Wanneer ga jij echt verandering brengen in jouw situatie?

Zie kansen en ga vooruit.Ik zie zo vaak mensen schrijven over hun ellende en ik begrijp het enerzijds ook , maar anderzijds denk ik dat verhaal hoor ik al een jaar of twee. Waarom blijven mensen steeds weer kiezen voor hetzelfde en komen zij zo niet verder?

Dit klinkt misschien hard maar ook ik weet dat als je zelf geen besluit gaat nemen voor jezelf en als je in hetzelfde stukje wat niet lukt of niet past, door blijft rennen dit dus echt niet gaat werken.

Ja door schade en schande ben ik ook wijs geworden. En ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn. Maar iedereen heeft een keuze. Ook ik had iedere keer weer een keuze. Blijven waar ik was en doen wat ik altijd had gedaan, of eens kijken wat er misschien nog mogelijk is.

Ja, en ik weet dat anderen vaak kritiek hebben en eerlijk is eerlijk, ik ben mijn eigen grootste criticus. Alles kon altijd beter, iets moest weer opnieuw veranderd worden. Maar dat kost toch zoveel tijd. En is dat werkelijk nodig? En waarom deed ik dat altijd weer? Ja, ik wilde mijzelf bewijzen. Ik wilde schouder klopjes krijgen. Ik wilde het goed doen. Maar waarom geef ik mijzelf dan die schouderklopjes niet? Waarom kan ik zelf niet zien dat ik het goed genoeg doe?

Daar zit bij mij een stukje onder van het kleine kind. Ja thuis kon altijd alles beter en een zeven kon een acht worden. Het was naar mijn gevoel nooit goed genoeg. Dus dit stuk van mijzelf , dat kleine meisje heeft een overtuiging gekregen van ik doe het nooit goed genoeg. En daardoor wilde ik mij altijd overal bewijzen. Heel goed mijn best doen en ja ook anderen naar de ogen kijken.

Invullen voor een ander. Wat zou die ander denken? Wat zou hij of zij willen? En daar dan al aan gaan denken , hoe een en ander weer zou gaan verlopen. Ik schreef in gedachten dus iedere keer het verhaal, mijn verhaal van hoe iemand zou gaan reageren. En weet je, in de meeste gevallen werkt dat dan ook zo.

Nu ben ik mijn daar bewust van. En ja, ik heb dus besloten dat ik niet meer ga invullen voor een ander. Ik maak nu de bewuste keuze om mij positief op te stellen en niet het doom scenario te bedenken wat er kan komen. En dat lukt steeds beter. En dat kun jij ook .

En wat nu als jij echt binnen jou een brandend verlangen hebt? Dat jij echt zoiets hebt van ik wil echt iets gaan doen ? Ik wil nu echt laten zien dat ik het kan? Dan wordt het tijd om actie te gaan nemen. En niet meer denken van ik kan het toch niet. Nee, nu gaan denken in oplossingen. Wat is er nu nodig om verder te komen? Wat weerhoudt mij er nu van om echt tot actie over te gaan?

Misschien zit er een stuk angst. Ja en angst is geen goede leidraad. Angst stopt en weerhoudt je ervan om verder te gaan. Maar is deze angst ook reëel? En anderzijds wat is het ergste wat er mis kan gaan? Bang van wat de mensen denken? Ja dat kan. En mensen zullen sowieso altijd iets denken. En ze zullen niet allemaal met je weglopen. Maar dat hoeft toch niet? Trek die mensen aan waar jij je fijn bij voelt. Ga met mensen op die positief ingesteld zijn, zodat jij ook in een positieve spiraal zit.

Ja als je omringt wordt met mensen die negatief zijn ingesteld dan wordt jij daarbij betrokken, waardoor jouw energie ook omlaag gaat. En dat is toch niet meer wat je wilt?

Maak keuzes, zoek mogelijkheden en ga vooruit. Vraag om hulp als je het niet alleen kunt maar doe iets. Want als je niets doet , dan blijf jij staan waar je staat en krijg je meer van wat je al hebt.

Vindt jouw weg in het leven. Ga doen wat je echt vanuit jouw hart wilt doen. En vooral geniet.

Gratis terug in jouw kracht pakket

Of meldt je aan voor de gratis heling sessies in mijn Facebook groep. Je kunt daar alle healing sessies terug volgen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal, Warme groet, 

Heb jij even een steuntje in de rug nodig? Weet jij even niet hoe verder? Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt? Dan is een zielstekening iets voor jou.

Wanneer je iemand verloren hebt kan het zijn dat je nog met bepaalde vragen zit, of je wilt eenvoudig weg weten of alles goed gaat. Dan kan een reading uitkomst brengen en voor meer rust zorgen.

Remember me. Een uniek schilderij ter herinnering aan een dierbare overledene Als er een geliefd persoon of huisdier overlijdt, blijft er vaak een grote leegte achter. De behoefte om de overledene een hele bijzondere plek te geven. Je hebt het dan al moeilijk genoeg en het zou fijn zijn wanneer je iets hebt wat geheel gemaakt wordt naar jouw wensen. Iets wat uniek is.Want diegene die jij verloren hebt nam ook een bijzondere plaats in in jouw leven. Een as-schilderij is een totaal nieuwe vorm om een dierbare te herdenken en een unieke plaats te geven. In het schilderij kan de crematie -as van de overledene op een integere manier verwerkt worden. Een as-schilderij is dan ook een mooie, bijzondere blijvende herinnering.

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Workshop: intuïtief werken met kleuren. Reis door de 7 chakra's. Eerstvolgende workshop is: Volgende workshop is: zaterdag 28 oktober 2017

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Wanneer ga jij echt verandering brengen in jouw situatie?

Zie kansen en ga vooruit.Ik zie zo vaak mensen schrijven over hun ellende en ik begrijp het enerzijds ook , maar anderzijds denk ik dat verhaal hoor ik al een jaar of twee. Waarom blijven mensen steeds weer kiezen voor hetzelfde en komen zij zo niet verder?

Dit klinkt misschien hard maar ook ik weet dat als je zelf geen besluit gaat nemen voor jezelf en als je in hetzelfde stukje wat niet lukt of niet past, door blijft rennen dit dus echt niet gaat werken.

Ja door schade en schande ben ik ook wijs geworden. En ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn. Maar iedereen heeft een keuze. Ook ik had iedere keer weer een keuze. Blijven waar ik was en doen wat ik altijd had gedaan, of eens kijken wat er misschien nog mogelijk is.

Ja, en ik weet dat anderen vaak kritiek hebben en eerlijk is eerlijk, ik ben mijn eigen grootste criticus. Alles kon altijd beter, iets moest weer opnieuw veranderd worden. Maar dat kost toch zoveel tijd. En is dat werkelijk nodig? En waarom deed ik dat altijd weer? Ja, ik wilde mijzelf bewijzen. Ik wilde schouder klopjes krijgen. Ik wilde het goed doen. Maar waarom geef ik mijzelf dan die schouderklopjes niet? Waarom kan ik zelf niet zien dat ik het goed genoeg doe?

Daar zit bij mij een stukje onder van het kleine kind. Ja thuis kon altijd alles beter en een zeven kon een acht worden. Het was naar mijn gevoel nooit goed genoeg. Dus dit stuk van mijzelf , dat kleine meisje heeft een overtuiging gekregen van ik doe het nooit goed genoeg. En daardoor wilde ik mij altijd overal bewijzen. Heel goed mijn best doen en ja ook anderen naar de ogen kijken.

Invullen voor een ander. Wat zou die ander denken? Wat zou hij of zij willen? En daar dan al aan gaan denken , hoe een en ander weer zou gaan verlopen. Ik schreef in gedachten dus iedere keer het verhaal, mijn verhaal van hoe iemand zou gaan reageren. En weet je, in de meeste gevallen werkt dat dan ook zo.

Nu ben ik mijn daar bewust van. En ja, ik heb dus besloten dat ik niet meer ga invullen voor een ander. Ik maak nu de bewuste keuze om mij positief op te stellen en niet het doom scenario te bedenken wat er kan komen. En dat lukt steeds beter. En dat kun jij ook .

En wat nu als jij echt binnen jou een brandend verlangen hebt? Dat jij echt zoiets hebt van ik wil echt iets gaan doen ? Ik wil nu echt laten zien dat ik het kan? Dan wordt het tijd om actie te gaan nemen. En niet meer denken van ik kan het toch niet. Nee, nu gaan denken in oplossingen. Wat is er nu nodig om verder te komen? Wat weerhoudt mij er nu van om echt tot actie over te gaan?

Misschien zit er een stuk angst. Ja en angst is geen goede leidraad. Angst stopt en weerhoudt je ervan om verder te gaan. Maar is deze angst ook reëel? En anderzijds wat is het ergste wat er mis kan gaan? Bang van wat de mensen denken? Ja dat kan. En mensen zullen sowieso altijd iets denken. En ze zullen niet allemaal met je weglopen. Maar dat hoeft toch niet? Trek die mensen aan waar jij je fijn bij voelt. Ga met mensen op die positief ingesteld zijn, zodat jij ook in een positieve spiraal zit.

Ja als je omringt wordt met mensen die negatief zijn ingesteld dan wordt jij daarbij betrokken, waardoor jouw energie ook omlaag gaat. En dat is toch niet meer wat je wilt?

Maak keuzes, zoek mogelijkheden en ga vooruit. Vraag om hulp als je het niet alleen kunt maar doe iets. Want als je niets doet , dan blijf jij staan waar je staat en krijg je meer van wat je al hebt.

Vindt jouw weg in het leven. Ga doen wat je echt vanuit jouw hart wilt doen. En vooral geniet.

Gratis terug in jouw kracht pakket

Of meldt je aan voor de gratis heling sessies in mijn Facebook groep. Je kunt daar alle healing sessies terug volgen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal, Warme groet,