Schilderij: de overgang

Schilderij de overgang

De overgang


Overgave. Dit is het thema. Moeite met loslaten. Vasthouden wat losgelaten mag worden. Bang voor veranderingen.

Verdriet krijg ik te voelen. Verdriet bij het loslaten van het kind. De moeder (onder links) is helemaal verteerd van verdriet over het verlies van haar kind. Haar enigste kind.

De geest heeft allang het lichaam verlaten en is aangekomen aan gene zijde. Opgewacht aldaar door de gidsen. Een keuze mocht er gemaakt worden. Deze keuze was niet moeilijk. Teruggaan of blijven.

Nou hij wou blijven hoor, in het licht. Wat een warmte straalt daar van uit. En welk welkom heeft hij gekregen.

Angst had hij, doodsangsten heeft hij gehad. En kijk eens, dit had hij nooit verwacht. Ook de moeder geloofde niet in dit leven. Dit nieuwe leven. En kijk eens moeder waar ik nu ben. Het is hier zo mooi. En rustig vooral. En vredig.

Wanneer de mensen dit wisten. Dan zou er niet meer zoveel angst zijn. Kijk nou eens waar ik ben. Ik krijg hier nieuwe lessen aangereikt en nu mag ik zelfs vertellen van mijn overgang.

Door mijn angst was dat niet zo gemakkelijk. Ik heb weerstand geboden uit angst. En angst is geen goede begeleider. Maar dat is onwetendheid. Zoveel onwetendheid is er nog.

Moeder, wanneer deze boodschap je bereikt, het gaat heel erg goed met mij. Veel beter dan jij je kunt voorstellen. Ik ben gezond en eindelijk weer gelukkig. Dus laat mij los. Aanvaardt dat er een leven is na dit leven. En geloof daar ook in. Dan ga jij een gemakkelijkere overgang maken dan ik. Laat mij los zodat ik verder kan. Verder kan groeien. Ja ook hier groeien wij verder en leren wij verder.

Dus heb er vrede mee. En laat mij los. Ik ben in jouw hart opgesloten en ik zal er altijd zijn in jouw herinneringen en dat is waar het om gaat. De mooie dingen die wij samen hebben gehad. De bijzondere band die wij samen hadden. Die er altijd al was en er ook altijd zal zijn. Ik ben in een andere dimensie overgegaan maar mijn spirit is nog altijd levend hoor. Ik leef voort.


Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Unieke schilderijen te koop. Schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus/online-cursus-2

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus


Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam


Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Schilderij: de overgang

Schilderij de overgang

De overgang


Overgave. Dit is het thema. Moeite met loslaten. Vasthouden wat losgelaten mag worden. Bang voor veranderingen.

Verdriet krijg ik te voelen. Verdriet bij het loslaten van het kind. De moeder (onder links) is helemaal verteerd van verdriet over het verlies van haar kind. Haar enigste kind.

De geest heeft allang het lichaam verlaten en is aangekomen aan gene zijde. Opgewacht aldaar door de gidsen. Een keuze mocht er gemaakt worden. Deze keuze was niet moeilijk. Teruggaan of blijven.

Nou hij wou blijven hoor, in het licht. Wat een warmte straalt daar van uit. En welk welkom heeft hij gekregen.

Angst had hij, doodsangsten heeft hij gehad. En kijk eens, dit had hij nooit verwacht. Ook de moeder geloofde niet in dit leven. Dit nieuwe leven. En kijk eens moeder waar ik nu ben. Het is hier zo mooi. En rustig vooral. En vredig.

Wanneer de mensen dit wisten. Dan zou er niet meer zoveel angst zijn. Kijk nou eens waar ik ben. Ik krijg hier nieuwe lessen aangereikt en nu mag ik zelfs vertellen van mijn overgang.

Door mijn angst was dat niet zo gemakkelijk. Ik heb weerstand geboden uit angst. En angst is geen goede begeleider. Maar dat is onwetendheid. Zoveel onwetendheid is er nog.

Moeder, wanneer deze boodschap je bereikt, het gaat heel erg goed met mij. Veel beter dan jij je kunt voorstellen. Ik ben gezond en eindelijk weer gelukkig. Dus laat mij los. Aanvaardt dat er een leven is na dit leven. En geloof daar ook in. Dan ga jij een gemakkelijkere overgang maken dan ik. Laat mij los zodat ik verder kan. Verder kan groeien. Ja ook hier groeien wij verder en leren wij verder.

Dus heb er vrede mee. En laat mij los. Ik ben in jouw hart opgesloten en ik zal er altijd zijn in jouw herinneringen en dat is waar het om gaat. De mooie dingen die wij samen hebben gehad. De bijzondere band die wij samen hadden. Die er altijd al was en er ook altijd zal zijn. Ik ben in een andere dimensie overgegaan maar mijn spirit is nog altijd levend hoor. Ik leef voort.


Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Unieke schilderijen te koop. Schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus/online-cursus-2

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus


Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam


Wordt de beste versie van jezelf en straal.