Dagkaart Tijd voor iets nieuws


Tijd om aan iets nieuws te beginnen.

Tijd om al je energie te verzamelen en dadelijk op een ding te richten. En dat is een stukje van jezelf wat je al een hele tijd geleden hebt willen doen.

Nu is er werk aan de winkel. Ga gestaag die keuzes maken waar jij nieuwe energie van krijgt. Ga dingen doen waar je blij van wordt en waar je bij kunt ontspannen.

De inspanning om jezelf steeds verder te ontwikkelen gaat langzaam aan zijn vruchten afwerpen. Iedere keer heb je weer getwijfeld van zal ik dit doen of zal ik dat doen. Nu ontstaan er langzaam aan wezenlijke ideeën waar jijzelf ook in gelooft. Nu nog het omzetten hiervan. Daarvoor zul je eerst op ontdekking moeten gaan. Wat zoek ik, wat wil ik en wat heb ik hiervoor nodig om mijn plannen verder te gaan uitwerken.

Ga mediteren. Neem de rust om helemaal bij jezelf te komen en vraag wat jij mag gaan neerzetten, wat jij mag gaan delen met de mensen.

Wanneer je dit lang genoeg vraagt, zul je antwoorden krijgen van hoe je een en ander verder mag gaan uitwerken.

Neem niet te snel een beslissing. Geef alles even de tijd om alles tot een geheel plaatje te krijgen. Wanneer je dat hebt ga er dan mee aan de slag. En geloof en vertrouw er dan ook op dat het je gaat lukken.

Jij hebt dit verdiend en je hebt er lang genoeg naar toegewerkt. Nu mag jij jezelf en jouw ideeën gaan neerzetten. En daar wordt je heel blij van.

Toch komt af en toe weer de angst om het hoekje kijken. Maar jij weet nu dat jij je hier niet langer door van jouw plannen laat afhalen. Je hebt lang genoeg gewacht. Jij mag nu jezelf verrijken met werk waar jij blij van wordt. Werk dat je gaat doen waar jij goed in bent. En dan helemaal volgens eigen concept.

Je wordt al blij bij alle voorbereidingen en bij de zoektocht naar het juiste plekje of de juiste locatie. Je ziet het al helemaal voor je.

Jij mag nu mensen gaan verblijden met waar jij goed in bent en waar jij je met hart en ziel voor zult geven. En dit is een mooi cadeautje voor jezelf.

Veel liefde, licht en kracht,

Mirriam

Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Unieke schilderijen te koop. Intuitieve schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt . Diepgaande healing met de crystal Angels: https://healing-spirit-art.nl/crystal-healing

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus

Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenhttps://www.facebook.com/mediummirre/

Ik zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam

Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Dagkaart Tijd voor iets nieuws


Tijd om aan iets nieuws te beginnen.

Tijd om al je energie te verzamelen en dadelijk op een ding te richten. En dat is een stukje van jezelf wat je al een hele tijd geleden hebt willen doen.

Nu is er werk aan de winkel. Ga gestaag die keuzes maken waar jij nieuwe energie van krijgt. Ga dingen doen waar je blij van wordt en waar je bij kunt ontspannen.

De inspanning om jezelf steeds verder te ontwikkelen gaat langzaam aan zijn vruchten afwerpen. Iedere keer heb je weer getwijfeld van zal ik dit doen of zal ik dat doen. Nu ontstaan er langzaam aan wezenlijke ideeën waar jijzelf ook in gelooft. Nu nog het omzetten hiervan. Daarvoor zul je eerst op ontdekking moeten gaan. Wat zoek ik, wat wil ik en wat heb ik hiervoor nodig om mijn plannen verder te gaan uitwerken.

Ga mediteren. Neem de rust om helemaal bij jezelf te komen en vraag wat jij mag gaan neerzetten, wat jij mag gaan delen met de mensen.

Wanneer je dit lang genoeg vraagt, zul je antwoorden krijgen van hoe je een en ander verder mag gaan uitwerken.

Neem niet te snel een beslissing. Geef alles even de tijd om alles tot een geheel plaatje te krijgen. Wanneer je dat hebt ga er dan mee aan de slag. En geloof en vertrouw er dan ook op dat het je gaat lukken.

Jij hebt dit verdiend en je hebt er lang genoeg naar toegewerkt. Nu mag jij jezelf en jouw ideeën gaan neerzetten. En daar wordt je heel blij van.

Toch komt af en toe weer de angst om het hoekje kijken. Maar jij weet nu dat jij je hier niet langer door van jouw plannen laat afhalen. Je hebt lang genoeg gewacht. Jij mag nu jezelf verrijken met werk waar jij blij van wordt. Werk dat je gaat doen waar jij goed in bent. En dan helemaal volgens eigen concept.

Je wordt al blij bij alle voorbereidingen en bij de zoektocht naar het juiste plekje of de juiste locatie. Je ziet het al helemaal voor je.

Jij mag nu mensen gaan verblijden met waar jij goed in bent en waar jij je met hart en ziel voor zult geven. En dit is een mooi cadeautje voor jezelf.

Veel liefde, licht en kracht,

Mirriam

Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Unieke schilderijen te koop. Intuitieve schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt . Diepgaande healing met de crystal Angels: https://healing-spirit-art.nl/crystal-healing

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus

Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenhttps://www.facebook.com/mediummirre/

Ik zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam

Wordt de beste versie van jezelf en straal.