Wastekeningen en schilderijen met een boodschap

Kies op jouw gevoel een van onderstaande afbeeldingen. Bij al mijn zielstekeningen en was-schilderijen schrijf ik waardevolle boodschappen die ik heb mogen ontvangen. Klik op de afbeelding van keuze. En lees de boodschap.

Veel liefde, licht en kracht, Mirre

Gratis meditatie voor liefde en het opruimen van oude energie en blokkades

Dit schilderij heb ik vorige maand gemaakt. En het heeft een bijzondere boodschap. Deze zal ik hier onder dan ook plaatsen. het heeft een heel hoge energie en er straalt zoveel liefde van uit.

Mijn gidsen hebben mij gevraagd om daar dan ook een meditatie bij te maken. Deze zal ik hier onder dan ook delen. Het is een meditatie die jou gaat helpen om zachter en liefdevoller te zijn voor jezelf. Er is zoveel voelbaar de laatste tijd. En liefde heeft heel veel antwoorden. niet alleen de liefde voor jezelf maar ook de liefde naar jouw medemens. Wanneer deze energie niet stroomt kan dat voelen als een zware druk, last op jouw borst.

Ben jij er klaar voor om los te laten? Kies jij nu voor jezelf? Klik hier en doe de meditatie

Gratis meditatieyoutu.be/4o-8FCs3FO8

Ik ben benieuwd wat je van deze meditatie vindt. natuurlijk vind ik het fijn als je jouw ervaringen wilt delen met mij. Deel deze meditatie met anderen.

Gratis meditaties en informatie om meer terug in balans te komen.GRATIS: meditaties en oefeningen om steeds meer in balans te komen en terug in jouw kracht te komen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal,

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Gratis meditatie voor liefde en het opruimen van oude energie en blokkades

Dit schilderij heb ik vorige maand gemaakt. En het heeft een bijzondere boodschap. Deze zal ik hier onder dan ook plaatsen. het heeft een heel hoge energie en er straalt zoveel liefde van uit.

Mijn gidsen hebben mij gevraagd om daar dan ook een meditatie bij te maken. Deze zal ik hier onder dan ook delen. Het is een meditatie die jou gaat helpen om zachter en liefdevoller te zijn voor jezelf. Er is zoveel voelbaar de laatste tijd. En liefde heeft heel veel antwoorden. niet alleen de liefde voor jezelf maar ook de liefde naar jouw medemens. Wanneer deze energie niet stroomt kan dat voelen als een zware druk, last op jouw borst.

Ben jij er klaar voor om los te laten? Kies jij nu voor jezelf? Klik hier en doe de meditatie

Gratis meditatieyoutu.be/4o-8FCs3FO8

Ik ben benieuwd wat je van deze meditatie vindt. natuurlijk vind ik het fijn als je jouw ervaringen wilt delen met mij. Deel deze meditatie met anderen.

Gratis meditaties en informatie om meer terug in balans te komen.GRATIS: meditaties en oefeningen om steeds meer in balans te komen en terug in jouw kracht te komen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal,