Houd van jezelf

Heel jezelf

Heel jezelf 1.

Heel wat betekent dit nu? Heel betekent alles. Maar is ook afgeleidt van het woord helen.

Jij hebt zelf alles in je om jezelf te helen. Dat betekent heel jezelf.

Jij bent alles. Ik weet dat dit misschien weerstand bij je op roept. Dat heeft het namelijk bij mij ook gedaan. Toen ik dit nu opschreef was ik heel erg emotioneel

Iedereen mag en kan zichzelf helen. Je moet het wel toestaan. En daar moet je voor open staan.

Want alle antwoorden zijn in jou opgesloten. Niet buiten je maar in je. En vaak is het zo dat wij de antwoorden buiten onszelf zoeken. Maar daar krijgen wij niet wat wij willen. Iedereen heeft iets anders nodig. Ik heb iets anders nodig dan jij. Ik word van andere dingen blij dan jij. Maar om daar echt achter te komen daar moet je de diepte voor induiken. Binnen jezelf in jezelf. En dat kun je maar op een manier doen en dat is stil te worden en op ontdekkingsreis te gaan.

Durf jij het aan?

Durf jij het aan om naar binnen te gaan? Daar waar alle wijsheid in jou opgesloten zit en daar waar jij alle antwoorden zult vinden?

Een tijd geleden heb ik een keerpunt bereikt. Ik wil nu echt gaan voor mijn dromen. En wat zijn die dromen dan nu? Ik wil echt vanuit mijn hart mensen helpen.

Nu heb ik mij al vaker afgevraagd hoe kan ik dat nu doen? Hoe kan ik anderen helpen? En dan komen weer stukjes van mijzelf naar boven. Welke waarde kan ik mensen bieden? Hoe ga ik dat doen?

Ik kan wel altijd met deze vragen blijven zitten. Maar zo blijf ik in die visuele cirkel. Een cirkel waar ik al heel lang in zit.

Dus wat heb ik gedaan? Ik ben gaan wandelen en ik heb mijzelf vragen gesteld.

En de eerste ingang naar heel zijn is mijn hart.

Hoe liefdevol ben ik naar mijzelf?

Houd ik wel 100 procent van mijzelf?

Want als ikzelf in liefde wil delen zal ik toch eerst eens liefdevol naar mijzelf toe moeten zijn. Klinkt dat bekent.

Ik ben er dus voor gaan zitten. Ik heb een mooie muziek opgezet en ben stil geworden. Ik heb mij verbonden met mijn hogere zelf. Dat stuk in mij dat alles weet en zoveel wijsheid in zich heeft en zij liet mij zien dat ik nar mijn hart toe moest gaan.

Dat heb ik toen gedaan. Ik ben in gaan voelen op mijn hart. En ik heb mij dan ook afgevraagd in welke graad ik van mijzelf houd. Op een schaal van 1 tot 10.

Nou doe dat ook maar eens voor jezelf . Ga er voor zitten en voel in. Wordt stil. En vraag jezelf eens in welke mate houdt ik van mijzelf. Scoor jij hierbij een tien. Dan zit je goed. Is dat niet het geval dan is er werk aan de winkel. Ga weer naar jouw hart en vraag jouw hart waarom jij geen 10 scoort.

Wat in jou bied er weerstand.

Welke overtuigingen zijn er. Waarom geef jij jezelf niet alles liefde wat jij nodig hebt. Want alles begint bij jezelf. Niet wat anderen jou geven. Maar wat jij jezelf geeft.


♥ Gratis meditatie hierbij. Klik op deze link Hartmeditatie en reiniging


Nou toen ik ging invoelen bij mijn hart toen kreeg ik dat ben ik niet waard en dat verdien ik niet. Ja en dan komen de waterlanders. Waarom verdien ik dat niet en waar komt dat dan vandaan. Want ergens is deze gedachte ontstaan.

Nu vraag ik jouw welke overtuigingen zitten er onder bij jou?

Waarom geef jij jezelf niet die 10 in liefde. Wat zit er onder?

Als ik ga invoelen bij mijzelf en dat heb ik gedaan, dan kom ik bij mijn innerlijke kind uit. Een periode, ervaring in mijn leven die ik helemaal aan de kant gezet heb. Want het was te pijnvol.

Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik vond dat ik liefde niet verdiende. Want anders was mij dit niet gebeurd toch? Zo heb ik toen gedacht. Maar dat was toen en het is nu tijd om dat voor eens en altijd om te draaien. Ik wil nu echt 100 procent van mijzelf houden en mijzelf alles geven wat ik nodig heb, jij toch ook?

Ik ben naar dat pijnlijke stuk gegaan. En heb mijn gekwetste kleine meid op de schoot gepakt. Zij voelde zich zo klein en onbeduidend. Zij dacht dat zij geen liefde verdiende en niks waard was. Hoe kan ik haar

er nu van overtuigen dat het wel zo is.

Terwijl ik dit nu schrijf wordt ik alweer emotioneel. Maar wat boeit het, deze emoties zijn er en deze mogen er uit komen. Ik ben gevoelig en dat is een van mijn sterkste krachten. Waarom zou ik deze dan nog langer wegduwen.

Ja , ik heb mijn gekwetste kind liefdevol in de armen gepakt. En ik heb haar getroost. Ik wil er voor haar zijn. En ik wil haar ook verder helpen. Dus ik heb gevraagd welke kwaliteiten en of vaardigheden zij nodig zou hebben om helemaal vanuit eigenliefde in haar eigen kracht te kunnen gaan staan. Zodat zij vanuit die kracht alles kan doen wat zij wilt. En kan genieten van het leven. En weet je wat zij zei?

Ik heb zelfvertrouwen nodig zodat ik mijn weg in het leven kan vinden. Ik heb eigen liefde nodig zodat ik vanuit mijn eigen liefde alles kan ontvangen wat ik wil. En ik heb eigenwaarde nodig. Want die stukjes zijn geknakt.

Maar hoe kan ik haar dat geven? Mijn kleine gekwetste meid zit daar op mijn schoot en ik wil haar helpen en als ik haar help dan los ik een stukje van mijn eigen probleem op.

Want wat ik mijn innerlijke kind geef dat geef ik mijzelf. En ja, dan kan ik ook weer verder.

Natuurlijk weet ik hoe ik haar dat kan geven. Ik geef haar alle vaardigheden en kwaliteiten aan de hand van ballonnen. En kijk hoe mijn kleine meid daar zit.

Ik geef haar een ballon met eigenliefde en zeg haar dat zij die verdiend. En ik wil natuurlijk ook dat zij het echt geloofd. Dat zij alle liefde van de wereld verdiend.

Ik geef haar een ballon van eigenwaarde en een ballon van zelfvertrouwen. En terwijl zij nog altijd op mijn schoot zit vraag ik haar om al deze kwaliteiten, vaardigheden in zich op te nemen.

De ballonnen versmelten met haar. Eigenliefde neemt ze tot zich en ook zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zij zit daar stralend op mijn schoot en zij lacht. Zij is blij met wie en wat zij is. En dat is wat ik wil. Ik wil mijzelf alles geven wat ik nodig heb, zodat ik alle stukjes in mijzelf heel.

En nu ben jij aan de beurt.

Wil jij heel zijn?

  • Ga ergens zitten en zorg ervoor dat je de komende tijd niet gestoord wordt. Even tijd voor jezelf. Er mag weer een stuk geheeld gaan worden. Wat goed dat jij hier nu helemaal in durft te duiken.
  • Zet je telefoon uit en neem deze tijd nu echt even voor jezelf. Die verdien jij gewoon.
  • Richt je aandacht maar op jou lichaam en voel in op jouw lichaam. Alle spanningen mogen nu even losgelaten worden. Luister naar mijn stem en volg mijn stem. Het gaat heel gemakkelijk en je hoeft je hiervoor niet in te spannen.

Gratis meditatie in contact met jouw hartMeditatie in contact met jouw hart

Bij deze regressie oefening hoort een opdracht. Neem hier de tijd voor.

Neem een groot wit papier. Zorg dat dit klaar ligt voordat je de regressie gaat doen . Zorg ervoor dat je materialen hebt die mooi vervloeien. Zodat er spontaan iets ontstaat. Dit kan bijenwas zijn, of waterverf of misschien ander materiaal wat vloeien kan.

Ga niet nadenken bij het creëren van deze tekening. Gewoon vanuit het gevoel laat je iets ontstaan. En maak hier voor dan ook ruimschoots tijd. Zet de kleuren op papier die jij hebt gezien, gevoeld in jouw hart.

Vervolgens teken jij in deze schildering de symbolen en /of woorden die jij daar hebt mogen zien.

Als je de schildering klaar hebt kijk er dan eens heen vanaf een afstand.

Hoe voelt dit. Wat komt er naar voren wat je eerst nog niet gezien hebt?

Wat doet dit met jou?

En wat betekent dit voor jou?

Waaraan mag jij nog gaan werken?

Welke overtuigingen die jij nog hebt mogen getransformeerd worden?

En welke zinnen zouden daar bij passen?

Maak nu op zijn minst 3 keiharde affirmaties die echt resoneren vanuit jouw gevoel en die goed voelen als jij ze hardop opzegt. Iets wat voor jou het complete verschil kan betekenen.

Ik ben benieuwd wat je hieruit haalt voor jezelf.

Een reactie stel ik zeer op prijs:https://healing-spirit-art.nl/contact

Dit is de eerste opdracht bij Heel jezelf. Een online cursus die je zeer zeker verder zal helpen. Om meer in jouw kracht te komen en jouw hart te gaan volgen. Veel meditaties die jou daarbij gaan helpen. Klik hier voor meer informatie: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus

HIer kun je de gratis mini-cursus downloaden mocht je deze nog niet hebben: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig en weet je niet hoe verder nu? Ik maak zielstekeningen inclusief een reading. Deze helpen jou gericht verder. Lees hier meer hierover:https://healing-spirit-art.nl/zielstekening


Like en deel dit bericht

Nog meer meditaties op mijn youtube kanaalWordt de beste versie van jezelf en straalMedium

Nieuw: Cirkel of life.

Speciale aktie. Voor diegene die echt iets unieks zoekt. Of voor zichzelf maar zeer zeker ook als een bijzonder cadeau.

Ook mogelijk als dierbare herinnering van een overledene./cirkel-of-life

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?


Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Houd van jezelf

Heel jezelf

Heel jezelf 1.

Heel wat betekent dit nu? Heel betekent alles. Maar is ook afgeleidt van het woord helen.

Jij hebt zelf alles in je om jezelf te helen. Dat betekent heel jezelf.

Jij bent alles. Ik weet dat dit misschien weerstand bij je op roept. Dat heeft het namelijk bij mij ook gedaan. Toen ik dit nu opschreef was ik heel erg emotioneel

Iedereen mag en kan zichzelf helen. Je moet het wel toestaan. En daar moet je voor open staan.

Want alle antwoorden zijn in jou opgesloten. Niet buiten je maar in je. En vaak is het zo dat wij de antwoorden buiten onszelf zoeken. Maar daar krijgen wij niet wat wij willen. Iedereen heeft iets anders nodig. Ik heb iets anders nodig dan jij. Ik word van andere dingen blij dan jij. Maar om daar echt achter te komen daar moet je de diepte voor induiken. Binnen jezelf in jezelf. En dat kun je maar op een manier doen en dat is stil te worden en op ontdekkingsreis te gaan.

Durf jij het aan?

Durf jij het aan om naar binnen te gaan? Daar waar alle wijsheid in jou opgesloten zit en daar waar jij alle antwoorden zult vinden?

Een tijd geleden heb ik een keerpunt bereikt. Ik wil nu echt gaan voor mijn dromen. En wat zijn die dromen dan nu? Ik wil echt vanuit mijn hart mensen helpen.

Nu heb ik mij al vaker afgevraagd hoe kan ik dat nu doen? Hoe kan ik anderen helpen? En dan komen weer stukjes van mijzelf naar boven. Welke waarde kan ik mensen bieden? Hoe ga ik dat doen?

Ik kan wel altijd met deze vragen blijven zitten. Maar zo blijf ik in die visuele cirkel. Een cirkel waar ik al heel lang in zit.

Dus wat heb ik gedaan? Ik ben gaan wandelen en ik heb mijzelf vragen gesteld.

En de eerste ingang naar heel zijn is mijn hart.

Hoe liefdevol ben ik naar mijzelf?

Houd ik wel 100 procent van mijzelf?

Want als ikzelf in liefde wil delen zal ik toch eerst eens liefdevol naar mijzelf toe moeten zijn. Klinkt dat bekent.

Ik ben er dus voor gaan zitten. Ik heb een mooie muziek opgezet en ben stil geworden. Ik heb mij verbonden met mijn hogere zelf. Dat stuk in mij dat alles weet en zoveel wijsheid in zich heeft en zij liet mij zien dat ik nar mijn hart toe moest gaan.

Dat heb ik toen gedaan. Ik ben in gaan voelen op mijn hart. En ik heb mij dan ook afgevraagd in welke graad ik van mijzelf houd. Op een schaal van 1 tot 10.

Nou doe dat ook maar eens voor jezelf . Ga er voor zitten en voel in. Wordt stil. En vraag jezelf eens in welke mate houdt ik van mijzelf. Scoor jij hierbij een tien. Dan zit je goed. Is dat niet het geval dan is er werk aan de winkel. Ga weer naar jouw hart en vraag jouw hart waarom jij geen 10 scoort.

Wat in jou bied er weerstand.

Welke overtuigingen zijn er. Waarom geef jij jezelf niet alles liefde wat jij nodig hebt. Want alles begint bij jezelf. Niet wat anderen jou geven. Maar wat jij jezelf geeft.


♥ Gratis meditatie hierbij. Klik op deze link Hartmeditatie en reiniging


Nou toen ik ging invoelen bij mijn hart toen kreeg ik dat ben ik niet waard en dat verdien ik niet. Ja en dan komen de waterlanders. Waarom verdien ik dat niet en waar komt dat dan vandaan. Want ergens is deze gedachte ontstaan.

Nu vraag ik jouw welke overtuigingen zitten er onder bij jou?

Waarom geef jij jezelf niet die 10 in liefde. Wat zit er onder?

Als ik ga invoelen bij mijzelf en dat heb ik gedaan, dan kom ik bij mijn innerlijke kind uit. Een periode, ervaring in mijn leven die ik helemaal aan de kant gezet heb. Want het was te pijnvol.

Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik vond dat ik liefde niet verdiende. Want anders was mij dit niet gebeurd toch? Zo heb ik toen gedacht. Maar dat was toen en het is nu tijd om dat voor eens en altijd om te draaien. Ik wil nu echt 100 procent van mijzelf houden en mijzelf alles geven wat ik nodig heb, jij toch ook?

Ik ben naar dat pijnlijke stuk gegaan. En heb mijn gekwetste kleine meid op de schoot gepakt. Zij voelde zich zo klein en onbeduidend. Zij dacht dat zij geen liefde verdiende en niks waard was. Hoe kan ik haar

er nu van overtuigen dat het wel zo is.

Terwijl ik dit nu schrijf wordt ik alweer emotioneel. Maar wat boeit het, deze emoties zijn er en deze mogen er uit komen. Ik ben gevoelig en dat is een van mijn sterkste krachten. Waarom zou ik deze dan nog langer wegduwen.

Ja , ik heb mijn gekwetste kind liefdevol in de armen gepakt. En ik heb haar getroost. Ik wil er voor haar zijn. En ik wil haar ook verder helpen. Dus ik heb gevraagd welke kwaliteiten en of vaardigheden zij nodig zou hebben om helemaal vanuit eigenliefde in haar eigen kracht te kunnen gaan staan. Zodat zij vanuit die kracht alles kan doen wat zij wilt. En kan genieten van het leven. En weet je wat zij zei?

Ik heb zelfvertrouwen nodig zodat ik mijn weg in het leven kan vinden. Ik heb eigen liefde nodig zodat ik vanuit mijn eigen liefde alles kan ontvangen wat ik wil. En ik heb eigenwaarde nodig. Want die stukjes zijn geknakt.

Maar hoe kan ik haar dat geven? Mijn kleine gekwetste meid zit daar op mijn schoot en ik wil haar helpen en als ik haar help dan los ik een stukje van mijn eigen probleem op.

Want wat ik mijn innerlijke kind geef dat geef ik mijzelf. En ja, dan kan ik ook weer verder.

Natuurlijk weet ik hoe ik haar dat kan geven. Ik geef haar alle vaardigheden en kwaliteiten aan de hand van ballonnen. En kijk hoe mijn kleine meid daar zit.

Ik geef haar een ballon met eigenliefde en zeg haar dat zij die verdiend. En ik wil natuurlijk ook dat zij het echt geloofd. Dat zij alle liefde van de wereld verdiend.

Ik geef haar een ballon van eigenwaarde en een ballon van zelfvertrouwen. En terwijl zij nog altijd op mijn schoot zit vraag ik haar om al deze kwaliteiten, vaardigheden in zich op te nemen.

De ballonnen versmelten met haar. Eigenliefde neemt ze tot zich en ook zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zij zit daar stralend op mijn schoot en zij lacht. Zij is blij met wie en wat zij is. En dat is wat ik wil. Ik wil mijzelf alles geven wat ik nodig heb, zodat ik alle stukjes in mijzelf heel.

En nu ben jij aan de beurt.

Wil jij heel zijn?

  • Ga ergens zitten en zorg ervoor dat je de komende tijd niet gestoord wordt. Even tijd voor jezelf. Er mag weer een stuk geheeld gaan worden. Wat goed dat jij hier nu helemaal in durft te duiken.
  • Zet je telefoon uit en neem deze tijd nu echt even voor jezelf. Die verdien jij gewoon.
  • Richt je aandacht maar op jou lichaam en voel in op jouw lichaam. Alle spanningen mogen nu even losgelaten worden. Luister naar mijn stem en volg mijn stem. Het gaat heel gemakkelijk en je hoeft je hiervoor niet in te spannen.

Gratis meditatie in contact met jouw hartMeditatie in contact met jouw hart

Bij deze regressie oefening hoort een opdracht. Neem hier de tijd voor.

Neem een groot wit papier. Zorg dat dit klaar ligt voordat je de regressie gaat doen . Zorg ervoor dat je materialen hebt die mooi vervloeien. Zodat er spontaan iets ontstaat. Dit kan bijenwas zijn, of waterverf of misschien ander materiaal wat vloeien kan.

Ga niet nadenken bij het creëren van deze tekening. Gewoon vanuit het gevoel laat je iets ontstaan. En maak hier voor dan ook ruimschoots tijd. Zet de kleuren op papier die jij hebt gezien, gevoeld in jouw hart.

Vervolgens teken jij in deze schildering de symbolen en /of woorden die jij daar hebt mogen zien.

Als je de schildering klaar hebt kijk er dan eens heen vanaf een afstand.

Hoe voelt dit. Wat komt er naar voren wat je eerst nog niet gezien hebt?

Wat doet dit met jou?

En wat betekent dit voor jou?

Waaraan mag jij nog gaan werken?

Welke overtuigingen die jij nog hebt mogen getransformeerd worden?

En welke zinnen zouden daar bij passen?

Maak nu op zijn minst 3 keiharde affirmaties die echt resoneren vanuit jouw gevoel en die goed voelen als jij ze hardop opzegt. Iets wat voor jou het complete verschil kan betekenen.

Ik ben benieuwd wat je hieruit haalt voor jezelf.

Een reactie stel ik zeer op prijs:https://healing-spirit-art.nl/contact

Dit is de eerste opdracht bij Heel jezelf. Een online cursus die je zeer zeker verder zal helpen. Om meer in jouw kracht te komen en jouw hart te gaan volgen. Veel meditaties die jou daarbij gaan helpen. Klik hier voor meer informatie: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus

HIer kun je de gratis mini-cursus downloaden mocht je deze nog niet hebben: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig en weet je niet hoe verder nu? Ik maak zielstekeningen inclusief een reading. Deze helpen jou gericht verder. Lees hier meer hierover:https://healing-spirit-art.nl/zielstekening


Like en deel dit bericht

Nog meer meditaties op mijn youtube kanaalWordt de beste versie van jezelf en straalMedium