Tips om als hooggevoelige vrouw meer in jouw kracht te blijven

♥ Ben jij die hooggevoelige vrouw die doodmoe is.

♥ En  heb je geen energie om de dag goed door te komen,laat zwijgen dat jij nog echt kunt genieten?

♥ Zit jouw hoofd zo vol, waardoor jouw werk veel meer tijd kost en heb jij moeite om je te concentreren?

Wanneer kies jij nu eindelijk eens voor jezelf en ga je eens luisteren naar jouw lichaam?

Ik weet als geen ander hoe het voelt als het lichaam helemaal op is. Dat is heel erg frustrerend en vervelend en het werk wat je wilt doen duurt daardoor natuurlijk ook nog eens veel langer door.

Maar hoe lang wil jij dit op deze manier nog volhouden? Wanneer wil je nu eens serieus het probleem onder ogen gaan zien?

Want zo lang jij blijft door rennen saboteer jij jezelf. Jouw lichaam wil je iets duidelijk maken. En het is nu aan jou om daar ook werkelijk heen te gaan luisteren.

Wanneer je dat niet doet zal jou lichaam steeds meer klachten gaan vertonen , totdat jij eindelijk er iets aan gaat doen.

Jij wilt toch niet in een burn-out terecht komen? Dan kun je echt helemaal niks meer en ik was er al hoor. Hoe frustrerend is het als je gewend bent om de hele dag door te blijven rennen en opeens helemaal niks meer kunt. Ja de accu was helemaal leeg. Mijn lichaam voelde aan als dat van een oud vrouwtje.

Kun jij je voorstellen dat een vrouw met een rollator nog sneller is dan jij? Nou Ik wel hoor. En eerlijk is eerlijk. Ook ik heb niet geluisterd. Ondanks dat ik het weet, ben ik toen ook doorblijven rennen. Totdat ik letterlijk en figuurlijk de rekening gepresenteerd kreeg. Nou dan ben je nog verder van huis hoor. Ik ben letterlijk omgekiept. En vanaf toen begonnen de problemen pas echt.

Jij wilt jouw werk toch kunnen blijven doen? Nou ik kon het niet meer , voor mij was het te laat.

Kies voor jezelf en ga met jezelf aan de slag voordat het te laat is.

Als hoog gevoelige vrouw vang je natuurlijk heel veel impulsen op. Je pakt een heleboel op uit de omgeving. En ik weet zelf dat het vaak heel moeilijk is om hierin onderscheidt te maken.

1. Een tip die ik je hierbij wil meegeven is dat je voordat je de deur uitgaat je heel goed moet gronden. En dan bedoel ik een oefening zodat jij heel goed verbonden bent met moeder Aarde.

Zo’n oefening is zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is even de aandacht bij jezelf en je een koord voorstellen vanuit jouw hart naar beneden, langs jouw ruggenwervel naar de grond in. En dit koord bevestig je in gedachten aan moeder Aarde. Download hier de meditatie om te gronden en te reinigen.

2. Hoe weet je nu of een emotie of energie die jij voelt van jou is of van iemand anders?

 3. Tip: Wanneer jij merkt dat je plots moe wordt, denk er dan eens over na wat je van te voren aan het doen was. Met wie was je van te voren? Let hier de komende periode eens extra op, want onbewust geven wij energie weg en hebben dat nog niet eens in de gaten.

 4. Let er eens op wat je doet wanneer je moe wordt. Is dat iets wat je leuk vindt, of ben je dan bezig met iets waar je eigenlijk geen zin in hebt.  

 5. Tip: Iedere keer wanneer je nu merkt dat jouw emoties veranderen vraag je dan af of dat iets van jou is of van iemand anders. Wanneer je iets hebt opgepikt van iemand anders dan kun je dat liefdevol weer terug sturen naar diegene.

 6. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jij je beter leert afschermen. Misschien staat jouw energie veld wel veel te ver open?  Hoe kun je dat nu voor jezelf controleren? Ga ergens even rustig zitten en richt jouw aandacht even op jouw lichaam.

Richt jouw aandacht op jouw aura. Misschien kun je hem niet voelen of zien. Dat is geen probleem. Stel jezelf gewoon de vraag: is mijn aura te ver van mijn lichaam af. Dan krijg je een antwoord. Ja of nee. Indien het antwoord ja is trek je in gedachten jouw energie veld korter naar je toe totdat je voelt dat dit goed is. Als controle kun je dan nog eens vragen of jouw energieveld nu goed is.

Ga naar jouw lichaam luisteren. Want jij alleen weet waar het mis gaat.

Hoe kun je dat nu doen vraag jij je nu misschien af?

♥ Eerst eens echt rust nemen voor jezelf. Dat is nu heel belangrijk. En geen excuses meer waarom je het niet wilt doen want anders krijg je net zoals ik de rekening gepresenteerd. En wanneer je niet kunt werken en je werkt als zelfstandige, dan komt er ook geen inkomen binnen.

♥ Gun jouw lichaam alle rust wat het nodig heeft en ga leuke dingen voor jezelf doen.

Ja, ik weet dat het moeilijk is wanneer je al zo moe bent om dan ook nog  eens ergens naar toe te gaan. Daar heb je de energie niet voor. Maar doe iets waar jij jouw accu mee kunt opladen. Iets waar jij blij van wordt.

♥ Ja, nu mag je eens rekening gaan houden met jouw wensen en even niet denken aan wat de partner wilt. Nu mag jij eens bepalen. Want als jij het zelfde bent als ik weet ik al bijna zeker dat jij ook veel te vaak rekening houdt met de anderen. Maar waar blijf jij in dat hele verhaal? Wanneer kies jij eens echt voor jezelf en wat jij wilt in plaats van rekening te houden met de ander wilt? Want eerlijk is eerlijk, als jij jezelf wegcijfert, net zoals ik dat altijd heb gedaan dan doe jij echt niet wat jij wilt doen. En dat is niet leuk. Daar ga jij je dan ook aan storen en ergeren. Want wanneer kun je nu eens echt genieten van iets wat jij wilt?

♥ Kiezen voor jezelf is nu heel belangrijk. Doordat jij je steeds maar hebt aangepast aan de ander of aan anderen ben jij jezelf verloren. Ja, steeds meer stukjes van jezelf raak je dan kwijt. En het wordt steeds moeilijker om deze weer terug te krijgen.

♥ Mediteren kan ook heel goed helpen om rust te creëren. En nee, het is niet zweverig. Iedereen kan mediteren. Het is niks anders dan bewust tijd nemen voor jezelf en op dat moment jouw hoofd leeg te maken.

Dit kan met een muziekje op. Ik kan mij heel goed ontspannen bij de muziek van crystal angels. Deze muziek raakt mij gewoon op mijn gevoel.

Kies een muziek die bij jou past of zet een geleide meditatie op. Belangrijk is om jouw aandacht nu echt te richten op jouw hart. Zet alle gedachten maar even aan de kant en richt deze op jezelf.

♥ Het is nu belangijk dat jij oude patronen gaat doorbreken

♥ Dat jij nu gaat kiezen voor jezelf

♥ En dat je ophoort met zelfsabotage

Ook jij bent belangrijk. Dus zet jezelf nu eens op de eerste plaats.

Dat jij nu gaat werken aan jezelf. Want jij wilt toch ook weer gaan stralen en vol energie in het leven staan? Dat verdien je toch?

Wordt de beste versie van jezelf en straal. 

Ik heb een super meditatiepakket gemaakt. Behalve dat er veel oefeningen bij zijn om energetisch meer in je kracht te komen helpt dit pakket jou om inzichten te geven en oude blokkades op te ruimen. zodat jij steeds meer in jouw kracht komt. Plus nog een hart-meditatie.

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/mediummirre4you/. Vond je dit bericht leuk, deel het met je vrienden. En weet je iemand anders die ook met mijn meditatiepakket geholpen is? Deel dan dit bericht.

Warme groet, 

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Tips om als hooggevoelige vrouw meer in jouw kracht te blijven

♥ Ben jij die hooggevoelige vrouw die doodmoe is.

♥ En  heb je geen energie om de dag goed door te komen,laat zwijgen dat jij nog echt kunt genieten?

♥ Zit jouw hoofd zo vol, waardoor jouw werk veel meer tijd kost en heb jij moeite om je te concentreren?

Wanneer kies jij nu eindelijk eens voor jezelf en ga je eens luisteren naar jouw lichaam?

Ik weet als geen ander hoe het voelt als het lichaam helemaal op is. Dat is heel erg frustrerend en vervelend en het werk wat je wilt doen duurt daardoor natuurlijk ook nog eens veel langer door.

Maar hoe lang wil jij dit op deze manier nog volhouden? Wanneer wil je nu eens serieus het probleem onder ogen gaan zien?

Want zo lang jij blijft door rennen saboteer jij jezelf. Jouw lichaam wil je iets duidelijk maken. En het is nu aan jou om daar ook werkelijk heen te gaan luisteren.

Wanneer je dat niet doet zal jou lichaam steeds meer klachten gaan vertonen , totdat jij eindelijk er iets aan gaat doen.

Jij wilt toch niet in een burn-out terecht komen? Dan kun je echt helemaal niks meer en ik was er al hoor. Hoe frustrerend is het als je gewend bent om de hele dag door te blijven rennen en opeens helemaal niks meer kunt. Ja de accu was helemaal leeg. Mijn lichaam voelde aan als dat van een oud vrouwtje.

Kun jij je voorstellen dat een vrouw met een rollator nog sneller is dan jij? Nou Ik wel hoor. En eerlijk is eerlijk. Ook ik heb niet geluisterd. Ondanks dat ik het weet, ben ik toen ook doorblijven rennen. Totdat ik letterlijk en figuurlijk de rekening gepresenteerd kreeg. Nou dan ben je nog verder van huis hoor. Ik ben letterlijk omgekiept. En vanaf toen begonnen de problemen pas echt.

Jij wilt jouw werk toch kunnen blijven doen? Nou ik kon het niet meer , voor mij was het te laat.

Kies voor jezelf en ga met jezelf aan de slag voordat het te laat is.

Als hoog gevoelige vrouw vang je natuurlijk heel veel impulsen op. Je pakt een heleboel op uit de omgeving. En ik weet zelf dat het vaak heel moeilijk is om hierin onderscheidt te maken.

1. Een tip die ik je hierbij wil meegeven is dat je voordat je de deur uitgaat je heel goed moet gronden. En dan bedoel ik een oefening zodat jij heel goed verbonden bent met moeder Aarde.

Zo’n oefening is zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is even de aandacht bij jezelf en je een koord voorstellen vanuit jouw hart naar beneden, langs jouw ruggenwervel naar de grond in. En dit koord bevestig je in gedachten aan moeder Aarde. Download hier de meditatie om te gronden en te reinigen.

2. Hoe weet je nu of een emotie of energie die jij voelt van jou is of van iemand anders?

 3. Tip: Wanneer jij merkt dat je plots moe wordt, denk er dan eens over na wat je van te voren aan het doen was. Met wie was je van te voren? Let hier de komende periode eens extra op, want onbewust geven wij energie weg en hebben dat nog niet eens in de gaten.

 4. Let er eens op wat je doet wanneer je moe wordt. Is dat iets wat je leuk vindt, of ben je dan bezig met iets waar je eigenlijk geen zin in hebt.  

 5. Tip: Iedere keer wanneer je nu merkt dat jouw emoties veranderen vraag je dan af of dat iets van jou is of van iemand anders. Wanneer je iets hebt opgepikt van iemand anders dan kun je dat liefdevol weer terug sturen naar diegene.

 6. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jij je beter leert afschermen. Misschien staat jouw energie veld wel veel te ver open?  Hoe kun je dat nu voor jezelf controleren? Ga ergens even rustig zitten en richt jouw aandacht even op jouw lichaam.

Richt jouw aandacht op jouw aura. Misschien kun je hem niet voelen of zien. Dat is geen probleem. Stel jezelf gewoon de vraag: is mijn aura te ver van mijn lichaam af. Dan krijg je een antwoord. Ja of nee. Indien het antwoord ja is trek je in gedachten jouw energie veld korter naar je toe totdat je voelt dat dit goed is. Als controle kun je dan nog eens vragen of jouw energieveld nu goed is.

Ga naar jouw lichaam luisteren. Want jij alleen weet waar het mis gaat.

Hoe kun je dat nu doen vraag jij je nu misschien af?

♥ Eerst eens echt rust nemen voor jezelf. Dat is nu heel belangrijk. En geen excuses meer waarom je het niet wilt doen want anders krijg je net zoals ik de rekening gepresenteerd. En wanneer je niet kunt werken en je werkt als zelfstandige, dan komt er ook geen inkomen binnen.

♥ Gun jouw lichaam alle rust wat het nodig heeft en ga leuke dingen voor jezelf doen.

Ja, ik weet dat het moeilijk is wanneer je al zo moe bent om dan ook nog  eens ergens naar toe te gaan. Daar heb je de energie niet voor. Maar doe iets waar jij jouw accu mee kunt opladen. Iets waar jij blij van wordt.

♥ Ja, nu mag je eens rekening gaan houden met jouw wensen en even niet denken aan wat de partner wilt. Nu mag jij eens bepalen. Want als jij het zelfde bent als ik weet ik al bijna zeker dat jij ook veel te vaak rekening houdt met de anderen. Maar waar blijf jij in dat hele verhaal? Wanneer kies jij eens echt voor jezelf en wat jij wilt in plaats van rekening te houden met de ander wilt? Want eerlijk is eerlijk, als jij jezelf wegcijfert, net zoals ik dat altijd heb gedaan dan doe jij echt niet wat jij wilt doen. En dat is niet leuk. Daar ga jij je dan ook aan storen en ergeren. Want wanneer kun je nu eens echt genieten van iets wat jij wilt?

♥ Kiezen voor jezelf is nu heel belangrijk. Doordat jij je steeds maar hebt aangepast aan de ander of aan anderen ben jij jezelf verloren. Ja, steeds meer stukjes van jezelf raak je dan kwijt. En het wordt steeds moeilijker om deze weer terug te krijgen.

♥ Mediteren kan ook heel goed helpen om rust te creëren. En nee, het is niet zweverig. Iedereen kan mediteren. Het is niks anders dan bewust tijd nemen voor jezelf en op dat moment jouw hoofd leeg te maken.

Dit kan met een muziekje op. Ik kan mij heel goed ontspannen bij de muziek van crystal angels. Deze muziek raakt mij gewoon op mijn gevoel.

Kies een muziek die bij jou past of zet een geleide meditatie op. Belangrijk is om jouw aandacht nu echt te richten op jouw hart. Zet alle gedachten maar even aan de kant en richt deze op jezelf.

♥ Het is nu belangijk dat jij oude patronen gaat doorbreken

♥ Dat jij nu gaat kiezen voor jezelf

♥ En dat je ophoort met zelfsabotage

Ook jij bent belangrijk. Dus zet jezelf nu eens op de eerste plaats.

Dat jij nu gaat werken aan jezelf. Want jij wilt toch ook weer gaan stralen en vol energie in het leven staan? Dat verdien je toch?

Wordt de beste versie van jezelf en straal. 

Ik heb een super meditatiepakket gemaakt. Behalve dat er veel oefeningen bij zijn om energetisch meer in je kracht te komen helpt dit pakket jou om inzichten te geven en oude blokkades op te ruimen. zodat jij steeds meer in jouw kracht komt. Plus nog een hart-meditatie.

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/mediummirre4you/. Vond je dit bericht leuk, deel het met je vrienden. En weet je iemand anders die ook met mijn meditatiepakket geholpen is? Deel dan dit bericht.

Warme groet,