Schilderij:passie en liefde

Passie en liefde

Heel veel is er gebeurd de laatste tijd. Een tijd van stress, rusten. Het even niet meer weten. In de piepzak zitten. Want wat moet ik dan nu? Wat is mijn doel hier op aarde? En wat mag ik vanuit liefde gaan doen? Welk werk past hierbij? Waar mag ik meer naartoe bewegen? Het wordt nu tijd dat je gaat luisteren. Want van binnen weet je het allemaal. Maar op de een of andere manier kom je niet verder. Jij blokkeert je onbewust zelf. Onzekerheid en een stuk angst houden je waar je bent. Iedere keer weer dezelfde dingen herhalen. Is het niet tijd voor iets nieuws? Dat jij nu echt gaat doen waar jij hier voor op Aarde bent? Jij krijgt zoveel aangereikt. Tijd om dat nu eens op te volgen. Jij kunt zoveel meer. Jij kunt zoveel verschil maken voor anderen. Dus maak een keuze. Kies voor passie en liefde. En weet dat jij het allemaal kunt. Jij hebt zoveel wijsheid in je. Die mag je meer gaan delen. Wees niet te streng voor jezelf, en maak jezelf niet iedere keer weer klein en onbeduidend. De wereld heeft jou nodig. Jij maakt een groot verschil. Tijd dus nu om in jouw grootsheid te gaan staan.

Veel liefde,licht en kracht, Mirre

Ook dit unieke schilderij is nog te koop. Schilderij / encaustic art passion and love. Afmetingen: 50 cm - 60 cm. Vraagprijs: € 300,- inclusief aluminium lijst. Dit schilderij wordt geleverd met een aluminium lijst inclusief ophangsysteem.

Resoneert dit schilderij met jou? Vraagprijs: € € 300,-. Interesse in dit unieke kunstwerk? Mail mij dan.

♥ Natuurlijk is het ook mogelijk om echt een schilderij op maat te laten maken. Een schilderij dat past qua jouw kleuren in jouw interieur of wat resoneert met de kleuren van jouw energie. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website pagina.

♥ Daarnaast maak ik ook schilderijen als tastbare herinnering aan een dierbare overledene. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn pagina: Remember Me

Volg mij op mijn FACEBOOK pagina: https://www.facebook.com/mediummirre4you/. En deel dit bericht met jouw vrienden waar je van weet dat zij er ook iets aan hebben.

Volg mij op you tube: https://www.youtube.com/channel/UCTG5hvWPSHToMGaxi3KnGBA

Volg de weg van jouw hart en wordt de beste versie van jezelf, Warme groet   


Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Schilderij:passie en liefde

Passie en liefde

Heel veel is er gebeurd de laatste tijd. Een tijd van stress, rusten. Het even niet meer weten. In de piepzak zitten. Want wat moet ik dan nu? Wat is mijn doel hier op aarde? En wat mag ik vanuit liefde gaan doen? Welk werk past hierbij? Waar mag ik meer naartoe bewegen? Het wordt nu tijd dat je gaat luisteren. Want van binnen weet je het allemaal. Maar op de een of andere manier kom je niet verder. Jij blokkeert je onbewust zelf. Onzekerheid en een stuk angst houden je waar je bent. Iedere keer weer dezelfde dingen herhalen. Is het niet tijd voor iets nieuws? Dat jij nu echt gaat doen waar jij hier voor op Aarde bent? Jij krijgt zoveel aangereikt. Tijd om dat nu eens op te volgen. Jij kunt zoveel meer. Jij kunt zoveel verschil maken voor anderen. Dus maak een keuze. Kies voor passie en liefde. En weet dat jij het allemaal kunt. Jij hebt zoveel wijsheid in je. Die mag je meer gaan delen. Wees niet te streng voor jezelf, en maak jezelf niet iedere keer weer klein en onbeduidend. De wereld heeft jou nodig. Jij maakt een groot verschil. Tijd dus nu om in jouw grootsheid te gaan staan.

Veel liefde,licht en kracht, Mirre

Ook dit unieke schilderij is nog te koop. Schilderij / encaustic art passion and love. Afmetingen: 50 cm - 60 cm. Vraagprijs: € 300,- inclusief aluminium lijst. Dit schilderij wordt geleverd met een aluminium lijst inclusief ophangsysteem.

Resoneert dit schilderij met jou? Vraagprijs: € € 300,-. Interesse in dit unieke kunstwerk? Mail mij dan.

♥ Natuurlijk is het ook mogelijk om echt een schilderij op maat te laten maken. Een schilderij dat past qua jouw kleuren in jouw interieur of wat resoneert met de kleuren van jouw energie. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website pagina.

♥ Daarnaast maak ik ook schilderijen als tastbare herinnering aan een dierbare overledene. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn pagina: Remember Me

Volg mij op mijn FACEBOOK pagina: https://www.facebook.com/mediummirre4you/. En deel dit bericht met jouw vrienden waar je van weet dat zij er ook iets aan hebben.

Volg mij op you tube: https://www.youtube.com/channel/UCTG5hvWPSHToMGaxi3KnGBA

Volg de weg van jouw hart en wordt de beste versie van jezelf, Warme groet