Wastekeningen en schilderijen met een boodschap

Kies op jouw gevoel een van onderstaande afbeeldingen. Bij al mijn zielstekeningen en was-schilderijen schrijf ik waardevolle boodschappen die ik heb mogen ontvangen. Klik op de afbeelding van keuze. En lees de boodschap.

Veel liefde, licht en kracht, Mirre

Meditatie in verbinding met een dierbare

Heb jij een dierbare verloren? En zit jij nog met bepaalde vragen? Of zou je het gewoon fijn vinden om even weer contact te maken? Dat zou toch fijn zijn? Ik heb een speciale meditatie gemaakt waarbij je even weer contact kunt maken en eventueel vragen kunt stellen. Even weer in contact komen met een dierbare overledene. Geleide meditatie de deur naar het hiernaarmaals.

Ik hoop dat jij antwoorden voor jezelf krijgt. Dat je weer even in contact bent kunnen komen met jouw dierbare. Mocht je nog met bepaalde vragen zitten?

♥Ik maak zielstekeningen met een reading: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

♥En ik maak bijzondere schilderijen met verwerking van de as van de overledene als tastbare herinnering: https://healing-spirit-art.nl/remember-me

Warme groet ,

Volg mij op Facebook

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Meditatie in verbinding met een dierbare

Heb jij een dierbare verloren? En zit jij nog met bepaalde vragen? Of zou je het gewoon fijn vinden om even weer contact te maken? Dat zou toch fijn zijn? Ik heb een speciale meditatie gemaakt waarbij je even weer contact kunt maken en eventueel vragen kunt stellen. Even weer in contact komen met een dierbare overledene. Geleide meditatie de deur naar het hiernaarmaals.

Ik hoop dat jij antwoorden voor jezelf krijgt. Dat je weer even in contact bent kunnen komen met jouw dierbare. Mocht je nog met bepaalde vragen zitten?

♥Ik maak zielstekeningen met een reading: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

♥En ik maak bijzondere schilderijen met verwerking van de as van de overledene als tastbare herinnering: https://healing-spirit-art.nl/remember-me

Warme groet ,

Volg mij op Facebook