel wilt leven?

♥ Verlies jij jezelf vaak en vindt jij het moeilijk om hierbij voor jezelf te kiezen ?

♥ Ben je vaak moe en weet je niet meer hoe verder te gaan?

Herken jij je in bovenstaande punten?

Door echt naar binnen te gaan, en naar jouw hart te gaan luisteren, weet je waar het fout gaat. Je weet dan echt waar jij naar verlangt. En wat jouw weg is om te gaan bewandelen.

En wanneer jij jouw hart gaat volgen en stap voor stap de blokkades gaat afbreken, dan kom jij steeds meer terug in jouw kracht.

Daar wil je toch naar toe?

Luister jij wel naar jouw hart?

Gratis meditatie in contact met jouw hart

En hoe ga jij dat dan doen, vraag jij jezelf nu af? Hoe kan ik dit nu voor mijzelf veranderen? Hoe kan ik door deze visuele cirkel heen breken? Veel verdriet voel jij in jezelf en vaak weet je niet waar dat vandaan komt.

Door echt naar binnen te gaan, en naar jouw hart te gaan luisteren, weet je waar het fout gaat. Je weet dan echt waar jij naar verlangt. En wat jouw weg is om te gaan bewandelen.

En wanneer jij jouw hart gaat volgen en stap voor stap de blokkades gaat afbreken, dan kom jij helemaal in jouw kracht te staan en ga jij jouw passie volgen. En dat is toch wat jij wilt?


Door de meditatie te beluisteren krijg je meer duidelijkheid over jezelf. Jouw hart weet alles en geeft jouw raad. je hoeft alleen maar te luisteren. En wanneer je dat echt gaat doen, krijg jij de antwoorden hoe jij verder kunt gaan en welke stappen jij mag gaan nemen om gelukkig te worden.

Door ervaringen in het leven heb jij je onbewust afgeschermd. Niet meer willen voelen. Niet meer geraakt willen worden. Onbewust houdt jij jezelf tegen om verder te gaan. Ben jij er klaar voor om aan jezelf te gaan werken?

Wil jij verder komen in het leven in plaats van maar steeds in kringetjes te blijven ronddraaien?

De eerste stap hierbij is weer naar jouw hart te gaan luisteren. Te gaan kijken wat jij echt nodig hebt.

Meldt je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis meditatie: In contact met jouw hart.

Gratis meditatie in contact met jouw hart

Creatief medium en trance healing therapeutHallo, Ik ben Mirriam Müller en mijn spirit naam is Mirre.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om steeds maar in kringetjes te lopen. Om doodmoe te zijn en niet te weten hoe verder. Ik heb jaren lang keihard aan mijzelf gewerkt. Steeds meer oude overtuigingen overboord gegooid. Waardoor ik steeds meer in mijn kracht terug ben gekomen.

Ja ik voelde mij waardeloos en niet belangrijk. Ik durfde mij niet te laten zien. Ik vond mijzelf klein en onbeduidend. En vooral ik had moeite met van mijzelf te houden.

Door mij steeds meer te verbinden met mijzelf en naar mijn hart te luisteren ben ik ver gekomen. Ik weet nu waar ik sta in het leven en wat ik wil. En vooral mijn passie te volgen. Ongeacht wat anderen daar wel van denken. Ja, iedere keer als ik weer vanuit mijn hart werk, gaat mijn hart weer zingen.

Door de jaren heb ik mijn unieke manier van werken ontdekt.

Bij mijn werk gebruik ik mijn aangeboren intuïtie en heldervoelendheid om de vinger op de zere plek te krijgen. Ik werk met mijn gidsen en healing gidsen en maak rechtstreeks contact op ziels -niveau. Zo geef ik gericht dat door wat van belang is voor jou. Zodat jij weer een stuk verder kunt op jouw weg.

Door mijn studies en aangeboren gaven, heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. En die zet ik nu in voor jou.