Schilderij: de overgang

Schilderij de overgang

De overgang

Overgave. Dit is het thema. Moeite met loslaten. Vasthouden wat losgelaten mag worden. Bang voor veranderingen.

Verdriet krijg ik te voelen. Verdriet bij het loslaten van het kind. De moeder (onder links) is helemaal verteerd van verdriet over het verlies van haar kind. Haar enigste kind.

De geest heeft allang het lichaam verlaten en is aangekomen aan gene zijde. Opgewacht aldaar door de gidsen. Een keuze mocht er gemaakt worden. Deze keuze was niet moeilijk. Teruggaan of blijven.

Nou hij wou blijven hoor, in het licht. Wat een warmte straalt daar van uit. En welk welkom  heeft hij gekregen.

Angst had hij, doodsangsten heeft hij gehad. En kijk eens, dit had hij nooit verwacht. Ook de moeder geloofde niet in dit leven. Dit nieuwe leven. En kijk eens moeder waar ik nu ben. Het is hier zo mooi. En rustig vooral. En vredig.

Wanneer de mensen dit wisten. Dan zou er niet meer zoveel angst zijn. Kijk nou eens waar ik ben. Ik krijg hier nieuwe lessen aangereikt en nu mag ik zelfs vertellen van mijn overgang.

Door mijn angst was dat niet zo gemakkelijk. Ik heb weerstand geboden uit angst. En angst is geen goede begeleider. Maar dat is onwetendheid. Zoveel onwetendheid is er nog.

Moeder, wanneer deze boodschap je bereikt, het gaat heel erg goed met mij. Veel beter dan jij je kunt voorstellen. Ik ben gezond en eindelijk weer gelukkig. Dus laat mij los. Aanvaardt dat er een leven is na dit leven. En geloof daar ook in. Dan ga jij een gemakkelijkere overgang maken dan ik. Laat mij los zodat ik verder kan. Verder kan groeien. Ja ook hier groeien wij verder en leren wij verder.

Dus heb er vrede mee. En laat mij los. Ik ben in jouw hart opgesloten en ik zal er altijd zijn in jouw herinneringen en dat is waar het om gaat. De mooie dingen die wij samen hebben gehad. De bijzondere band die wij samen hadden. Die er altijd al was en er ook altijd zal zijn. Ik ben in een andere dimensie overgegaan maar mijn spirit is nog altijd levend hoor. Ik leef voort.

Interesse in dit schilderij op canvasdoek? info@healing-spirit-art.nl

Of schrijf mij een persoonlijk bericht via messenger.

Gratis meditaties: http://mirriammuller.nl/gratismeditaties

Gratis terug in jouw kracht pakket:http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus

Like en deel mijn Facebookpagina: Like mijn pagina: Healing spirit art

Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Schilderij: de overgang

Schilderij de overgang

De overgang

Overgave. Dit is het thema. Moeite met loslaten. Vasthouden wat losgelaten mag worden. Bang voor veranderingen.

Verdriet krijg ik te voelen. Verdriet bij het loslaten van het kind. De moeder (onder links) is helemaal verteerd van verdriet over het verlies van haar kind. Haar enigste kind.

De geest heeft allang het lichaam verlaten en is aangekomen aan gene zijde. Opgewacht aldaar door de gidsen. Een keuze mocht er gemaakt worden. Deze keuze was niet moeilijk. Teruggaan of blijven.

Nou hij wou blijven hoor, in het licht. Wat een warmte straalt daar van uit. En welk welkom  heeft hij gekregen.

Angst had hij, doodsangsten heeft hij gehad. En kijk eens, dit had hij nooit verwacht. Ook de moeder geloofde niet in dit leven. Dit nieuwe leven. En kijk eens moeder waar ik nu ben. Het is hier zo mooi. En rustig vooral. En vredig.

Wanneer de mensen dit wisten. Dan zou er niet meer zoveel angst zijn. Kijk nou eens waar ik ben. Ik krijg hier nieuwe lessen aangereikt en nu mag ik zelfs vertellen van mijn overgang.

Door mijn angst was dat niet zo gemakkelijk. Ik heb weerstand geboden uit angst. En angst is geen goede begeleider. Maar dat is onwetendheid. Zoveel onwetendheid is er nog.

Moeder, wanneer deze boodschap je bereikt, het gaat heel erg goed met mij. Veel beter dan jij je kunt voorstellen. Ik ben gezond en eindelijk weer gelukkig. Dus laat mij los. Aanvaardt dat er een leven is na dit leven. En geloof daar ook in. Dan ga jij een gemakkelijkere overgang maken dan ik. Laat mij los zodat ik verder kan. Verder kan groeien. Ja ook hier groeien wij verder en leren wij verder.

Dus heb er vrede mee. En laat mij los. Ik ben in jouw hart opgesloten en ik zal er altijd zijn in jouw herinneringen en dat is waar het om gaat. De mooie dingen die wij samen hebben gehad. De bijzondere band die wij samen hadden. Die er altijd al was en er ook altijd zal zijn. Ik ben in een andere dimensie overgegaan maar mijn spirit is nog altijd levend hoor. Ik leef voort.

Interesse in dit schilderij op canvasdoek? info@healing-spirit-art.nl

Of schrijf mij een persoonlijk bericht via messenger.

Gratis meditaties: http://mirriammuller.nl/gratismeditaties

Gratis terug in jouw kracht pakket:http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus

Like en deel mijn Facebookpagina: Like mijn pagina: Healing spirit art

Wordt de beste versie van jezelf en straal.