Wanneer ga jij echt verandering brengen in jouw situatie?

Zie kansen en ga vooruit.Ik zie zo vaak mensen schrijven over hun ellende en ik begrijp het enerzijds ook , maar anderzijds denk ik dat verhaal hoor ik al een jaar of twee. Waarom blijven mensen steeds weer kiezen voor hetzelfde en komen zij zo niet verder?

Dit klinkt misschien hard maar ook ik weet dat als je zelf geen besluit gaat nemen voor jezelf en als je in hetzelfde stukje wat niet lukt of niet past, door blijft rennen dit dus echt niet gaat werken.

Ja door schade en schande ben ik ook wijs geworden. En ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn. Maar iedereen heeft een keuze. Ook ik had iedere keer weer een keuze. Blijven waar ik was en doen wat ik altijd had gedaan, of eens kijken wat er misschien nog mogelijk is.

Ja, en ik weet dat anderen vaak kritiek hebben en eerlijk is eerlijk, ik ben mijn eigen grootste criticus. Alles kon altijd beter, iets moest weer opnieuw veranderd worden. Maar dat kost toch zoveel tijd. En is dat werkelijk nodig? En waarom deed ik dat altijd weer? Ja, ik wilde mijzelf bewijzen. Ik wilde schouder klopjes krijgen. Ik wilde het goed doen. Maar waarom geef ik mijzelf dan die schouderklopjes niet? Waarom kan ik zelf niet zien dat ik het goed genoeg doe?

Daar zit bij mij een stukje onder van het kleine kind. Ja thuis kon altijd alles beter en een zeven kon een acht worden. Het was naar mijn gevoel nooit goed genoeg. Dus dit stuk van mijzelf , dat kleine meisje heeft een overtuiging gekregen van ik doe het nooit goed genoeg. En daardoor wilde ik mij altijd overal bewijzen. Heel goed mijn best doen en ja ook anderen naar de ogen kijken.

Invullen voor een ander. Wat zou die ander denken? Wat zou hij of zij willen? En daar dan al aan gaan denken , hoe een en ander weer zou gaan verlopen. Ik schreef in gedachten dus iedere keer het verhaal, mijn verhaal van hoe iemand zou gaan reageren. En weet je, in de meeste gevallen werkt dat dan ook zo.

Nu ben ik mijn daar bewust van. En ja, ik heb dus besloten dat ik niet meer ga invullen voor een ander. Ik maak nu de bewuste keuze om mij positief op te stellen en niet het doom scenario te bedenken wat er kan komen. En dat lukt steeds beter. En dat kun jij ook .

En wat nu als jij echt binnen jou een brandend verlangen hebt? Dat jij echt zoiets hebt van ik wil echt iets gaan doen ? Ik wil nu echt laten zien dat ik het kan? Dan wordt het tijd om actie te gaan nemen. En niet meer denken van ik kan het toch niet. Nee, nu gaan denken in oplossingen. Wat is er nu nodig om verder te komen? Wat weerhoudt mij er nu van om echt tot actie over te gaan?

Misschien zit er een stuk angst. Ja en angst is geen goede leidraad. Angst stopt en weerhoudt je ervan om verder te gaan. Maar is deze angst ook reëel? En anderzijds wat is het ergste wat er mis kan gaan? Bang van wat de mensen denken? Ja dat kan. En mensen zullen sowieso altijd iets denken. En ze zullen niet allemaal met je weglopen. Maar dat hoeft toch niet? Trek die mensen aan waar jij je fijn bij voelt. Ga met mensen op die positief ingesteld zijn, zodat jij ook in een positieve spiraal zit.

Ja als je omringt wordt met mensen die negatief zijn ingesteld dan wordt jij daarbij betrokken, waardoor jouw energie ook omlaag gaat. En dat is toch niet meer wat je wilt?

Maak keuzes, zoek mogelijkheden en ga vooruit. Vraag om hulp als je het niet alleen kunt maar doe iets. Want als je niets doet , dan blijf jij staan waar je staat en krijg je meer van wat je al hebt.

Vindt jouw weg in het leven. Ga doen wat je echt vanuit jouw hart wilt doen. En vooral geniet.

Gratis terug in jouw kracht pakket

Of meldt je aan voor de gratis heling sessies in mijn Facebook groep. Je kunt daar alle healing sessies terug volgen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal, Warme groet, 

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Wanneer ga jij echt verandering brengen in jouw situatie?

Zie kansen en ga vooruit.Ik zie zo vaak mensen schrijven over hun ellende en ik begrijp het enerzijds ook , maar anderzijds denk ik dat verhaal hoor ik al een jaar of twee. Waarom blijven mensen steeds weer kiezen voor hetzelfde en komen zij zo niet verder?

Dit klinkt misschien hard maar ook ik weet dat als je zelf geen besluit gaat nemen voor jezelf en als je in hetzelfde stukje wat niet lukt of niet past, door blijft rennen dit dus echt niet gaat werken.

Ja door schade en schande ben ik ook wijs geworden. En ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn. Maar iedereen heeft een keuze. Ook ik had iedere keer weer een keuze. Blijven waar ik was en doen wat ik altijd had gedaan, of eens kijken wat er misschien nog mogelijk is.

Ja, en ik weet dat anderen vaak kritiek hebben en eerlijk is eerlijk, ik ben mijn eigen grootste criticus. Alles kon altijd beter, iets moest weer opnieuw veranderd worden. Maar dat kost toch zoveel tijd. En is dat werkelijk nodig? En waarom deed ik dat altijd weer? Ja, ik wilde mijzelf bewijzen. Ik wilde schouder klopjes krijgen. Ik wilde het goed doen. Maar waarom geef ik mijzelf dan die schouderklopjes niet? Waarom kan ik zelf niet zien dat ik het goed genoeg doe?

Daar zit bij mij een stukje onder van het kleine kind. Ja thuis kon altijd alles beter en een zeven kon een acht worden. Het was naar mijn gevoel nooit goed genoeg. Dus dit stuk van mijzelf , dat kleine meisje heeft een overtuiging gekregen van ik doe het nooit goed genoeg. En daardoor wilde ik mij altijd overal bewijzen. Heel goed mijn best doen en ja ook anderen naar de ogen kijken.

Invullen voor een ander. Wat zou die ander denken? Wat zou hij of zij willen? En daar dan al aan gaan denken , hoe een en ander weer zou gaan verlopen. Ik schreef in gedachten dus iedere keer het verhaal, mijn verhaal van hoe iemand zou gaan reageren. En weet je, in de meeste gevallen werkt dat dan ook zo.

Nu ben ik mijn daar bewust van. En ja, ik heb dus besloten dat ik niet meer ga invullen voor een ander. Ik maak nu de bewuste keuze om mij positief op te stellen en niet het doom scenario te bedenken wat er kan komen. En dat lukt steeds beter. En dat kun jij ook .

En wat nu als jij echt binnen jou een brandend verlangen hebt? Dat jij echt zoiets hebt van ik wil echt iets gaan doen ? Ik wil nu echt laten zien dat ik het kan? Dan wordt het tijd om actie te gaan nemen. En niet meer denken van ik kan het toch niet. Nee, nu gaan denken in oplossingen. Wat is er nu nodig om verder te komen? Wat weerhoudt mij er nu van om echt tot actie over te gaan?

Misschien zit er een stuk angst. Ja en angst is geen goede leidraad. Angst stopt en weerhoudt je ervan om verder te gaan. Maar is deze angst ook reëel? En anderzijds wat is het ergste wat er mis kan gaan? Bang van wat de mensen denken? Ja dat kan. En mensen zullen sowieso altijd iets denken. En ze zullen niet allemaal met je weglopen. Maar dat hoeft toch niet? Trek die mensen aan waar jij je fijn bij voelt. Ga met mensen op die positief ingesteld zijn, zodat jij ook in een positieve spiraal zit.

Ja als je omringt wordt met mensen die negatief zijn ingesteld dan wordt jij daarbij betrokken, waardoor jouw energie ook omlaag gaat. En dat is toch niet meer wat je wilt?

Maak keuzes, zoek mogelijkheden en ga vooruit. Vraag om hulp als je het niet alleen kunt maar doe iets. Want als je niets doet , dan blijf jij staan waar je staat en krijg je meer van wat je al hebt.

Vindt jouw weg in het leven. Ga doen wat je echt vanuit jouw hart wilt doen. En vooral geniet.

Gratis terug in jouw kracht pakket

Of meldt je aan voor de gratis heling sessies in mijn Facebook groep. Je kunt daar alle healing sessies terug volgen.

Wordt de beste versie van jezelf en straal, Warme groet,