Heel jezelf door te mediteren

Heel wat betekent dit nu? Heel betekent alles. Maar is ook afgeleidt van het woord helen.

Jij hebt zelf alles in je om jezelf te helen. Dat betekent heel jezelf.

Jij bent alles. Ik weet dat dit misschien weerstand bij je op roept. Dat heeft het namelijk bij mij ook gedaan. Als ik dit nu op schrijf ben ik heel emotioneel.

Heel jezelf mag geboren gaan worden. Mag verspreidt gaan worden over de hele wereld. Iedereen mag en kan zichzelf helen. Je moet het wel toestaan. En daar moet je voor open staan. Want alle antwoorden zijn in jou opgesloten. Niet buiten je maar in je. En vaak is het zo dat wij de antwoorden buiten onszelf zoeken. Maar daar krijgen wij niet wat wij willen. Iedereen heeft iets anders nodig. Ik heb iets anders nodig dan jij. Ik word van andere dingen blij dan jij. Maar om daar echt achter te komen daar moet je de diepte voor induiken. Binnen jezelf in jezelf. En dat kun je maar op een manier doen en dat is stil te worden en op ontdekkingsreis te gaan. Durf jij het aan? Durf jij het aan om naar binnen te gaan? Daar waar alle wijsheid in jou opgesloten zit en daar waar jij alle antwoorden zult vinden?

Gisteren heb ik een keerpunt bereikt. Ik wil nu echt gaan voor mijn dromen. En wat zijn die dromen dan nu? Ik wil echt vanuit mijn hart mensen helpen. Nu heb ik mij al vaker afgevraagd hoe kan ik dat  nu doen? Hoe kan ik anderen helpen? En dan komen weer stukjes van mijzelf naar boven. Welke waarde kan ik mensen bieden? Hoe ga ik dat doen?

Ik kan wel altijd met deze vragen blijven zitten. Maar zo blijf ik in die visuele cirkel. Een cirkel waar ik al heel lang in zit.

Dus wat heb ik vanmorgen gedaan? Ik ben gaan wandelen en ik heb mijzelf vragen gesteld. En de eerste ingang naar heel zijn is mijn hart.

♥ Hoe liefdevol ben ik naar mijzelf?

♥ Houd ik wel 100 procent van mijzelf?

Want als ikzelf in liefde wil delen zal ik toch eerst eens liefdevol naar mijzelf toe moeten zijn. Klinkt dat bekent.

Ik ben er dus voor gaan zitten. Ik heb een mooie muziek opgezet en ben stil geworden. Ik heb mij verbonden met mijn hogere zelf. Dat stuk in mij dat alles weet en zoveel wijsheid in zich heeft en zij liet mij zien dat ik nar mijn hart toe moest gaan.

Dat heb ik toen gedaan. Ik ben ingaan voelen op mijn hart. En ik heb mij dan ook afgevraagd in welke graad ik van mijzelf houd. Op een schaal van 1 tot 10.

Nou doe dat ook maar eens voor jezelf . Ga er voor zitten en voel in . Wordt stil. En vraag jezelf eens in welke mate houdt ik van mijzelf.

♥ Scoor jij hierbij een tien. Dan zit je goed.

♥ Is dat niet het geval dan is er werk aan de winkel.

♥ Ga weer naar jouw hart en vraag jouw hart waarom jij geen 10 scoort. Wat in jou bied er weerstand. Welke overtuigingen zijn er. Waarom geef jij jezelf niet alles liefde wat jij nodig hebt. Want alles begint bij jezelf. Niet wat anderen jou geven. Maar wat jij  jezelf geeft.

Gratis meditaties waardoor jij meer kracht en energie krijgt maar ook inzichten.

Volg mij op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/mediummirre4you/

Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Warme groet, Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Heel jezelf door te mediteren

Heel wat betekent dit nu? Heel betekent alles. Maar is ook afgeleidt van het woord helen.

Jij hebt zelf alles in je om jezelf te helen. Dat betekent heel jezelf.

Jij bent alles. Ik weet dat dit misschien weerstand bij je op roept. Dat heeft het namelijk bij mij ook gedaan. Als ik dit nu op schrijf ben ik heel emotioneel.

Heel jezelf mag geboren gaan worden. Mag verspreidt gaan worden over de hele wereld. Iedereen mag en kan zichzelf helen. Je moet het wel toestaan. En daar moet je voor open staan. Want alle antwoorden zijn in jou opgesloten. Niet buiten je maar in je. En vaak is het zo dat wij de antwoorden buiten onszelf zoeken. Maar daar krijgen wij niet wat wij willen. Iedereen heeft iets anders nodig. Ik heb iets anders nodig dan jij. Ik word van andere dingen blij dan jij. Maar om daar echt achter te komen daar moet je de diepte voor induiken. Binnen jezelf in jezelf. En dat kun je maar op een manier doen en dat is stil te worden en op ontdekkingsreis te gaan. Durf jij het aan? Durf jij het aan om naar binnen te gaan? Daar waar alle wijsheid in jou opgesloten zit en daar waar jij alle antwoorden zult vinden?

Gisteren heb ik een keerpunt bereikt. Ik wil nu echt gaan voor mijn dromen. En wat zijn die dromen dan nu? Ik wil echt vanuit mijn hart mensen helpen. Nu heb ik mij al vaker afgevraagd hoe kan ik dat  nu doen? Hoe kan ik anderen helpen? En dan komen weer stukjes van mijzelf naar boven. Welke waarde kan ik mensen bieden? Hoe ga ik dat doen?

Ik kan wel altijd met deze vragen blijven zitten. Maar zo blijf ik in die visuele cirkel. Een cirkel waar ik al heel lang in zit.

Dus wat heb ik vanmorgen gedaan? Ik ben gaan wandelen en ik heb mijzelf vragen gesteld. En de eerste ingang naar heel zijn is mijn hart.

♥ Hoe liefdevol ben ik naar mijzelf?

♥ Houd ik wel 100 procent van mijzelf?

Want als ikzelf in liefde wil delen zal ik toch eerst eens liefdevol naar mijzelf toe moeten zijn. Klinkt dat bekent.

Ik ben er dus voor gaan zitten. Ik heb een mooie muziek opgezet en ben stil geworden. Ik heb mij verbonden met mijn hogere zelf. Dat stuk in mij dat alles weet en zoveel wijsheid in zich heeft en zij liet mij zien dat ik nar mijn hart toe moest gaan.

Dat heb ik toen gedaan. Ik ben ingaan voelen op mijn hart. En ik heb mij dan ook afgevraagd in welke graad ik van mijzelf houd. Op een schaal van 1 tot 10.

Nou doe dat ook maar eens voor jezelf . Ga er voor zitten en voel in . Wordt stil. En vraag jezelf eens in welke mate houdt ik van mijzelf.

♥ Scoor jij hierbij een tien. Dan zit je goed.

♥ Is dat niet het geval dan is er werk aan de winkel.

♥ Ga weer naar jouw hart en vraag jouw hart waarom jij geen 10 scoort. Wat in jou bied er weerstand. Welke overtuigingen zijn er. Waarom geef jij jezelf niet alles liefde wat jij nodig hebt. Want alles begint bij jezelf. Niet wat anderen jou geven. Maar wat jij  jezelf geeft.

Gratis meditaties waardoor jij meer kracht en energie krijgt maar ook inzichten.

Volg mij op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/mediummirre4you/

Wordt de beste versie van jezelf en straal.

Warme groet,