Crystal Healing

Crystal Healing

Crystal Healing

Heling op een dieper niveaus is nu noodzakelijk om verder te komen. Jij hebt al zo”n grote weg afgelegd. Steeds meer jouw hart gevolgd. En ook steeds meer jouw passie geleefd.Als je het zo al noemen wilt. Want jij hebt nog zoveel van jezelf achter gehouden. Zoveel meer kun jij dan je tot nu toe hebt laten zien.

Tijd om nu te stoppen met je klein te houden. Jij mag in jouw grootsheid gaan staan. Jij mag nu eindelijk vanuit kracht jouw ding gaan doen. Wat dat dan ook is wat jouw drijft.

Stel niet te veel vraagtekens bij de dingen. Wees niet bang om anders te zijn. Wees niet langer bang om uniek te zijn. Want jij kunt heel veel mensen helpen. Jij draagt al veel uit en hebt het vaak nog niet eens in de gaten. De wereld heeft jou nodig. Mensen zoals jij die gedreven worden. Die puur en authentiek zijn. Om een betere wereld te maken. Niet alleen voor jezelf. Want als jij jouw passie echt ten volle uit gaat uitdragen zul jij steeds meer gaan stralen. Jij zult velen kunnen helpen. En dat is echt groots wat er kan en mag gebeuren als jij hier ook echt voor wilt gaan.

Jezelf niet langer verbergen. Maar jouw licht laten stralen. En jouw waarheid spreken, ongeacht wat anderen hier van zullen zeggen of denken. Dus waar ben jij nog bang voor? Jij kunt het allemaal aan hoor. Jij hebt een boodschap over te brengen hier. En steeds meer zal niet alleen jou duidelijk worden, maar jij zult ook precies weten hoe jij verder kunt. Alles wordt aan jou getoond zodra de tijd er rijp voor is. Dus nog even geduld lieve mens. Nog even stap op de plaats. Vul jezelf iedere dag met liefde. Verbind je iedere dag met de hoogste bronnen van energie. En jij zult weten wanneer het tijd is om vanuit ons uit te gaan dragen. Vanuit ons werk te gaan doen. De verbinding is reeds tot stand gebracht. Maar steeds meer mag je zien en duidelijk worden. En pas als het plaatje compleet is, weet jij wat je uit mag dragen en hoe.

7 diepgaande Healings op alle chakra's. Zie beneden voor meer informatie.

De 7 diepgaande healings op alle chakra's

chakra healing

7 ONLINE HEALINGS . Ook zijn weer diepgaande healings met de Crystal Angels.

Ben jij die spirituele vrouw die zich graag verder wil ontwikkelen? Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken?

Ik merk steeds vaker dat mensen moe zijn en moeite hebben om echt in hun energie te blijven. Daarnaast zijn er heel veel mensen zoekende naar zichzelf. Zij weten niet hoe zij verder kunnen komen.

Ja, ook ik ben door dit stuk heen gegaan. En er is veel zelfonderzoek nodig om antwoorden te krijgen. Ikzelf heb een burn-out gehad. Nu weer meer dan 4 jaar geleden. En alle hulpbronnen die ik ingezet heb die waren er in mijzelf.

Ik heb gericht gewerkt met de helende kracht van kleuren en daarnaast ben ik de zoektocht naar binnen aan gegaan. Heel veel inzichten heb ik mogen krijgen over mijzelf en waarom dingen gebeurden. Waarom ik mij iedere keer verloor in werk en waarom ik mij zo klein voelde en niet waardevol.

Uiteindelijk heeft dat zijn vruchten afgeworpen en ik werk nog steeds hard aan mijzelf. Ik ben nooit uitgeleerd en er zullen altijd weer nieuwe uitdagingen op mijn weg komen.Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt?

Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten?

Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

7 diepgaande heling sessies die jou gaan helpen bij:

het opruimen van oude energie. Energie die niet meer bij je past. Energie die jou belemmert om verder te komen met jouw leven. Waardoor jij wellicht klachten hebt om fysiek en/of emotioneel gebied.

Waar gaan wij aan werken?

  • Het loslaten van oude blokkades die niet meer bij jou passen.
  • Het loslaten van energieën die niet meer bij jou passen. Die jou ervan weerhouden om echt in jouw kracht te gaan staan.

  • Steeds meer inzichtelijk krijgen voor jezelf wat voor jou belangrijk is en wat jou niet langer dient. Waardoor het gemakkelijker is om dit los te laten
  • Steeds meer leven op een hogere vibrati e. En gaan leven vanuit deze hogere vibratie.

  • Je verbinden met jouw hart en met jouw innerlijke verlangens.

  • Helderheid krijgen over jezelf. Waardoor jij steeds beter weet en ziet wat goed voor jou is en daar ook naar gaan handelen.

Jij gaat heel veel loslaten aan oude patronen en energieën die jou niet langer dienen.

Je krijgt steeds meer inzichten over jezelf en wat voor jou belangrijk is. Daardoor wordt het steeds gemakkelijker om vanuit die nieuwe kracht/ energie nieuwe keuzes te maken.

Jij zult steeds meer in jouw eigen kracht komen te staan. Door het loslaten van oude energieën zul jij veel meer in verbinding komen met jezelf en wat jou drijft.

Door af te stemmen op deze hoge energieën kunnen er wonderen gebeuren.

Dus wil jij nu echt verder komen in het leven? Die eerste stappen maken om echt oude patronen en energieën los te laten. Verlang jij ernaar om vanuit kracht jouw hart en intuïtie te gaan volgen? Wil jij een betere versie van jezelf worden en stralen?

Meldt je nu aan voor deze mega helende sessies.

7 crystal healing opnames, die jij vanuit huis kunt doen wanneer en zo vaak als jij wilt.

Jouw investering voor deze waardevolle sessies is slechts € 111,-. Heb je mijn kaartendeck besteld? Dan ontvang je nog eens extra 50 procent korting.

Deze online heling sessies zijn voor jou geschikt:

Als jij nu echt aan jezelf wilt gaan werken.

Als jij er genoeg van hebt om niet verder te komen.

Als jij meer uit het leven wilt halen. En echt meer in jouw kracht wilt gaan staan.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de heling sessies doen. Je helemaal open te stellen voor wat er allemaal geheeld mag worden. Jij gaat hier zoveel meer uit halen voor jezelf.

Tijdens deze heling sessies begeleid ik je als Trance Medium Therapeut naar een diepgaande vorm van trance. Door te werken met het onderbewustzijn, wat alleen mogelijk is in deze diepere staat van ontspanning help ik jou met het loskomen van oude energieën en patronen. Daarnaast gaan wij werken met de hoge trillingen van de crystal angels. Door deze hogere energieën van licht en kristallen ga jij ook op een hogere trilling zitten. Waardoor het nog gemakkelijker wordt om oude stukken los te laten die jou niet langer dienen.

♥ Deze heling sessies zorgen voor meer rust en ontspanning.

♥ Zij zullen je veel inzichten brengen.

♥Maar dat niet alleen jij gaat zoveel los laten, waardoor jij in een veel hogere vibratie komt. En dit zul je voelen in jouw lichaam. Je zult minder moe zijn, beter slapen. Meer uit het leven kunnen halen.

Er gaat g eheeld worden met de Crystal Angels op een dieper niveau. Op elk gebied in jouw lichaam worden er blokkades opgeruimd.

Iedere healing sessie wordt er op een ander gebied geheeld. Dit zorgt ervoor dat op alle niveau's healing plaatsvindt.

Steeds meer opruimen wat niet meer bij je past. Waardoor jij steeds meer in jouw eigen kracht terug komt.

Ongelofelijk wat er tijdens de gratis healing 3-daagse allemaal gebeurde. De reacties van de mensen waren gewoon geweldig. Hier onder staan een paar reactis vermeldt.

Dus wil jij deelnemen aan deze 7 crystal healings op chakra niveau. Dit is de 1e stap om weer verder te komen. Steeds meer loslaten. Steeds meer terug in jouw kracht komen. Dat is toch wat jij wilt?

Bestel nu deze bijzondere online cursus die jou echt gaat helpen om oude stukken los te laten.
Jij krijgt heel veel inzichten. Jij krijgt inzichtelijk waar jij staat en waar jouw hart naar verlangd.


Investering in jezelf voor deze 7 online healings op een dieper niveau

De waarde is : € 211,- .

Jij betaalt nu geen € 111 ,- maar slechts de helft. Namelijk € 55,50 en dit voor 7 online healings.

Wil jij deze 7 online healing sessies met de Crystal Angels ontvangen?

1.Vul onderstaand formulier in

2. Je ontvangt van mij een mail met het betaalverzoek. . Ideal of per bankoverschrijving. Kijk ook in jouw spam- mail

3. Na betaling ontvang je van mij de link naar de Online omgeving waar je de meditaties kunt luisteren en downloaden.

Ik bestel de online 7 crystal healing sessies nu voor slecht €55,50

Reacties van de mensen die meegedaan hebben met de healing 3 daagse.

Dankjewel voor deze mooie healing. Ik heb hem net gedaan. Ik voelde me met momenten heel licht en zalig gevoel. Wat ik mocht loslaten was mijn vader en mijn angsten en onzekerheid. De bloem was een zonnebloem die opengaat. Mijn groei. Zó mooi. 💖🙏🏻💖🙏🏻

Een super mooie krachtige healing. Ik voel meer ruimte bij mijn buik, maag en hart. Mijn innerlijk kind heeft zijn vrede gevonden. De tranen dreven over mijn gezicht. Een enorme trilling in mijn benen en handen. Ik voel mij bevrijd van veel bagage. Er is veel ruimte gekomen bij mij hart. Ik mag meer ruimte voor mijzelf gaan innemen. Als cadeau heb ik een hart gekregen. Met als boodschap Veel liefde voor mezelf. Ga in je kracht staan. Ga je missie leven waar je hiervoor op aarde bent gekomen. Heb vertrouwen. Dankjewel Miriam voor deze bijzondere healing! Een fijne avond allemaal!

Zoveel verdriet en emoties mochten los gelaten worden.

Hartelijk dank voor jouw grote cadeau. Het heeft me zo ontzettend geraakt. Inderdaad trillen, de tranen liepen over mijn wangen. Ik heb duidelijkheid over mensen die ik los moet laten, maar wat ik niet durfde. Nu wel. Dank je 😘

Ik mocht mijn moeder uit mijn vorig leven loslaten. Heel veel energie is er losgekomen. Mijn hele lijf was aan het shaken. Ik had het gevoel dat mijn keel dicht geknepen werd. Een sleutel en een bloem heb ik aangereikt gekregen. Dat ik van mezelf moet gaan houden. En mijn onzekerheid gewoon los mag lostaten. En dat ik in mijn kracht mag gaan staan. Het voelt goed. Ik zag mijn overleden dochter als gids erbij.

Miriam ik wil je nog even bedanken voor de prachtige Healings die ik heb mogen ontvangen. Ik heb alle sessies een paar keer bekeken en mocht steeds veel opruimen. Vooral in sessie 2 gebeurde er veel. Ben je ontzettend dankbaar!! 🙏❤

3 diepgaande meditaties die jou echt verder gaan helpen.

meditaties voor heling en innerlijke rust

Ik heb 3 diepgaande trance healing meditaties gemaakt. Die jou echt gaan helpen.

♥ Met het loslaten van oude pijn en verdriet

♥ Met het opruimen van alles wat niet meer bij jou hoort.

♥ Met het opruimen van oude blokkades.

Tijdens de gratis healing 3- daagse is er zoveel gebeurd. En dat was pas het begin. Nu stappen wij nog dieper in . Deze meditaties heb ik aangereikt gekregen.

1. Meditatie/ trance healing met de roze chrystal Angel. Nog dieper helen op het hart en loslaten wat jij ervan weerhoudt om de beste versie van jezelf te worden.

2. Meditatie /trance healing in contact met de gouden en zilveren energie van de crystal Angels . Die gaat zo diep. Diepgaande healing in de kristallen Bron.

3. Meditatie/trance healing in de kristallen grot.

Als je de healing 3- daagse mee gedaan hebt weet je dat deze trance healing meditaties echt helpen. En echt op een dieper niveaus. Waardoor jij meer terug komt in jouw kracht. MEER ENERGIE. MEER ONTSPANNING. EN WELLICHT BEVRIJDING VAN PIJN.

Door je te verbinden met deze energie kom jij steeds meer terug in jouw kracht. Je voelt de liefde van de engelen. Heel veel krijg je aangereikt. Diepe inzichten die jij mag krijgen.

Hoe zou het voelen om weer helemaal in contact te komen met jouw hart? Dat steeds meer blokkades verwijderd worden en dat op een liefdevolle manier?
Zodat jij steeds meer in jouw kracht komt te staan.
En jouw hart gaat volgen?

Zovelen zijn bang om zich te laten zien. Bang om wat anderen daar wel niet van denken. Maar hoe zou het voelen als jij dat wel gaat doen? Echt jouw hart gaat volgen?
Ik kan je zeggen dat gevoel is met geen pen te beschrijven.
toen ik met de healing 3- daagse bezig was zat ik in zo'n ongelofelijke energie. En ook erna was dat nog voelbaar. Gewoon gelukkig omdat ik deed waar ik voor geroepen werd. deed waar ik goed in ben. En mij niet door angst eran heb weerhouden om dat te doen.

ja, het is moeilijk om je te laten zien. Vooral als je vaak afgerekend bent door anderen op wie je was of wat je deed. ja, jij stelt je dan kwetsbaar op. Maar hoe gaaf is het dan dat je anderen kunt helpen?

Voel jij nu dat het tijd is om dingen te veranderen? De eerste stap begint bij jezelf. Wat wil je dat er verandert? welke hulp en begeleiding heb je nodig om te komen waar jij wilt zijn?

Deze 3 meditaties zullen je in ieder geval al een stuk op weg helpen. Tijdens deze healings wordt er veel los gemaakt. heel veel mag er naar het licht. Ja, alles mag en kan nu opgelost worden.

Aarzel niet langer en ga aan de slag.
Bestel nu deze super diepgaande meditaties voor de unieke inschrijfprijs van slechts € 33,-. De waarde hiervan is zoveel meer.

Na bestelling ontvang je van mij het betaalverzoek. En ontvang je van mij de 3 audio's die je kunt downloaden.

Laat los, kom terug in jouw kracht en wordt de beste versie van jezelf en straal.

Ik ontvang graag de 3 trance healing meditaties t.w.v.€ 33,-


Workshop in contact met jouw hart

Healing hart en ziel ♥ Wat mag er geheeld worden?

♥ Waarin belemmer jij je nog onbewust?

♥ Welke angsten spelen er nog en zijn deze nog reëel?

Tijdens deze workshop geef ik trance healing meditaties om gericht blokkades op te ruimen op jouw hart.

Daardoor kom jij steeds meer in jouw kracht t e staan.

Je krijgt inzichten waar jouw hart nu werkelijk naar verlangt. Daardoor kun je andere keuzes maken. Dat geeft een nieuwe richting aan jouw leven.

De healing gaat heel erg diep. Niet alleen vanuit dit leven maar ook vanuit andere levens wordt diepgaand geheeld.

Blokkades die er nog zijn mogen opgelost worden. Zodat jij weer verder kunt met jouw leven. Maar dat niet alleen, jij zult voelen dat je in een veel betere energie komt te zitten. Bevrijd van oude angsten. Hoe fijn is dat?

ER wordt een tekening gemaakt met ENCAUSTIC ART. Vanuit het hart wordt na een diepgaande meditatie geschilderd met bijenwas.

In zo’n tekening is heel veel te zien. En ook te voelen. Symbolisch zegt zo’n tekening heel veel over jezelf. Jij gaat zelf kijken wat er zichtbaar wordt in deze ZIELSTEKENING.

Door deze ZIELSTEKENING KRIJG JIJ VEEL INZICHTEN. Duidelijk over jezelf en waar jij staat in het leven. De kleuren geven aan waar het nog mis gaat op energetisch gebied. Waar jij nog aan mag werken.

Kortom een kostbare workshop die: jou heel veel inzichten geeft waardoor jij weet waar jij tegenaan loopt en hoe jij verder kunt.

Daarnaast een diepgaande healing op hart en zielsniveau, die jou echt gaat helpen om verder te komen.

Deze workshop vindt altijd plaats op een zaterdag. Heb jij een groep van minimaal 4 personen dan kom ik graag naar jou toe.

Aanvang van deze workshop: 14.00 uur.

Afsluiting van deze workshop ca. 17.00 uur.

Locatie:

Hagenroderstraat 26

6464 CP Kerkade.

Kosten voor deze workshop inclusief alle materialen:

€ 56,- . en natuurlijk is er ook gratis koffie, thee en iets lekkers.

Opgeven voor deze workshop kan door het invullen van onderstaand formulier.

Pas na betaling ben je verzekerd van een plek. Wees er snel bij want vol is ook echt vol.

Volg jouw hart en wordt de beste versie van jezelf en straal.

Aanmelding workshop in contact met mijn hart.