Een as-schilderij als tastbare herinnering aan een dierbaar overledene

Voor eeuwig, in verbinding

Een spiritueel schilderij als tastbare herinnering aan jouw dierbare

Heb jij iemand verloren die jou heel dierbaar was. Een vader, moeder, partner of een kind?

En ben jij op zoek naar iets unieks waarmee jij weer contact kunt leggen met jouw dierbare? Een uniek stuk wat energetisch helpt weer deze verbinding te leggen?

Ik maak al jaren lang spirituele schilderijen. Bij het maken van deze schilderijen ga ik in trance. Ik verbind mij met de energie van de overledene. Met de hulp van mijn gidsen en de healing gidsen maak ik een energetisch schilderij. Een schilderij waarin symbolisch een heel verhaal verteld wordt. Energetisch ontstaat er een uniek schilderij met de energie erin van de overledene.

♥ Hoe fijn is het om zo’n uniek schilderij te hebben waar jij je iedere dag opnieuw mee kunt verbinden? Dat jij weer even energetisch jouw dierbare voelt?

♥ Iedere keer als jij het nodig hebt kun jij voor dit schilderij gaan zitten en de kleuren op je laten inwerken. Kleuren hebben namelijk een energie. De helende kracht van kleuren werkt energetisch diep door.

♥ Daarnaast vertelt dit schilderij een verhaal. Je kunt echt weer de verbinding voelen. Dit zorgt voor een stuk rust. Het lijkt of het schilderij jou iets te vertellen heeft. En door de tijd zul je iedere keer weer nieuwe dingen erin ontdekken.

Hoe fijn is het om deze verbinding weer te voelen? Want energie blijft altijd bestaan. Jouw dierbare leeft verder. Alleen in een andere vorm.

Door mij helemaal af te stemmen ontstaat intuïtief een bijzonder schilderij waarin symbolisch heel veel te zien is. Er ontstaat een verhaal. Symbolisch ontstaan er dingen in het schilderij die bijzonder zijn voor de persoon waarvoor ik het schilderij maak. Dit zorgt voor een stuk herkenning en herinneringen aan diegene die is overleden. Dit biedt troost.

De techniek die ik toepas heet encaustic art. Het is een eeuwenoude techniek en het is het versmelten van bijenwas op een ondergrond. Door de opbouw van de lagen bijenwas ontstaan er 2 dimensionale schilderijen / tekeningen.

Alles wat er in een schilderij ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt. Ieder schilderij heeft dus een persoonlijke boodschap.

Het mooie van een as-schilderij is dat je er steeds weer nieuwe dingen in ontdekt. Het schilderij lijkt door de tijd heen te veranderen. Steeds nieuwe symbolen lijken naar voren te komen. Het schilderij vertelt een verhaal.

♥ Hoe fijn zou het dan zijn als jij weer meer rust krijgt?

♥ Dat jouw hoofd weer meer leeg wordt?

♥ Dat jij antwoorden krijgt waardoor jij meer rust krijgt in jouw dagelijkse leven?

Naast een uniek op maat gemaakt schilderij ontvang je van mij ook nog eens een extra cadeau. Ik schrijf een reading voor jou van jou dierbare.

Als medium en trance healing therapeut maak ik rechtstreeks contact met jouw dierbare. Als Medium verbind ik mij rechtstreeks met de Bron. Ik krijg gericht informatie. De ervaring heeft geleerd dat ik precies aangereikt krijg wat nodig is.

Ja, ik weet dat er vaak twijfels zijn. Lees mijn recensies en kijk welke ervaringen andere mensen hebben met mijn werk.

Ik werk zuiver en werk met mijn gidsen en met de healing gidsen.

Hoe is dit idee onstaan om een schilderij met verwerking van crematie-as te maken?

Een paar jaren geleden heb ik mijn vriendin en haar partner mogen begeleiden in een bijzonder proces. Haar partner was verlamd en ik deed een paar keer per week daar de verzorging. Hij kon op een gegeven moment de pijn die hij iedere dag had niet meer aan en besloot om euthanasie aan te vragen. 

Na het overlijden ontstond toen het idee om een schilderij te maken met verwerking van crematie-as als herinnering aan haar partner. Een schilderij voor haar van hem.( Ik maakte toen al verschillende jaren intuitieve schilderijen op canvasdoek. )

Ik heb haar gevraagd voor crematie-as voor het maken van dit bijzondere schilderij. Dit was voor mij ook een nieuw intens proces maar het voelde goed. Dus ik heb het idee uitgewerkt en intuïtief een waardevol schilderij gemaakt en dit mijn vriendin cadeau gedaan.

Daardoor is er een tastbare herinnering ontstaan in de vorm van een as-schilderij.

Een verbinding die nooit eindigt.

Een was-schilderij als dierbare herinnering aan een overledeneDit was mijn eerste schilderij met verwerking van crematie-as. Dit werk heb ik gemaakt voor mijn vriendin Marie-José , ter nagedachtenis aan haar partner Ron.

  Bedankt Mirre voor...

..."ons" schilderij

Jij maakte "ons" schilderij, van Ron... Voor mij!

Als ik zou opschrijven wat ik voel als ik ernaar kijk, zou ik papier tekort komen.

Kort gezegd omvat "ons" schilderij alles wat wij waren en nog zijn... Voor eeuwig verbonden met elkaar!

marie-jose  
Mijn werkwijze:

♥Ik kan geheel naar uw wens een as-schilderij maken. Dan bepaalt u de kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk. Er is zeker keuze uit 48 verschillende kleuren.

♥Of u geeft mij de vrije hand en er ontstaat een schilderij waarbij ik puur intuïtief de   kleuren uitkies voor dit werk. Dit aan de hand van de  unieke persoonlijke gegevens van de overledene.

♥Een minimale hoeveelheid crematie-as is al voldoende voor een bijzondere blijvende herinnering aan de overledene. ( Enkele eetlepels)

♥De afmetingen worden in overleg bepaald. 

♥Ik hanteer vaste prijzen voor mijn werken. Dus u weet precies wat een as-schilderij gaat kosten. De prijs van een schilderij is afhankelijk van de afmetingen.

♥Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De helft van de prijs van een schilderij. De rest wordt voldaan bij aflevering.

♥Het eindresultaat wordt eerst per e- mail aan u toegestuurd. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, ben ik tevreden.

♥Er bestaat de mogelijkheid om het schilderij zelf te komen halen. Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden.

♥Daarnaast schrijf ik na het maken van een schilderij een persoonlijke reading. Een laatste boodschap van de overledene. Dit zorgt ervoor dat stukjes die nog niet verteld zijn nu nog doorgegeven kunnen worden. Dit biedt troost en daarnaast geeft het vaak duidelijkheid in bepaalde zaken. Wat heel verhelderend kan zijn.

Lees hier de recensies van mijn schilderijen

Bent u geïnteresseerd in een  schilderij OP MAAT ? Neem contact met mij op via de mail of telefonisch. Of vul het contactformulier in.

0031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Hoe ga ik te werk bij het maken van een persoonlijk schilderij met crematie-as

Als  u een as-schilderij bij mij laat maken dan worden eerst een paar dingen besproken.

Allereerst is belangrijk dat u weet waar u het schilderij wilt gaan hangen. Dit om de beste afmetingen te kunnen bepalen voor het schilderij. Zodat het ook echt tot zijn recht komt.

Indien mogelijk komt u persoonlijk bij mij langs en wij bespreken dan de kleuren voor het schilderij. Ik maak eerst kleurvoorbeelden, zodat u zelf kunt zien welke kleurvarianten mogelijk zijn. Er zijn 2 mogelijkheden.

♥ Ik maak kleurvoorbeelden aan de hand van de kleuren die u voorstelt.

♥ Of ik voel in op de persoon die overleden is en ik pak intuïtief de kleuren.

Pas als de kleuren geheel naar wens zijn begin ik met het uiteindelijke werk op canvasdoek.

Indien  u niet persoonlijk langs kunt komen in verband met de afstand, dan maken wij een persoonlijke afspraak. Dit kan telefonisch, per whatsApp, per email of Skype.

Ook dan stuur ik u voorbeelden van de gemaakte wastekeningen. En pas wanneer u de kleuren mooi vindt begin ik met het schilderij. Houdt er wel rekening mee dat de kleuren iets kunnen afwijken.

Nadat wij overeen gekomen zijn welke kleuren gebruikt worden in het as-schilderij, start ik met het opzetten van de eerste kleuren op het canvasdoek. Ik stuur u regelmatig afbeeldingen van het proces. Dit is leuk als herinnering.

Bij het opzetten van de kleuren werk ik geheel intuïtief. Ook hierbij voel ik in op de energie van de overledene. Het fijne van zo’n intuïtief werk wat door mij heen ontstaat is dat er symbolisch iets bijzonders ontstaat. Laag op laag wordt de bijenwas opgebouwd, waardoor er een 2-dimensionaal schilderij ontstaat.

Ik stuur u afbeeldingen of een filmpje van het eindresultaat. Op dat moment kunnen er nog kleine veranderingen aangebracht worden.

Pas nadat u het schilderij goed gekeurd hebt, wordt het schilderij afgewerkt met een speciale lak. Daardoor kan het afgestoft worden en blijven de kleuren ook duurzaam aanwezig.

Wat kost een schilderij met verwerking van crematie-as?

Ik hanteer vaste prijzen voor mijn werken. Dus u weet precies wat een schilderij gaat kosten.

Rekenvoorbeeld: Canvasdoek met afmetingen van 50 cm - 60 cm: 50+60 x factor 3= € 330,00. Dit bedrag is inclusief alle materialen.

Er zijn vele verschillende maten mogelijk. Dus belangrijk is om te kijken waar u het schilderij wilt hangen en welke afmeting daar het mooiste zou staan.

 Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De rest wordt voldaan bij aflevering.

 Er bestaat de mogelijkheid om het as-schilderij zelf te komen halen.  Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden. Dit tegen een meerprijs. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

0031 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Aanlevering van de crematie-as.

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om de crematie-as aan te leveren.

U kunt vragen of de uitvaartverzorger of het crematorium de crematie-as rechtstreeks naar mij toe wilt sturen.

Maar u kunt natuurlijk ook de crematie-as persoonlijk langs brengen. De koffie staat klaar.  En dan kunnen wij de kleuren bepalen voor uw unieke schilderij.

Is de afstand te ver? U kunt de crematie-as ook verzekerd  per post versturen. 

Geïnteresseerd in een as-schilderij OP MAAT? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

0031 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Warme groet, Mirre

Hoeveel crematie-as is nodig om in een as-schilderij te verwerken?

ER is slechts een kleine hoeveelheid crematie-as nodig. Een grote eetlepel is al voldoende. Maar dat is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van de groote van het gekozen canvasdoek. 

Het fijne is dat er daardoor natuurlijk ook nog voldoende crematie-as overblijft. Zodat eventuele familie en/of gezinsleden ook hiervan iets moois kunnen laten maken. Maar natuurlijk kun je de resterende crematie-as ook laten uitstrooien. 

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller 

 Mirriam Muller, creatief MediumIk maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.