In Verbinding

Heb jij een dierbare verloren? En zit jij nog met bepaalde vragen? Of zou je het gewoon fijn vinden om even weer contact te maken?
Dat zou toch fijn zijn?
Ik heb een speciale meditatie gemaakt waarbij je even weer contact kunt maken en eventueel vragen kunt stellen. Klik op bovenstaande button.

Remember me. Een uniek schilderij ter herinnering aan een dierbare overledene

Als er een geliefd persoon of huisdier overlijdt, blijft er vaak een grote leegte achter. De behoefte om de overledene een hele bijzondere plek te geven. Je hebt het dan al moeilijk genoeg en het zou fijn zijn wanneer je iets hebt wat geheel gemaakt wordt naar jouw wensen. Iets wat uniek is.Want diegene die jij verloren hebt nam ook een bijzondere plaats in in jouw leven.

Een as-schilderij is een totaal nieuwe vorm om een dierbare te herdenken en een unieke plaats te geven. In het schilderij kan de crematie -as van de overledene op een integere manier verwerkt worden. Een as-schilderij is dan ook een mooie, bijzondere blijvende herinnering.

De schilderijen die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Al mijn schilderijen maak ik intuïtief waarbij ik gebruik maak van de unieke gegevens van de persoon die is overleden. Daardoor ontstaat er een schilderij wat resoneert met de kleuren en de energie van de overledene. Dit biedt troost en een bepaalde leegte kan zo opgevuld worden.Iedere keer wanneer je er behoefte aan hebt kun je weer even tot rust komen door er naar te kijken. Dan voel je weer even de verbinding.

Doordat ik intuïtief werk ontstaat er een energetisch schilderij waarin symbolisch een heel verhaal opgesloten zit. Het schilderij vertelt een boodschap en de kleuren werken helend en voelen vertrouwd. Wanneer je naar het schilderij kijkt dan voel je weer de verbinding, net alsof je weer even contact maakt met jouw dierbare d.m.v. het schilderij. De schilderijen geven energetisch kracht. Kleuren hebben een energetische uitstraling. En hebben een positieve werking op ons algemeen welzijn. Dit heeft een helende werking.

♥ Zou het niet fijn zijn wanneer je een uniek schilderij kunt bestellen geheel gemaakt naar jouw wensen?

♥ Een persoonlijke herinnering aan jouw dierbare of geliefd huisdier?

♥Een aandenken waar je troost bij kunt vinden?

♥Waar je even bij kunt gaan zitten in jouw eigen huis en weer de verbinding voelt?

♥Kortom, een uniek schilderij dat een centrale plaats in jouw leven mag innemen?

Bij het maken van een schilderij voel ik als Medium in op de energie van de overledene en door samen te werken met Spirit komt er op deze manier een bijzonder schilderij tot stand. Met dat wat ik aangereikt krijg maak ik dan een schilderij. Er zit een hele boodschap in van symbolen. Door de symboliek in een schilderij ontstaat er een heel verhaal. Je herkent je hierin.

Je kunt op de plek van het schilderij gaan zitten en weer even invoelen en contact maken met de persoon. Een plek waar je troost kunt vinden. Even weer de verbinding kunt voelen.

Kleuren hebben  een helend effect.  Iedere kleur vibreert met een bepaald deel van jouw lichaam. Waardoor je meer rust en ontspanning gaat voelen als je er heen kijkt. Dus een schilderij raakt op lichamelijk en emotioneel gebied. Waardoor er heling plaats kan vinden. Wat er voor zorgt dat jij gemakkelijker verder kunt met jouw leven. 

Het fijne aan zo’n schilderij is, dat het meer is als alleen een canvasdoek. Het heeft een emotionele waarde. Daarnaast weet jij alleen dat in dit uniek kunstwerk crematie-as verwerkt is. Het heeft dus geen lading voor anderen.  

Lees hier de recensies van mijn schilderijen

Ben je geïnteresseerd in een  schilderij OP MAAT ? Neem contact met mij op via de mail of telefonisch. Of vul het contactformulier in.

0031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Hoe is dit idee ontstaan?

Een paar jaren geleden heb ik mijn vriendin en haar partner mogen begeleiden in een bijzonder proces. Haar partner was verlamd en ik deed een paar keer per week daar de verzorging. Hij kon op een gegeven moment de pijn die hij iedere dag had niet meer aan en besloot om euthanasie aan te vragen. Samen heb ik hun geholpen in dit proces.

Na het overlijden ontstond toen het idee om een schilderij te maken. Een schilderij voor haar van hem. Ik heb haar gevraagd voor crematie-as  voor het maken van dit bijzondere schilderij.

Dit was voor mij ook een nieuw intens proces maar het voelde goed. Dus ik heb het idee uitgewerkt en intuïtief een waardevol schilderij gemaakt en dit mijn vriendin cadeau gedaan.

Hoe mooi is het dan als zo’n schilderij echt raakt? Dat jij jezelf en jouw dierbare hierin herkent? En dat dit schilderij tot je spreekt? Want het schilderij staat voor diegene waar ik het voor maak. De energie hiervan is terug te voelen in de kleuren en in alles wat er in het schilderij naar voren komt.

Spreekt dit jou aan? Wil jij echt iets tastbaars voor jezelf?

Dit was mijn eerste schilderij met verwerking van crematie-as. Dit werk heb ik gemaakt voor mijn vriendin Marie-José , ter nagedachtenis aan haar partner Ron.

  Bedankt Mirre voor...

..."ons" schilderij

Jij maakte "ons" schilderij, van Ron... Voor mij!

Als ik zou opschrijven wat ik voel als ik ernaar kijk, zou ik papier tekort komen.

Kort gezegd omvat "ons" schilderij alles wat wij waren en nog zijn... Voor eeuwig verbonden met elkaar!

marie-jose  

Samen zijn wij een weg gegaan van pijn , frustratie en angst naar loslaten.

Ik heb hun een stukje op deze weg mogen begeleiden. Moeilijk soms, maar ook zo'n dankbaar werk.

Ron heeft er voor gekozen om van zijn pijn verlost te worden. Een dapper besluit. Hij liet ons zien hoe iemand die gehandicapt is toch alles uit het leven kan halen. Hij deed met zijn handicap meer dan menig gezond mens.

In het gemaakte schilderij zit zijn en Marie-José haar leven beschreven. Een verbinding die nooit eindigt.

Ben je geïnteresseerd in een schilderij OP MAAT ? Neem contact met mij op via de mail of telefonisch. Of vul het contactformulier in.

0031 - 652043449

info@healing-spirit-art.nl

Hoe werk ik?

Voordat ik met het schilderij begin maak ik eerst kleurvoorbeelden. Deze stuur ik naar U op. Pas wanneer U de kleuren goed vindt ga ik op het canvasdoek beginnen.Ik stuur stap voor stap foto’s door zodat U precies ziet hoe het proces verloopt. Zodat U uiteindelijk echt een schilderij ontvangt waar U zich helemaal in kunt vinden.

Ik hanteer vaste prijzen voor mijn werken. Dus u weet precies wat een schilderij gaat kosten.

Rekenvoorbeeld: Canvasdoek met afmetingen van 50 cm - 60 cm: 50+60 x factor 4= € 440,00.Dit bedrag is inclusief alle materialen en eventuele verzendkosten.

 Bij bestelling wordt een aanbetaling overeengekomen. De rest wordt voldaan bij aflevering.

 Een foto van het eindresultaat wordt eerst per e- mail aan u toegestuurd of u komt zelf kijken. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, ben ik het ook.

 Er bestaat de mogelijkheid om het as-schilderij zelf te komen halen.

 Maar dit schilderij kan natuurlijk ook verzekerd verzonden worden.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

0031 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Aanlevering van de crematie-as.

U kunt vragen of de uitvaartverzorger of het crematorium de as rechtstreeks naar mij toe willen sturen.

Maar u kunt natuurlijk ook de crematie-as persoonlijk langs brengen. De koffie staat klaar en dan kunt u gelijk mijn schilderijen in het echt zien. En kunnen wij de kleuren bepalen voor uw unieke schilderij.

Of u stuurt de crematie-as verzekerd op per post.

Geïnteresseerd in een schilderij OP MAAT? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

0031 - 652043449
 info@healing-spirit-art.nl

Warme groet, Mirre