Zielskaart: in de knoop

Gratis kaart: in de knoop

In de knoop


Alles wat je opzet en inzet op dit moment lijkt niet echt van de grond te komen.

De energie stijgt op en verdwijnt. Alles lost als het ware op. Alle kracht die je inzet lijkt op niets uit te draaien.

Sabotage. Jij hebt roofbouw op je eigen lichaam gepleegd. Het is moe en op. Het kan even niet meer. Toch blijf je nog net zo hard doorrennen.

Jouw hoofd zit vol. En jouw hart voelt bedrukt aan. Wat houdt je bezig? Waar ben je op dit moment zoveel onnodige energie in het stoppen?

Gedane zaken nemen geen keer. Het wordt nu tijd dat je weer vooruit gaat kijken. En gaat kijken waar het iedere keer weer mis gaat. Jij blijft als het ware in kringetjes ronddraaien. Situaties veranderen maar lijken toch ook weer heel veel op wat je al eens eerder hebt meegemaakt. Hier heb je dus echt geen zin meer in.

Nu wordt het dus tijd om knopen te gaan doorhakken. Dat wat niet meer bij je past en wat niet meer goed voelt daar mag je een verandering in aan gaan brengen.

Dit is nodig om weer helemaal in jouw eigen energie te komen. Zodat je voor jezelf jouw leven weer op de rails krijgt.

Probeer rust te creëren voor jezelf. Zodat jouw hoofd ook eens tot rust komt. Ga in plaats daarvan naar je gevoel. En vraag jezelf eens af: Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Wat is er voor mij belangrijk? Waar wil ik zijn over 5 jaar?

Wanneer jij gaat luistern naar jouw hart dan weet je wat je kunt gaan doen. Dan weet je wat jouw leven invulling geeft en waar jij blij van wordt. Ga jij daar naar leven dan zal jouw leven binnen zeer korte tijd in positieve zin veranderen.

Ga voor jezelf en durf knopen door te hakken.


Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus/online-cursus-2

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus


Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam


Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Een persoonlijke wastekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Orakel: volg de weg van jouw ziel. Luxe giftbox met 64 zielskaarten +boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuïtief

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

Neem een kijkje op mijn website voor mijn 

intuïtieve schilderijen. Encaustic art groot op canvasdoek.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Zielskaart: in de knoop

Gratis kaart: in de knoop

In de knoop


Alles wat je opzet en inzet op dit moment lijkt niet echt van de grond te komen.

De energie stijgt op en verdwijnt. Alles lost als het ware op. Alle kracht die je inzet lijkt op niets uit te draaien.

Sabotage. Jij hebt roofbouw op je eigen lichaam gepleegd. Het is moe en op. Het kan even niet meer. Toch blijf je nog net zo hard doorrennen.

Jouw hoofd zit vol. En jouw hart voelt bedrukt aan. Wat houdt je bezig? Waar ben je op dit moment zoveel onnodige energie in het stoppen?

Gedane zaken nemen geen keer. Het wordt nu tijd dat je weer vooruit gaat kijken. En gaat kijken waar het iedere keer weer mis gaat. Jij blijft als het ware in kringetjes ronddraaien. Situaties veranderen maar lijken toch ook weer heel veel op wat je al eens eerder hebt meegemaakt. Hier heb je dus echt geen zin meer in.

Nu wordt het dus tijd om knopen te gaan doorhakken. Dat wat niet meer bij je past en wat niet meer goed voelt daar mag je een verandering in aan gaan brengen.

Dit is nodig om weer helemaal in jouw eigen energie te komen. Zodat je voor jezelf jouw leven weer op de rails krijgt.

Probeer rust te creëren voor jezelf. Zodat jouw hoofd ook eens tot rust komt. Ga in plaats daarvan naar je gevoel. En vraag jezelf eens af: Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Wat is er voor mij belangrijk? Waar wil ik zijn over 5 jaar?

Wanneer jij gaat luistern naar jouw hart dan weet je wat je kunt gaan doen. Dan weet je wat jouw leven invulling geeft en waar jij blij van wordt. Ga jij daar naar leven dan zal jouw leven binnen zeer korte tijd in positieve zin veranderen.

Ga voor jezelf en durf knopen door te hakken.


Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis

Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening

Op mijn youTube kanaal staan ook nog veel meditaties:https://www.youtube.com/user/mirre63

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus/online-cursus-2

Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus


Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam


Wordt de beste versie van jezelf en straal.