Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde

Schilderij/encaustic art; liefde

Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde ( afmetingen van 60 cm x 60 cm)
Dit is een van mijn nieuwste werken

Alles draait om liefde. Maar hoe is het met de liefde voor jezelf gesteld. Hoe liefdevol ben jij voor jezelf.
Oude stukken mogen nu gereinigd worden.Tijd om nu het een en ander af te sluiten. Tijd voor een opening. Op alle oude stukjes mag nu het licht gaan schijnen.
Dit licht zorgt ervoor dat oude stukjes die jou nog belemmeren om optimaal vanuit het hart te gaan leven nu eindelijk op kunt ruimen.
Dus maak de verbinding met de Engelen of met de Universele energie en laat deze energie alles met zich meenemen wat overbodig is geworden.
Zet nu de intentie neer: ik laat nu alles los wat mij er van weerhoudt om optimaal mijn hart te gaan volgen. Alles wat oud is mag nu weggespoeld worden, opgeruimd worden.
En dat is ook voelbaar nu. De energie kan nu even zwaarder lijken. Belangrijk hierbij is om heel goed te gronden. Vooral als je echt last ervaart van deze energie.
Het hele Universum is klaar aan het stomen voor iets nieuws dus ook jij. Want jij bent een deel van het geheel lieve kind. Dus alles waar je nu nog weerstand bij voelt heeft nu even de aandacht nodig. Waar heb jij nog klachten? Waar heb je nog moeite mee? Ga er liefdevol met de aandacht heen en luister wat dit deel jou te vertellen hebt. Zonder vooroordelen luisteren naar wat zich aandient. En dan kun je het ook vanuit liefde loslaten.
Je erkent een probleem als het er is. Zonder er een oordeel over te hebben. Je geeft er aandacht aan. Dank je wel dat je mij dit laat zien. Wat is er nodig? Stel vragen vanuit jouw hart. En heb ook dit deel van jezelf lief. “ik hou van je”.
Door los te laten vanuit liefde en vergeving te vragen kun jij verder groeien en zal alles veel gemakkelijker gaan. Wees de komende periode niet te hard voor jezelf.

Live your life Schilderij/encaustic art 80 x 60 cm op Mdf.Ook dit unieke schilderij is nog te koop. Resoneert dit schilderij met jou? Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde ( afmetingen van 60 cm x 60 cm) Vraagprijs: 240,- . Interesse in dit unieke kunstwerk? Mail mij dan.

Volg de weg van jouw ziel en straal. Warme groet,

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

♥ Mijn fotogalerie. Interesse in een uniek schilerij? Een schilderij met een boodschap? Neem een kijkje in mijn fotogalerie. Bij ieder schilderij staat een boodschap.

https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

♥ Mijn met trots ontworpen eigen kaartendeck. Door de jaren heen heb ik heel veel wastekeningen met boodschappen mogen maken. En daardoor is dit unieke kaartendeck ontstaan:https://healing-spirit-art.nl/uniek-kaartendeck

♥ Daarnaast maak ik schilderijen ter nagedachtenis aan een dierbare overledene. Meer informatie:https://healing-spirit-art.nl/remember-me

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde

Schilderij/encaustic art; liefde

Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde ( afmetingen van 60 cm x 60 cm)
Dit is een van mijn nieuwste werken

Alles draait om liefde. Maar hoe is het met de liefde voor jezelf gesteld. Hoe liefdevol ben jij voor jezelf.
Oude stukken mogen nu gereinigd worden.Tijd om nu het een en ander af te sluiten. Tijd voor een opening. Op alle oude stukjes mag nu het licht gaan schijnen.
Dit licht zorgt ervoor dat oude stukjes die jou nog belemmeren om optimaal vanuit het hart te gaan leven nu eindelijk op kunt ruimen.
Dus maak de verbinding met de Engelen of met de Universele energie en laat deze energie alles met zich meenemen wat overbodig is geworden.
Zet nu de intentie neer: ik laat nu alles los wat mij er van weerhoudt om optimaal mijn hart te gaan volgen. Alles wat oud is mag nu weggespoeld worden, opgeruimd worden.
En dat is ook voelbaar nu. De energie kan nu even zwaarder lijken. Belangrijk hierbij is om heel goed te gronden. Vooral als je echt last ervaart van deze energie.
Het hele Universum is klaar aan het stomen voor iets nieuws dus ook jij. Want jij bent een deel van het geheel lieve kind. Dus alles waar je nu nog weerstand bij voelt heeft nu even de aandacht nodig. Waar heb jij nog klachten? Waar heb je nog moeite mee? Ga er liefdevol met de aandacht heen en luister wat dit deel jou te vertellen hebt. Zonder vooroordelen luisteren naar wat zich aandient. En dan kun je het ook vanuit liefde loslaten.
Je erkent een probleem als het er is. Zonder er een oordeel over te hebben. Je geeft er aandacht aan. Dank je wel dat je mij dit laat zien. Wat is er nodig? Stel vragen vanuit jouw hart. En heb ook dit deel van jezelf lief. “ik hou van je”.
Door los te laten vanuit liefde en vergeving te vragen kun jij verder groeien en zal alles veel gemakkelijker gaan. Wees de komende periode niet te hard voor jezelf.

Live your life Schilderij/encaustic art 80 x 60 cm op Mdf.Ook dit unieke schilderij is nog te koop. Resoneert dit schilderij met jou? Schilderij / encaustic art op Mdf. Liefde ( afmetingen van 60 cm x 60 cm) Vraagprijs: 240,- . Interesse in dit unieke kunstwerk? Mail mij dan.

Volg de weg van jouw ziel en straal. Warme groet,

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

♥ Mijn fotogalerie. Interesse in een uniek schilerij? Een schilderij met een boodschap? Neem een kijkje in mijn fotogalerie. Bij ieder schilderij staat een boodschap.

https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

♥ Mijn met trots ontworpen eigen kaartendeck. Door de jaren heen heb ik heel veel wastekeningen met boodschappen mogen maken. En daardoor is dit unieke kaartendeck ontstaan:https://healing-spirit-art.nl/uniek-kaartendeck

♥ Daarnaast maak ik schilderijen ter nagedachtenis aan een dierbare overledene. Meer informatie:https://healing-spirit-art.nl/remember-me

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl