cirkel of life/ jouw energetische blueprint (Alleen deze maand nog voor € 195,-)

Zo enthousiast over dit nieuwe stuk wat ik nu mag gaan maken. De cirkel of life staat voor jouw energetische blueprint .

Het laat jouw way of life zien. Daar in zet ik al die helende kleuren die jij nodig hebt.

Plus de helende energie van de Engelen en de Lichtmeesters. Waardoor er iedere keer wanneer je er naar kijkt je voelt dat het iets met je doet.

Daarnaast zet ik er ook nog eens extra reiki symbolen in. Met dat wat jij extra nodig hebt. En het kan zijn dat jij troost zoekt bij dit unieke kunstwerk. Of dat je er rust en ontspanning bij zoekt. Het maakt niet uit. Dit kun je aangeven bij jouw bestellingen.

Een op maat gemaakte cirkel of life

Ja die ga ik voor jou maken. Met jouw unieke gegvens. En dat nu voor een Mega Prijs. Daar wordt ik blij van en ook jij. Maar dat is nog niet alles. Bij jouw persoonlijke cirkel of life ontvang je ook nog eens een extra Bonus.

Bonus: Gratis opname reading/ healing bij jouw schilderij.

Hoe gaaf is het om naast dat je een persoonlijk schilderij krijgt ook nog eens een reading / healing erbij krijgt. Dit doe ik omdat ik voel dat dit zo hard nodig is. Vanuit liefde naar jou toe maar ook omdat ik gewoon graag iets extra's aanbiedt. Top toch.

De afmetingen van de schilderpanelen die ik nu heb zijn 60 cm doorsnee.

Dus wil jij gebruik maken van deze unieke aktie? Jouw unieke op maat gemaakte cirkel of life + als extra Bonus een gratis reading/ healing?

Vul onderstaand formulier in .


Wat kost zo'n uniek schilderij ?

Nou ik vraag mij momenteel € 195,-. De waarde hiervan is zoveel meer. Deze prijs is alleen nog geldig in de maand februari. Daarna wordt de nieuwe prijs € 275,-.

Wat krijg je daarvoor?

1. Een uniek op maat gemaakt schilderij.

+ 2. In dit schilderij verwerkt ik hoge energien van de Gidsen en de Engelen waar ik op afstem.

+ 3. Daarnaast zet ik ook nog de Reiki symbolen in dit schilderij voor extra healing voor jou. Of dat wat jij aangeeft wat jij nodig hebt.

+ 4. Je ontvangt de extra Bonus er nog bij. Een opname van een reading/healing voor jou van een waarde van meer dan € 49,-.

Wees de 1e die zo'n super gaaf schilderij bij mij besteld. Het heeft een mooie afmeting met een doorsnee van 60 cm. En natuurlijk worden ook de randen mee geverfd/ geschilderd. Je kunt het dus gelijk op jouw favoriete plek hangen.

✨Vul onderstaand formulier volledig in. Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van mij een betaalverzoek van € 195,-.

✨Ik maak foto's van jouw cirkel of life. Zodat je ziet hoe het wordt.

Deze aktie is tijdelijk. Zolang als het voor mij goed voelt. Dus wacht niet te lang.

Vul onderstaand formulier volledig in voor het bestellen van een persoonlijke cirkel of life.


Ik wil graag een op maat gemaakte cirkel of life met de afmetingen van 60 cm doorsnee.

Creatief Medium Mirre

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller

Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen . Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend .

Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering een dierbare overledene

Daarnaast heb ik ook al vele mooie healings mogen geven. En diepgaande meditaties mogen ontvangen en op nemen. Waaronder de online cursus crystal Healing de online cursus Heel Jezelf e n ook nog losse meditaties.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl