Crystal Healing 1

Crystal Healing

Healing Color Therapy

Welkom lief kind. Kind Van het licht. Jij hebt de weg naar mij gevonden. Ik ben de eerste hoeder van het licht. Ik ben de hoeder van de rode straal. Van de rode kristallen straal. Ik help jou om verder te komen met wat jij ook wilt verwezenlijken in jouw wereld. Door met mij te verbinden zul jij veel meer kracht krijgen. En jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde zullen groeien.

Het kristallen licht is een nieuw licht. En als jij dat wilt wil ik jou helpen je daar mee te verbinden. Dat jij verder kunt komen op jouw weg. Dat jij weer licht voelt schijnen op alles wat jij doet en wilt gaan doen. Daarom ben ik er. De rode CRYSTAL HEALING ANGEL. Ja, ik ben een engel van het licht. En ik heb een speciale missie hier. Door met mij te werken kom jij verder. Jij komt veel verder dan je ooit gedacht had. Zelfs van hebt kunnen dromen. Ik ben er niet voor niks. Jij voelt dat jij hier een missie hebt op aarde. Maar op de een of andere manier slaag je er nog niet in om vol zelfvertrouwen jouw weg te gaan. Jij maakt je nog steeds te klein.

Wanneer ga jij nou eens in jouw grootsheid staan? Wanneer durf jij nu echt jouw pad te gaan volgen? Wat heb je daar nog voor nodig?

Ja, angst is een slechte raadgever. Maar angst zorgt er ook voor dat jij steeds in het zelfde stuk blijft hangen. Ja, jij groeit wel en leert nog iedere dag bij. Maar jij hebt een missie hier. En deze mag naar buiten komen. Jij mag naar buiten komen en in jouw licht gaan staan. In jouw eigen grootsheid gaan staan . En daarvoor ben ik er. Ik begeleid je op dit stuk. Ik geef jou wijsheid en kracht.

Wanneer jij je verbindt met mijn unieke energie dan wordt jij krachtig. Jouw zelfvertrouwen groeit. Jij groeit in heel je wezen. Dan ben je niet meer te stoppen. Jij ziet waar het heen mag gaan. Steeds verder vooruit kom je dan. Ja, de wereld heeft jou nodig. En ik zal je helpen op deze weg. Ben jij er klaar voor? Durf jij het aan om met mij te gaan werken?

Ik ga je een diepgaande healing geven. Alles mag naar het licht. Alle angsten mogen nu overwonnen worden. Geen smoesjes meer. Tijd om in actie te komen. En de eerste stap is om met mij te verbinden.

Zeg ja, als jij toe bent om deze eerste stap te zetten. Zeg ja, als jij er nu echt helemaal voor wilt gaan.

Binnenkort geeft Mirriam een healing sessie. In deze sessie begeleidt zij je naar de 1e stap. Een healing sessie met mij: THE RED CRYSTAL HEALING ANGEL


NOTEER maandag 11 – 11 -2019 in jouw agenda.

Op maandag 11 november geeft Mirriam de 1e CRYSTAL HEALING SESSIE.

7 online healings op een dieper niveua die jou gaan helpen om steeds meer in jouw kracht terug te komen. Maar dat niet alleen heel veel blokkades mogen verwijderd worden.

Deze online sessies vinden plaats in een geheime Facebook groep. Aanmelden hiervoor kan middels het invulformulier op mijn website.

Gratis mini-cursus terug in jouw kracht.Orakel: Boodschappen van liefde en licht Luxe giftbox met 47 zielskaarten + boek met beschrijvingen.Een persoonlijke wastekening met een reading

✨Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
✨Weet jij even niet hoe verder?
✨Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?


Nieuw: Cirkel of life.

Speciale aktie. Alleen deze maand nog. Voor diegene die echt iets unieks zoekt. Of voor zichzelf maar zeer zeker ook als een bijzonder cadeau.

Ook mogelijk als dierbare herinnering van een overledene. /cirkel-of-life
Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn

intuïtieve schilderijen . Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Crystal Healing 1

Crystal Healing

Healing Color Therapy

Welkom lief kind. Kind Van het licht. Jij hebt de weg naar mij gevonden. Ik ben de eerste hoeder van het licht. Ik ben de hoeder van de rode straal. Van de rode kristallen straal. Ik help jou om verder te komen met wat jij ook wilt verwezenlijken in jouw wereld. Door met mij te verbinden zul jij veel meer kracht krijgen. En jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde zullen groeien.

Het kristallen licht is een nieuw licht. En als jij dat wilt wil ik jou helpen je daar mee te verbinden. Dat jij verder kunt komen op jouw weg. Dat jij weer licht voelt schijnen op alles wat jij doet en wilt gaan doen. Daarom ben ik er. De rode CRYSTAL HEALING ANGEL. Ja, ik ben een engel van het licht. En ik heb een speciale missie hier. Door met mij te werken kom jij verder. Jij komt veel verder dan je ooit gedacht had. Zelfs van hebt kunnen dromen. Ik ben er niet voor niks. Jij voelt dat jij hier een missie hebt op aarde. Maar op de een of andere manier slaag je er nog niet in om vol zelfvertrouwen jouw weg te gaan. Jij maakt je nog steeds te klein.

Wanneer ga jij nou eens in jouw grootsheid staan? Wanneer durf jij nu echt jouw pad te gaan volgen? Wat heb je daar nog voor nodig?

Ja, angst is een slechte raadgever. Maar angst zorgt er ook voor dat jij steeds in het zelfde stuk blijft hangen. Ja, jij groeit wel en leert nog iedere dag bij. Maar jij hebt een missie hier. En deze mag naar buiten komen. Jij mag naar buiten komen en in jouw licht gaan staan. In jouw eigen grootsheid gaan staan . En daarvoor ben ik er. Ik begeleid je op dit stuk. Ik geef jou wijsheid en kracht.

Wanneer jij je verbindt met mijn unieke energie dan wordt jij krachtig. Jouw zelfvertrouwen groeit. Jij groeit in heel je wezen. Dan ben je niet meer te stoppen. Jij ziet waar het heen mag gaan. Steeds verder vooruit kom je dan. Ja, de wereld heeft jou nodig. En ik zal je helpen op deze weg. Ben jij er klaar voor? Durf jij het aan om met mij te gaan werken?

Ik ga je een diepgaande healing geven. Alles mag naar het licht. Alle angsten mogen nu overwonnen worden. Geen smoesjes meer. Tijd om in actie te komen. En de eerste stap is om met mij te verbinden.

Zeg ja, als jij toe bent om deze eerste stap te zetten. Zeg ja, als jij er nu echt helemaal voor wilt gaan.

Binnenkort geeft Mirriam een healing sessie. In deze sessie begeleidt zij je naar de 1e stap. Een healing sessie met mij: THE RED CRYSTAL HEALING ANGEL


NOTEER maandag 11 – 11 -2019 in jouw agenda.

Op maandag 11 november geeft Mirriam de 1e CRYSTAL HEALING SESSIE.

7 online healings op een dieper niveua die jou gaan helpen om steeds meer in jouw kracht terug te komen. Maar dat niet alleen heel veel blokkades mogen verwijderd worden.

Deze online sessies vinden plaats in een geheime Facebook groep. Aanmelden hiervoor kan middels het invulformulier op mijn website.

Gratis mini-cursus terug in jouw kracht.