Unieke schilderijen 

  Bent u op zoek naar iet unieks?

  Naar een kunstwerk wat precies bij u past?

Ik maak sinds 16 jaar wastekeningen en schilderijen met encaustic art. Het is een heel bijzondere manier van werken. Het is het strijken met bijenwas op een ondergrond. Door het vervloeien van de kleuren ontstaan er heel bijzondere kleurschakeringen. Op canvasdoek zet ik laag voor laag op, zodat er een 2-deminsionaal effect ontstaat. Je moet dan ook eigenlijk de schilderijen in het echt zien. Want in het echt zijn ze nog zo veel mooier.

Het werken met encaustic art, zorgt er ook voor dat iets wat onder de oppervlakte aanwezig is, iets wat speelt voor het moment zichtbaar wordt in het schilderij. Het schilderij vertelt een eigen verhaal. Allereerst door de kleuren maar ook door de symbolen die er als van zelf in ontstaan.

Ik geniet er iedere keer weer van om naar een schilderij te kijken. Want door de tijd lijkt het alsof er steeds weer iets nieuws naar voren komt. Je raakt er nooit op uitgekeken.

Het is iedere keer weer een verrassing hoe mensen reageren op de energie van de schilderijen.

Bij het maken van de schilderijen werk ik intuïtief. Ik voel helemaal in op de persoon waar een schilderij voor gemaakt wordt. Daardoor ontstaat er dus ook een energetisch schilderij. Een schilderij wat echt raakt op het gevoel. Een schilderij wat precies resoneert met het proces waar de persoon mee bezig is en waar hij/of zij naar toe mag gaan.

Daarnaast werken de kleuren ook helend. Iedere kleur heeft namelijk een trilling en werkt dus door op het lichaam in positieve zin. Daardoor kan een helingsproces op gang komen. En dit zorgt voor verlichting.

Interesse in een persoonlijk op maat gemaakt schilderij?

Een schilderij wat precies aangeeft waar u staat in het leven? Een schilderij met een persoonlijke boodschap?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen.

 Bel mij gerust voor meer informatie of schrijf mij een email. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u  op.

Tel:  +31 - 652043449
 Email: info@healing-spirit-art.nl

Warme groet, Mirre

Een uniek schilderij op maat gemaakt. Hoe ga ik te werk?

Voordat ik aan een schilderij begin neem ik contact met u op zodat ik weet welke wensen er zijn wat betreft de afmetingen van het doek en welke kleuren er gebruikt worden voor het schilderij.

Voordat ik met het schilderij begin maak ik eerst kleurvoorbeelden. Deze stuur ik naar u op. Pas wanneer u de kleuren goed vindt ga ik op het canvasdoek beginnen.Ik stuur stap voor stap foto’s door zodat  u precies ziet hoe het proces verloopt. Zodat u uiteindelijk echt een schilderij ontvangt waar u zich helemaal in kunt vinden.

 Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De rest wordt voldaan bij aflevering.

 Een foto van het eindresultaat wordt eerst per e- mail aan u toegestuurd of u komt zelf kijken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, ben ik het ook.

 Er bestaat de mogelijkheid om het schilderij zelf te komen halen.

 Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden.

Hebt u nog  vragen? Neem gerust contact met mij op.

 +31 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Onderstaande schilderijen zijn voorbeelden van mijn werken. Sommige zijn nog te koop .

Interesse in een van bovenstaande schilderijen?

Voor meer informatie over de prijzen neem vrijblijvend contact met mij op.

Natuurlijk kan ik naar wens ook een op maat gemaakt schilderij maken. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.