Wastekeningen en schilderijen met een boodschap

Kies op jouw gevoel een van onderstaande afbeeldingen. Bij al mijn zielstekeningen en was-schilderijen schrijf ik waardevolle boodschappen die ik heb mogen ontvangen. Klik op de afbeelding van keuze. En lees de boodschap.

Veel liefde, licht en kracht, Mirre

Message from Heaven/ongeboren kindje

Messsage from Heaven

Ongeboren kindje/ sterrenkindje
Hallo mam, ja dat ben je. Ook al ben ik al langere tijd ergens anders. Op een heel mooie plek. Een plek waar er alleen vrede en geluk is. Oh, wat houd ik van de kleuren die ik hier. Je zou dit ook eens moeten zien. In gedachten ben ik vaak bij je. En ook in jouw dromen kom ik vaak naar je toe. Wij zullen altijd met elkaar in verbinding blijven. Deze verbinding is er een voor eeuwig.
Het gaat heel goed met mij. En weet je, ik wist van te voren al dat ik niet geboren zou worden. Dit was allemaal zo gepland. Dus lieve mama, maak je geen zorgen. Maak jezelf geen verwijten. Jij kon er niks aan doen. Het was alleen mijn behoefte om heel even bij je te zijn. Om jouw warmte te voelen. En de fijne energie die er van jou uitgaat. Ja, ik heb hier zelf al heel lang geleden voor gekozen. En weet je lieve mama, het was fijn om even weer bij je te zijn. Want ik ben al in een eerder leven bij je geweest. En er mocht nog iets afgesloten worden.
Wij hadden toen een leuke tijd waar een abrupt einde aan is gekomen. Er was nog iets wat afgemaakt mocht worden. Van gevoel tot gevoel leven. Dat is heel belangrijk . Vanuit liefde geboren worden. Maar lieve mama, ik ga nu dansend door het “leven”. overal zijn er vlinders en dieren om mij heen. Een wereld van fantastische kleuren en regenbogen. Ook zijn hier veel schitterend watervallen. Je zou het eigenlijk eens met eigen ogen moeten bekijken komen. Ik neem je mee in de droom. Zodat jij weet en ervaart hoe het hier is. Dan kunnen wij nog even bij elkaar zijn. En genieten van elkaar.
Mijn leven is niet voorbij. Er is hier alleen een andere vorm van leven. Een die vaak niet te geloven is. Een die niet te bewijzen is. Ja, er is leven na de dood. Een geweldig kleurrijk leven nog wel waar wij kindjes mogen verblijven. Het wordt hier heel goed voor ons gezorgd. En ja, er is niet altijd alleen een tijd van spelen met elkaar en de diertjes. Nee, hier moeten wij ook naar school. Ook hier is het belangrijk dat wij blijven leren. Zodat , wanneer de tijd rijp is wij weer terug kunnen naar de aarde.
Ja, wij zoeken onze eigen ervaringen uit die wij willen leren. Ook het gezin, de ouders waar wij geboren willen worden. In ieder nieuw leven is er weer veel te leren.
Dus lieve mama, ik ben er nog steeds. Ik houd zielsveel van je. En regelmatig ben ik bij je. Dan ga ik op jouw schoot zitten om weer even jouw warmte en liefde te voelen. Je bent niet alleen.

Boodschap van een kindje aan haar moeder. Door Mirriam Müller.

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Message from Heaven/ongeboren kindje

Messsage from Heaven

Ongeboren kindje/ sterrenkindje
Hallo mam, ja dat ben je. Ook al ben ik al langere tijd ergens anders. Op een heel mooie plek. Een plek waar er alleen vrede en geluk is. Oh, wat houd ik van de kleuren die ik hier. Je zou dit ook eens moeten zien. In gedachten ben ik vaak bij je. En ook in jouw dromen kom ik vaak naar je toe. Wij zullen altijd met elkaar in verbinding blijven. Deze verbinding is er een voor eeuwig.
Het gaat heel goed met mij. En weet je, ik wist van te voren al dat ik niet geboren zou worden. Dit was allemaal zo gepland. Dus lieve mama, maak je geen zorgen. Maak jezelf geen verwijten. Jij kon er niks aan doen. Het was alleen mijn behoefte om heel even bij je te zijn. Om jouw warmte te voelen. En de fijne energie die er van jou uitgaat. Ja, ik heb hier zelf al heel lang geleden voor gekozen. En weet je lieve mama, het was fijn om even weer bij je te zijn. Want ik ben al in een eerder leven bij je geweest. En er mocht nog iets afgesloten worden.
Wij hadden toen een leuke tijd waar een abrupt einde aan is gekomen. Er was nog iets wat afgemaakt mocht worden. Van gevoel tot gevoel leven. Dat is heel belangrijk . Vanuit liefde geboren worden. Maar lieve mama, ik ga nu dansend door het “leven”. overal zijn er vlinders en dieren om mij heen. Een wereld van fantastische kleuren en regenbogen. Ook zijn hier veel schitterend watervallen. Je zou het eigenlijk eens met eigen ogen moeten bekijken komen. Ik neem je mee in de droom. Zodat jij weet en ervaart hoe het hier is. Dan kunnen wij nog even bij elkaar zijn. En genieten van elkaar.
Mijn leven is niet voorbij. Er is hier alleen een andere vorm van leven. Een die vaak niet te geloven is. Een die niet te bewijzen is. Ja, er is leven na de dood. Een geweldig kleurrijk leven nog wel waar wij kindjes mogen verblijven. Het wordt hier heel goed voor ons gezorgd. En ja, er is niet altijd alleen een tijd van spelen met elkaar en de diertjes. Nee, hier moeten wij ook naar school. Ook hier is het belangrijk dat wij blijven leren. Zodat , wanneer de tijd rijp is wij weer terug kunnen naar de aarde.
Ja, wij zoeken onze eigen ervaringen uit die wij willen leren. Ook het gezin, de ouders waar wij geboren willen worden. In ieder nieuw leven is er weer veel te leren.
Dus lieve mama, ik ben er nog steeds. Ik houd zielsveel van je. En regelmatig ben ik bij je. Dan ga ik op jouw schoot zitten om weer even jouw warmte en liefde te voelen. Je bent niet alleen.

Boodschap van een kindje aan haar moeder. Door Mirriam Müller.