Wat mag er geheeld worden? Wat mag sterker worden? Wat heb je meer nodig?

Online cursus de helende werking van kleurenWat mag er geheeld worden?

Wat mag sterker worden?

Wat heb je meer nodig?

Voel maar eens in op jouw lichaam. Jouw lichaam heeft namelijk alle antwoorden in zich. En voel eens op welke plaatsen er op dit moment in jouw lichaam onrust is. Gewoon voelen.

Wat ervaar je op een bepaalde plek in jouw lichaam? En als je daar zo op invoelt, hoe is het daar?

Voelt het daar rustig aan? Is het gebied groot genoeg of misschien te groot?

Ieder deel in jouw lichaam bestaat namelijk uit een energieveld. En ieder energie veld moet gevoed worden. En het kan zijn dat door omstandigheden in jouw leven bepaalde energiecentra verstopt zijn, te veel gesloten zijn. Of misschien te groot, te ver open. Beiden zijn niet goed, en verstoren het evenwicht in jouw lichaam.

Het lichaam bestaat uit 7 hoofd energiepunten. Ook wel chakra’s genoemd. Chakra is een Sanskriet woord en het betekent wiel. Een energiewiel. Ieder energiewiel in jouw is verbonden met organen en klieren in jouw lichaam.

Stel je jouw lichaam voor, dat er 7 energiewielen zijn. Van onder in jouw bekken naar boven. Deze wielen zijn met elkaar verbonden. Net als tandwielen die in elkaar inhaken. Als een van deze wielen niet optimaal draait heeft dat invloed op de omgeving. Eerst zul je dat voelen op energetisch gebied, je wordt moe. Maar als je hier niet aan toegeeft komen hier steeds meer lichamelijke klachten bij.

Door effectief te gaan werken met deze chakra’s kun je voor jezelf heel veel doen. Ieder chakra staat voor een bepaald thema. En heeft te maken met een bepaald element. Je kunt zelf aan jouw chakra’s werken door deze te optimaliseren. Dit kun je dus doen door te werken met kleuren.

En het leuke is dat je kleuren op verschillende manieren gemakkelijk meer kunt gaan gebruiken.

Kleurenmeditaties, visualisaties

Etherische oliën (geuren)

Edelstenen

Kleur in kleding

Kleur in voeding

Maar ook met muziek. Denk maar aan klankschalen. Iedere schaal heeft zijn eigen trilling.

Waar het om gaat dat kleuren een trilling hebben. Iedere kleur heeft een andere trilling. Net als de toonladder verschillende noten heeft. En deze trillingen werken op onze energie.

Je kunt trillingen dus opnemen door jouw ogen (zien). Maar ook door het ruiken van bepaalde geuren. (neus) Ook door de huid neem je kleuren op. Dus als je bewuster bepaalde kleding aan past met de kleuren die jij voor die dag nodig hebt dan helpt zo iets simpels ook al.

Stel je moet op een belangrijk gesprek gaan. En je hebt moeite met communiceren. Daar staat de kleur blauw voor. Het keelchakra. Door het dragen van een blauwe sjaal, stimuleer je het keelchakra. Daarnaast helpt hierbij ook een affirmatie. “Ik kan gemakkelijk praten. Ik spreek moeiteloos. Ik kom vloeiend uit mijn woorden”.

Een ander voorbeeld. Je hebt moeite om in actie te komen. Je voelt jezelf niet goed genoeg. Een vorm van een minderwaardigheidscomplex. Geen zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde. De kleur rood helpt jou om steviger in jouw schoenen te gaan staan. Daarnaast helpt een goede gronding oefening hier ook bij.

Alles begint bij de basis. En de basis bevind zich in jouw bekken. Daar waar ruggengraat ophoort.

Hier bevindt zich het wortelchakra ook wel basischakra genoemd. Dit basis chakra is heel erg belangrijk. Als dit chakra uit evenwicht is dan ben je niet goed gegrond. Heb je de neiging om te zweven . Ben je niet met beide voeten op de aarde.

Je kunt je dit voorstellen als de basis van een huis. Als een huis gebouwd wordt op een onstabiele ondergrond dan staat dit huis niet stevig. Het zou zelfs in elkaar kunnen zakken als er van buitenaf iets gebeurd.

Dus het eerste chakra is heel belangrijk. Het goed met beide voeten op de aarde staan. Een goede verbinding met moeder aarde.

Normaal heeft het eerste chakra de kleur rood nodig. Dit als het niet voldoende open is of in balans te blijven . Maar het kan ook zijn dat het eerste chakra te ver geopend is en dat is dus ook niet goed. Dan is de tegen kleur nodig de kleur groen om dit chakra te temperen.

Voel maar eens in op dit basischakra van je. Ga er maar in gedachten naar toe. En voel eens helemaal in daar. Het kan zijn dat je de vorm van het chakra te zien krijgt. Maar dat hoeft niet. Je voelt misschien dat het te groot is of dat het te klein is.

Zodra jij je aandacht erop richt krijg je een antwoord van jouw lichaam. Dat is bij iedereen anders. Het kan zijn dat je het echt ziet. Of dat je weet hoe het er uit ziet. Maar het kan ook een gevoel zijn. Alles is even goed. Twijfel nooit over wat je krijgt te voelen, zien of ervaren.

Hoe voelt het daar bij jouw eerste chakra? Hoe ziet het er uit? Welke vorm heeft het? Mag je deze vorm groter maken of juist kleiner? Doe dat wat voor jou goed voelt. Gedachten zijn krachten. Je kunt het in gedachten naar binnen trekken of juist uittrekken.

Welke kleur zie je er? Is het licht of is het donker? En hoe voelt dat?

Was jouw chakra te klein en heb je het groter kunnen maken of zit er nog weerstand op? Jij bepaalt en jouw lichaam reageert op jouw gedachten.

Als jouw 1e chakra te klein is, te ver gesloten dan heb je dus de kleur rood nodig.

Is jouw 1e chakra te ver open of te groot dan heb je de tegen kleur nodig en wel de kleur groen.

Wat je ook kunt doen is jouw chakra voorstellen als een bloem. Ook dit is een mooie oefening. En deze bloem bestaat uit heel veel blaadjes. En in gedachten kun je deze bloem openen en sluiten net zo veel als het voor jou goed voelt. Probeer het maar eens. Hoe ver open mag jij jouw bloem maken? En doe dat blaadje voor blaadje.

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren

Op mijn youtube kanaal vindt je verschillende meditaties

Gratis mini-cursus: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus

Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leen en straal, Mirriam

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Wat mag er geheeld worden? Wat mag sterker worden? Wat heb je meer nodig?

Online cursus de helende werking van kleurenWat mag er geheeld worden?

Wat mag sterker worden?

Wat heb je meer nodig?

Voel maar eens in op jouw lichaam. Jouw lichaam heeft namelijk alle antwoorden in zich. En voel eens op welke plaatsen er op dit moment in jouw lichaam onrust is. Gewoon voelen.

Wat ervaar je op een bepaalde plek in jouw lichaam? En als je daar zo op invoelt, hoe is het daar?

Voelt het daar rustig aan? Is het gebied groot genoeg of misschien te groot?

Ieder deel in jouw lichaam bestaat namelijk uit een energieveld. En ieder energie veld moet gevoed worden. En het kan zijn dat door omstandigheden in jouw leven bepaalde energiecentra verstopt zijn, te veel gesloten zijn. Of misschien te groot, te ver open. Beiden zijn niet goed, en verstoren het evenwicht in jouw lichaam.

Het lichaam bestaat uit 7 hoofd energiepunten. Ook wel chakra’s genoemd. Chakra is een Sanskriet woord en het betekent wiel. Een energiewiel. Ieder energiewiel in jouw is verbonden met organen en klieren in jouw lichaam.

Stel je jouw lichaam voor, dat er 7 energiewielen zijn. Van onder in jouw bekken naar boven. Deze wielen zijn met elkaar verbonden. Net als tandwielen die in elkaar inhaken. Als een van deze wielen niet optimaal draait heeft dat invloed op de omgeving. Eerst zul je dat voelen op energetisch gebied, je wordt moe. Maar als je hier niet aan toegeeft komen hier steeds meer lichamelijke klachten bij.

Door effectief te gaan werken met deze chakra’s kun je voor jezelf heel veel doen. Ieder chakra staat voor een bepaald thema. En heeft te maken met een bepaald element. Je kunt zelf aan jouw chakra’s werken door deze te optimaliseren. Dit kun je dus doen door te werken met kleuren.

En het leuke is dat je kleuren op verschillende manieren gemakkelijk meer kunt gaan gebruiken.

Kleurenmeditaties, visualisaties

Etherische oliën (geuren)

Edelstenen

Kleur in kleding

Kleur in voeding

Maar ook met muziek. Denk maar aan klankschalen. Iedere schaal heeft zijn eigen trilling.

Waar het om gaat dat kleuren een trilling hebben. Iedere kleur heeft een andere trilling. Net als de toonladder verschillende noten heeft. En deze trillingen werken op onze energie.

Je kunt trillingen dus opnemen door jouw ogen (zien). Maar ook door het ruiken van bepaalde geuren. (neus) Ook door de huid neem je kleuren op. Dus als je bewuster bepaalde kleding aan past met de kleuren die jij voor die dag nodig hebt dan helpt zo iets simpels ook al.

Stel je moet op een belangrijk gesprek gaan. En je hebt moeite met communiceren. Daar staat de kleur blauw voor. Het keelchakra. Door het dragen van een blauwe sjaal, stimuleer je het keelchakra. Daarnaast helpt hierbij ook een affirmatie. “Ik kan gemakkelijk praten. Ik spreek moeiteloos. Ik kom vloeiend uit mijn woorden”.

Een ander voorbeeld. Je hebt moeite om in actie te komen. Je voelt jezelf niet goed genoeg. Een vorm van een minderwaardigheidscomplex. Geen zelfvertrouwen en weinig eigenwaarde. De kleur rood helpt jou om steviger in jouw schoenen te gaan staan. Daarnaast helpt een goede gronding oefening hier ook bij.

Alles begint bij de basis. En de basis bevind zich in jouw bekken. Daar waar ruggengraat ophoort.

Hier bevindt zich het wortelchakra ook wel basischakra genoemd. Dit basis chakra is heel erg belangrijk. Als dit chakra uit evenwicht is dan ben je niet goed gegrond. Heb je de neiging om te zweven . Ben je niet met beide voeten op de aarde.

Je kunt je dit voorstellen als de basis van een huis. Als een huis gebouwd wordt op een onstabiele ondergrond dan staat dit huis niet stevig. Het zou zelfs in elkaar kunnen zakken als er van buitenaf iets gebeurd.

Dus het eerste chakra is heel belangrijk. Het goed met beide voeten op de aarde staan. Een goede verbinding met moeder aarde.

Normaal heeft het eerste chakra de kleur rood nodig. Dit als het niet voldoende open is of in balans te blijven . Maar het kan ook zijn dat het eerste chakra te ver geopend is en dat is dus ook niet goed. Dan is de tegen kleur nodig de kleur groen om dit chakra te temperen.

Voel maar eens in op dit basischakra van je. Ga er maar in gedachten naar toe. En voel eens helemaal in daar. Het kan zijn dat je de vorm van het chakra te zien krijgt. Maar dat hoeft niet. Je voelt misschien dat het te groot is of dat het te klein is.

Zodra jij je aandacht erop richt krijg je een antwoord van jouw lichaam. Dat is bij iedereen anders. Het kan zijn dat je het echt ziet. Of dat je weet hoe het er uit ziet. Maar het kan ook een gevoel zijn. Alles is even goed. Twijfel nooit over wat je krijgt te voelen, zien of ervaren.

Hoe voelt het daar bij jouw eerste chakra? Hoe ziet het er uit? Welke vorm heeft het? Mag je deze vorm groter maken of juist kleiner? Doe dat wat voor jou goed voelt. Gedachten zijn krachten. Je kunt het in gedachten naar binnen trekken of juist uittrekken.

Welke kleur zie je er? Is het licht of is het donker? En hoe voelt dat?

Was jouw chakra te klein en heb je het groter kunnen maken of zit er nog weerstand op? Jij bepaalt en jouw lichaam reageert op jouw gedachten.

Als jouw 1e chakra te klein is, te ver gesloten dan heb je dus de kleur rood nodig.

Is jouw 1e chakra te ver open of te groot dan heb je de tegen kleur nodig en wel de kleur groen.

Wat je ook kunt doen is jouw chakra voorstellen als een bloem. Ook dit is een mooie oefening. En deze bloem bestaat uit heel veel blaadjes. En in gedachten kun je deze bloem openen en sluiten net zo veel als het voor jou goed voelt. Probeer het maar eens. Hoe ver open mag jij jouw bloem maken? En doe dat blaadje voor blaadje.

Wil jij meer uit jezelf halen? Ik heb een geweldige cursus gemaakt : de helende kracht van kleuren

Op mijn youtube kanaal vindt je verschillende meditaties

Gratis mini-cursus: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus

Like mij op Facebook en volg al mijn berichtenIk zou zeggen colour your live. Geniet van het leen en straal, Mirriam