Wastekeningen en schilderijen met een boodschap

Kies op jouw gevoel een van onderstaande afbeeldingen. Bij al mijn zielstekeningen en was-schilderijen schrijf ik waardevolle boodschappen die ik heb mogen ontvangen. Klik op de afbeelding van keuze. En lees de boodschap.

Veel liefde, licht en kracht, Mirre

De energie van deze week

De energie van deze week.

Heel veel onrust is er voelbaar in de lucht . Het kan aanvoelen alsof er oude emoties naar boven komen. Emoties die nu gevoeld mogen worden. dit zijn oude stukken die nu losgelaten mogen worden. je hebt ze niet meer nodig.

Alles draait er nu om dat jij verder komt. Dat jij jouw nieuwe weg in het leven vindt. En daarvoor zul jij je verschillende dingen af mogen vragen?

Waar wordt ik blij van? Waar gaat mijn hart van zingen? Waar verlang ik naar? Wat is voor mij belangrijk? Waardoor voel ik mij waardevol?

Door je te verbinden met jouw hart krijg jij alle antwoorden. Ja, jouw hart weet precies wat het wilt. En een bepaalde leegte wil nu opgevuld worden. Door antwoorden te ontvangen kun jij van daaruit verder aan jezelf gaan werken. Je kunt dan een richting of een doel bepalen. Dat maakt het gemakkelijke om verder te komen.

Als jij jouw verlangens gaat gebruiken en daar naar gaat leven dan zul je mega omhoog gaan in jouw energie.En je hoeft het niet alleen te doen. Er is altijd een team van hulp om je heen. Ook daar kun je contact mee maken. Met jouw gidsen en de engelen. Maar de verlangens van jouw hart, daar zul jijzelf antwoord op moeten vinden.

Als je eenmaal voelt welk gemis er nu opgevuld mag worden. Weet jij de volgende stappen die je nu mag en kan gaan nemen. En ja, jij kunt het aan. En ja, jij hebt het allemaal in je. Dus wees eerlijk naar jezelf toe. Kijk waar jij nu echt naar verlangt en ga dat doen. Zet die eerste stap.

Alles staat nu in het teken van verandering. Een hogere energie die jouw kant uitkomt. Samenwerking is hierin heel erg belangrijk. Jouw waarde mag je gaan delen. Doe dat dus ook.

Veel liefde,licht en kracht, Mirre

De energie van deze week

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


De energie van deze week

De energie van deze week.

Heel veel onrust is er voelbaar in de lucht . Het kan aanvoelen alsof er oude emoties naar boven komen. Emoties die nu gevoeld mogen worden. dit zijn oude stukken die nu losgelaten mogen worden. je hebt ze niet meer nodig.

Alles draait er nu om dat jij verder komt. Dat jij jouw nieuwe weg in het leven vindt. En daarvoor zul jij je verschillende dingen af mogen vragen?

Waar wordt ik blij van? Waar gaat mijn hart van zingen? Waar verlang ik naar? Wat is voor mij belangrijk? Waardoor voel ik mij waardevol?

Door je te verbinden met jouw hart krijg jij alle antwoorden. Ja, jouw hart weet precies wat het wilt. En een bepaalde leegte wil nu opgevuld worden. Door antwoorden te ontvangen kun jij van daaruit verder aan jezelf gaan werken. Je kunt dan een richting of een doel bepalen. Dat maakt het gemakkelijke om verder te komen.

Als jij jouw verlangens gaat gebruiken en daar naar gaat leven dan zul je mega omhoog gaan in jouw energie.En je hoeft het niet alleen te doen. Er is altijd een team van hulp om je heen. Ook daar kun je contact mee maken. Met jouw gidsen en de engelen. Maar de verlangens van jouw hart, daar zul jijzelf antwoord op moeten vinden.

Als je eenmaal voelt welk gemis er nu opgevuld mag worden. Weet jij de volgende stappen die je nu mag en kan gaan nemen. En ja, jij kunt het aan. En ja, jij hebt het allemaal in je. Dus wees eerlijk naar jezelf toe. Kijk waar jij nu echt naar verlangt en ga dat doen. Zet die eerste stap.

Alles staat nu in het teken van verandering. Een hogere energie die jouw kant uitkomt. Samenwerking is hierin heel erg belangrijk. Jouw waarde mag je gaan delen. Doe dat dus ook.

Veel liefde,licht en kracht, Mirre

De energie van deze week