Burn-out, de zoektocht naar mijzelf

De zoektocht naar mijzelf. Een burn-out en dan?

Ik heb in veel verschillende banen gezeten en iedere keer leek er wel weer iets te gebeuren waardoor ik mijn werk verloor.

Van een baan als verkoopster kwam ik na 23 jaar in de WW terecht. Ik was inmiddels 41 jaar en dit was de eerste keer dat ik mij ging afvragen van wat wil ik dan nu? Velen waren echt bang dat ik geen ander werk meer zou krijgen maar ik had er het volste vertrouwen in.

Zo ben ik heel gemakkelijk van de ene baan in de zorgsector in de andere gerold. Het leek wel alsof iedere keer zich vanuit het niets weer iets aandiende. Bepaalde toevalligheden, mensen die mij precies dat aanreikten wat ik op dat moment nodig had.

Maar iedere keer gebeurde er weer iets waardoor de baan niet goed voelde en op de een of andere manier kreeg ik dan weer niet mijn vaste contract. Heel frustrerend was dat. Want waarom gebeurde dit iedere keer weer?

In die tijd had ik al heel veel cursussen gevolgd. Een cursus voor eigenliefde. Want ik kon mijzelf niet accepteren zoals ik was. Ik had moeite om mijzelf te waarderen voor wie ik was. In de spiegel kijken was toen niet leuk. En dat heeft nog heel lang zo geduurd. Andere cursussen volgden Reiki1 en Reiki 2, voetreflexmassage, Magnified healing en op de een of andere manier was dit het nog altijd niet.

Heel veel stukjes van mijzelf, heel veel pijn en verdriet zijn er naar boven gekomen door echt te gaan werken aan mijzelf. Maar ik was er nog lang niet. In heel veel boeken heb ik verdieping gezocht. Spirituele boeken en ook ben ik naar heel veel paranormale beurzen gegaan.

Maar op de een of andere manier wist ik nog altijd niet wat ik wilde. Ik ben een cursus kleurentherapie gaan volgen en dit was zo leuk om te doen. Wat je niet allemaal kunt met de helende werking van kleuren. Dit was interessant. Hier kon ik iets mee.

En ja alweer een nieuwe baan diende zich aan. In eerste instantie heel leuk. Yes, een leuke locatie , mooie uren en ook heel kort bij. Mirriam had weer werk. Maar ook dit werk gaf mij geen voldoening. ER was veel werkdruk en mijn energie raakte steeds meer op een lager niveau. Als ik om 14.00 uur naar huis ging dan was ik dood op. En ja, bij het vorige werk had ik dat probleem ook al. Maar toch maar keihard door blijven gaan. Maar bij mij liepen inmiddels de emoties op en dan maar net doen of je wel blij bent. Het ging dus alweer niet allemaal van een leien dakje.

Een ding wist ik toen al wel zeker, ik wilde ook graag aan de andere kant staan. Ik wilde ook graag groepen begeleiden. En super, op een goede dag vroegen ze mij dan ook of ik eens een dag wilde organiseren met de kleuren. (Inmiddels had ik ook de opleiding creatieve therapie gevolgd) Ik was helemaal in mijn nopjes. Heel veel voorbereidingen en ik moet zeggen het was een geweldige ervaring. Mensen bedankten mij achteraf voor de mooie dag.

Maar ja, daarna ging mijn eigen werk weer verder. En ik beleefde er geen vreugde meer aan. Maar toch blijven doorzetten, Mirriam. Stel je niet zo aan. En je zult het wel begrijpen ook hier heb ik mijn 3e contract niet gekregen.

Dus weer terug bij af. Geen werk.

En ja, zo heb ik nog verschillende een nieuwe baan gehad. En eigenlijk had ik er al lang genoeg van om weer voor een baas te moeten gaan werken. Daar had ik geen zin meer in. Maar wat dan?

Ondertussen had ik er weer een diploma bij Trancehealing therapeut en Medium Therapeut en het was een super waardevolle opleiding. En ja, ik begon langzaam aan met het geven van consulten.

Maar ondertussen zat ik al weer in een baan die helemaal niet paste. Iedere dag moest weer de knop om. Want er moest geld naar binnen komen. Mijn lichaam begon steeds harder te schreeuwen. Klachten in de pols en ellebogen. Moe, doodmoe was ik. Maar toch bleef ik doorgaan. Steeds meer klachten kwamen erbij.

En toen gebeurde het. Ik viel om. Letterlijk en figuurlijk kiepte ik om. Dat was in het weekend. Twee dagen erna ging ik toch naar mijn 1e zorgadres. En het werd mij helemaal niet, ik begon te hyperventileren en ik werd duizelig. Nog niet in de gaten wat er aan de hand was. Het ging gewoon niet. Mijn lichaam functioneerde niet meer zoals ik het wilde. Uitvalsverschijnselen in gezicht, hand en been. Maar die klachten had ik wel al vaker gehad.

Dus mijn lichaam had ik niet meer onder controle. Het was moe. En het werd dan nu ook eens tijd om er naar te gaan luisteren. Ik had een burn-out. Hoe frustrerend was dat. Van een vrouw die constant werkte en rende werd ik helemaal terug geroepen. Het ging gewoon niet meer. Mijn lichaam gaf het gewoon op. Het was moe.

Dit was dus de tijd om echt iets in mijn leven te gaan veranderen. Maar wat dan? Ik ben mij heel veel vragen gaan stellen. Wie ben ik? Wat ben ik? Waar wordt ik blij van?

Nooit zo bij stil gestaan. Want ik hield altijd rekening met anderen. En deed ook vaker dingen die anderen leuk vonden dan dat ik dat graag wilde doen. Ik had mij helemaal weggecijferd. Ik vond mijzelf niet waardevol en ik vond mijzelf niet mooi. Ik kon niet echt houden van diegene die ik was.

Heel veel dingen die er dus in mijzelf mochten gaan veranderen. Ik had door de jaren al heel wat stukken van mijzelf geheeld. Maar blijkbaar was er nog altijd werk aan de winkel. Het werd nu tijd dat ik dus echt naar mijzelf moest aan kijken.

Daar is de weg naar binnen begonnen. Heel diep ben ik gegaan. Met de regressietechnieken heb ik heel veel pijn vanuit het verleden mogen zien en delen daarin mogen helen. Ja , heel wat shit is er gepasseerd. Vooral vanuit andere levens.

Nu was het belangrijk dat ik in mijzelf ging geloven. Dat ik in mijn kracht ging staan en dat ik eindelijk eens liet zien wie ik was. Ik heb heel veel dingen in mijzelf mogen helen. Vooral het innerlijke gekwetste kind. Het kind wat vond dat het liefde niet waard was. Het kind wat bang was om zich te laten zien.

En ik moet zeggen ik ben al heel ver gekomen. Met trots kan ik nu in de spiegel kijken en zeggen dat ik van mijzelf houdt. Ja, ik accepteer mijzelf nu voor de vrouw die ik ben.

Ik ben terug in mijn kracht gekomen. En veel sneller dan verwacht. Na 6 maanden was ik vol bezig om eindelijk voor mijzelf een website te maken. Ja ik moest iets voor mijzelf gaan doen.

Maar wat? Waar ben ik goed in? Waarmee kan ik mensen nu echt helpen?

Ik coach vrouwen om weer terug in hun kracht te komen. Daar ben ik nu mee bezig. Om alle hulpmiddelen en technieken die ik voor mijzelf ingezet heb nu toe te passen om anderen weer zo snel mogelijk terug in hun kracht te zetten. En dat op mijn eigen unieke manier.

♥ Enerzijds ligt mijn passie bij het begeleiden en ondersteunen van mensen naar bewustwording en heel zijn.

♥En mijn andere passie is encaustic art: Het intuïtief schilderijen met bijenwas. In ieder schilderij staan heel veel symbolen, dieren en/of personen. Bij ieder schilderij schrijf ik een gechannelde boodschap die ik mag ontvangen van mijn gidsen. Zo’n boodschap geeft inzichten en ondersteuning en kan troost bieden bij verlies van een dierbare.

Ik maak spirituele schilderijen met een boodschap. en zielstekeningen met een gechannelde boodschap

Daarnaast maak ik in opdracht een energetisch schilderij (zielsschilderij)

En ik creëer spirituele schilderijen met verwerking van crematie-as van een dierbare.

Bij mijn werk gebruik ik mijn aangeboren intuïtie en heldervoelendheid om de vinger op de zere plek te krijgen.

Door mijn studie en aangeboren gaven, heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld.

Gratis mini cursusGratis mini cursus: terug in jouw krachtWarme groet, 

Heb jij even een steuntje in de rug nodig? Weet jij even niet hoe verder? Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt? Dan is een zielstekening iets voor jou.

Wanneer je iemand verloren hebt kan het zijn dat je nog met bepaalde vragen zit, of je wilt eenvoudig weg weten of alles goed gaat. Dan kan een reading uitkomst brengen en voor meer rust zorgen.

Remember me. Een uniek schilderij ter herinnering aan een dierbare overledene Als er een geliefd persoon of huisdier overlijdt, blijft er vaak een grote leegte achter. De behoefte om de overledene een hele bijzondere plek te geven. Je hebt het dan al moeilijk genoeg en het zou fijn zijn wanneer je iets hebt wat geheel gemaakt wordt naar jouw wensen. Iets wat uniek is.Want diegene die jij verloren hebt nam ook een bijzondere plaats in in jouw leven. Een as-schilderij is een totaal nieuwe vorm om een dierbare te herdenken en een unieke plaats te geven. In het schilderij kan de crematie -as van de overledene op een integere manier verwerkt worden. Een as-schilderij is dan ook een mooie, bijzondere blijvende herinnering.

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Workshop: intuïtief werken met kleuren. Reis door de 7 chakra's. Eerstvolgende workshop is: Volgende workshop is: zaterdag 28 oktober 2017

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Burn-out, de zoektocht naar mijzelf

De zoektocht naar mijzelf. Een burn-out en dan?

Ik heb in veel verschillende banen gezeten en iedere keer leek er wel weer iets te gebeuren waardoor ik mijn werk verloor.

Van een baan als verkoopster kwam ik na 23 jaar in de WW terecht. Ik was inmiddels 41 jaar en dit was de eerste keer dat ik mij ging afvragen van wat wil ik dan nu? Velen waren echt bang dat ik geen ander werk meer zou krijgen maar ik had er het volste vertrouwen in.

Zo ben ik heel gemakkelijk van de ene baan in de zorgsector in de andere gerold. Het leek wel alsof iedere keer zich vanuit het niets weer iets aandiende. Bepaalde toevalligheden, mensen die mij precies dat aanreikten wat ik op dat moment nodig had.

Maar iedere keer gebeurde er weer iets waardoor de baan niet goed voelde en op de een of andere manier kreeg ik dan weer niet mijn vaste contract. Heel frustrerend was dat. Want waarom gebeurde dit iedere keer weer?

In die tijd had ik al heel veel cursussen gevolgd. Een cursus voor eigenliefde. Want ik kon mijzelf niet accepteren zoals ik was. Ik had moeite om mijzelf te waarderen voor wie ik was. In de spiegel kijken was toen niet leuk. En dat heeft nog heel lang zo geduurd. Andere cursussen volgden Reiki1 en Reiki 2, voetreflexmassage, Magnified healing en op de een of andere manier was dit het nog altijd niet.

Heel veel stukjes van mijzelf, heel veel pijn en verdriet zijn er naar boven gekomen door echt te gaan werken aan mijzelf. Maar ik was er nog lang niet. In heel veel boeken heb ik verdieping gezocht. Spirituele boeken en ook ben ik naar heel veel paranormale beurzen gegaan.

Maar op de een of andere manier wist ik nog altijd niet wat ik wilde. Ik ben een cursus kleurentherapie gaan volgen en dit was zo leuk om te doen. Wat je niet allemaal kunt met de helende werking van kleuren. Dit was interessant. Hier kon ik iets mee.

En ja alweer een nieuwe baan diende zich aan. In eerste instantie heel leuk. Yes, een leuke locatie , mooie uren en ook heel kort bij. Mirriam had weer werk. Maar ook dit werk gaf mij geen voldoening. ER was veel werkdruk en mijn energie raakte steeds meer op een lager niveau. Als ik om 14.00 uur naar huis ging dan was ik dood op. En ja, bij het vorige werk had ik dat probleem ook al. Maar toch maar keihard door blijven gaan. Maar bij mij liepen inmiddels de emoties op en dan maar net doen of je wel blij bent. Het ging dus alweer niet allemaal van een leien dakje.

Een ding wist ik toen al wel zeker, ik wilde ook graag aan de andere kant staan. Ik wilde ook graag groepen begeleiden. En super, op een goede dag vroegen ze mij dan ook of ik eens een dag wilde organiseren met de kleuren. (Inmiddels had ik ook de opleiding creatieve therapie gevolgd) Ik was helemaal in mijn nopjes. Heel veel voorbereidingen en ik moet zeggen het was een geweldige ervaring. Mensen bedankten mij achteraf voor de mooie dag.

Maar ja, daarna ging mijn eigen werk weer verder. En ik beleefde er geen vreugde meer aan. Maar toch blijven doorzetten, Mirriam. Stel je niet zo aan. En je zult het wel begrijpen ook hier heb ik mijn 3e contract niet gekregen.

Dus weer terug bij af. Geen werk.

En ja, zo heb ik nog verschillende een nieuwe baan gehad. En eigenlijk had ik er al lang genoeg van om weer voor een baas te moeten gaan werken. Daar had ik geen zin meer in. Maar wat dan?

Ondertussen had ik er weer een diploma bij Trancehealing therapeut en Medium Therapeut en het was een super waardevolle opleiding. En ja, ik begon langzaam aan met het geven van consulten.

Maar ondertussen zat ik al weer in een baan die helemaal niet paste. Iedere dag moest weer de knop om. Want er moest geld naar binnen komen. Mijn lichaam begon steeds harder te schreeuwen. Klachten in de pols en ellebogen. Moe, doodmoe was ik. Maar toch bleef ik doorgaan. Steeds meer klachten kwamen erbij.

En toen gebeurde het. Ik viel om. Letterlijk en figuurlijk kiepte ik om. Dat was in het weekend. Twee dagen erna ging ik toch naar mijn 1e zorgadres. En het werd mij helemaal niet, ik begon te hyperventileren en ik werd duizelig. Nog niet in de gaten wat er aan de hand was. Het ging gewoon niet. Mijn lichaam functioneerde niet meer zoals ik het wilde. Uitvalsverschijnselen in gezicht, hand en been. Maar die klachten had ik wel al vaker gehad.

Dus mijn lichaam had ik niet meer onder controle. Het was moe. En het werd dan nu ook eens tijd om er naar te gaan luisteren. Ik had een burn-out. Hoe frustrerend was dat. Van een vrouw die constant werkte en rende werd ik helemaal terug geroepen. Het ging gewoon niet meer. Mijn lichaam gaf het gewoon op. Het was moe.

Dit was dus de tijd om echt iets in mijn leven te gaan veranderen. Maar wat dan? Ik ben mij heel veel vragen gaan stellen. Wie ben ik? Wat ben ik? Waar wordt ik blij van?

Nooit zo bij stil gestaan. Want ik hield altijd rekening met anderen. En deed ook vaker dingen die anderen leuk vonden dan dat ik dat graag wilde doen. Ik had mij helemaal weggecijferd. Ik vond mijzelf niet waardevol en ik vond mijzelf niet mooi. Ik kon niet echt houden van diegene die ik was.

Heel veel dingen die er dus in mijzelf mochten gaan veranderen. Ik had door de jaren al heel wat stukken van mijzelf geheeld. Maar blijkbaar was er nog altijd werk aan de winkel. Het werd nu tijd dat ik dus echt naar mijzelf moest aan kijken.

Daar is de weg naar binnen begonnen. Heel diep ben ik gegaan. Met de regressietechnieken heb ik heel veel pijn vanuit het verleden mogen zien en delen daarin mogen helen. Ja , heel wat shit is er gepasseerd. Vooral vanuit andere levens.

Nu was het belangrijk dat ik in mijzelf ging geloven. Dat ik in mijn kracht ging staan en dat ik eindelijk eens liet zien wie ik was. Ik heb heel veel dingen in mijzelf mogen helen. Vooral het innerlijke gekwetste kind. Het kind wat vond dat het liefde niet waard was. Het kind wat bang was om zich te laten zien.

En ik moet zeggen ik ben al heel ver gekomen. Met trots kan ik nu in de spiegel kijken en zeggen dat ik van mijzelf houdt. Ja, ik accepteer mijzelf nu voor de vrouw die ik ben.

Ik ben terug in mijn kracht gekomen. En veel sneller dan verwacht. Na 6 maanden was ik vol bezig om eindelijk voor mijzelf een website te maken. Ja ik moest iets voor mijzelf gaan doen.

Maar wat? Waar ben ik goed in? Waarmee kan ik mensen nu echt helpen?

Ik coach vrouwen om weer terug in hun kracht te komen. Daar ben ik nu mee bezig. Om alle hulpmiddelen en technieken die ik voor mijzelf ingezet heb nu toe te passen om anderen weer zo snel mogelijk terug in hun kracht te zetten. En dat op mijn eigen unieke manier.

♥ Enerzijds ligt mijn passie bij het begeleiden en ondersteunen van mensen naar bewustwording en heel zijn.

♥En mijn andere passie is encaustic art: Het intuïtief schilderijen met bijenwas. In ieder schilderij staan heel veel symbolen, dieren en/of personen. Bij ieder schilderij schrijf ik een gechannelde boodschap die ik mag ontvangen van mijn gidsen. Zo’n boodschap geeft inzichten en ondersteuning en kan troost bieden bij verlies van een dierbare.

Ik maak spirituele schilderijen met een boodschap. en zielstekeningen met een gechannelde boodschap

Daarnaast maak ik in opdracht een energetisch schilderij (zielsschilderij)

En ik creëer spirituele schilderijen met verwerking van crematie-as van een dierbare.

Bij mijn werk gebruik ik mijn aangeboren intuïtie en heldervoelendheid om de vinger op de zere plek te krijgen.

Door mijn studie en aangeboren gaven, heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld.

Gratis mini cursusGratis mini cursus: terug in jouw krachtWarme groet,