Maak van hooggevoeligheid jouw kracht. Tips

Wanneer je meer wilt gaan werken vanuit jouw gevoel is het heel erg belangrijk dat jouw hoofd leeg is.

♥ Wanneer je luistert naar de natuur of naar muziek en jezelf daar op focust  is het gemakkelijker om rust te creëren in jouw hoofd.

♥ Richt jouw aandacht op iets anders en laat de gedachten langzaam aan voorbij gaan. Wanneer je er geen aandacht meer aan besteedt zal het langzaam aan rustiger worden in jouw hoofd.

♥ Goed gronden, een goede verbinding met moeder Aarde

Wanneer je heel gevoelig bent is het heel belangrijk om altijd te zorgen dat je een goede verbinding hebt met moeder Aarde. Wanneer je dat niet doet dan ben je veel te gevoelig voor alles om je heen, jouw omgeving en de mensen waar je mee in aanraking komt. Je pikt dan namelijk heel veel op uit jouw omgeving waardoor jij niet goed in jouw eigen energie kunt blijven.

Dat kan heel erg vervelend zijn want: alles kost dan zoveel meer energie. Dus jouw energie kan dan heel snel minder worden.

Je pikt energie op van anderen waardoor je ongemerkt in een andere stemming komt. Dat kan heel vervelend zijn maar ook heel frustrerend. Gebeurd het jou regelmatig dat jouw stemming snel omslaat, dan vraag je eens af of dit een gevoel van jou is of van iemand anders. Is het gevoel van iemand anders? Dan kun je dat liefdevol terug sturen naar die persoon.

Hoe kun je nu goed gronden?

Dit gaan wij nu even proberen.

 • Oefening 1: Stel je voor dat jij een boom bent. Sluit jouw ogen even en zie jezelf dan ook als die boom. Een grote sterke boom waarvan de wortels heel diep naar de aarde in gaan. Voel dan nu ook de verbinding met de aarde en hoe stevig jij nu verbonden bent.
 • Oefening 2: Sluit jouw ogen en richt jouw aandacht nu even op jouw hart. Maak nu in gedachten vanuit jouw hart een verbinding naar beneden. Stel je als het ware een zilveren koord voor wat steeds dieper naar beneden gaat. Vanuit jouw hart naar beneden langs de ruggengraat. Naar jouw stuit en vandaar uit steeds dieper naar beneden. Het zilveren koord gaat de grond in en zakt steeds dieper de aarde in. Totdat je in de kern van moeder Aarde bent. Maak daar in gedachten op jouw manier dit zilveren koord vast. Nu haal je vanuit de aarde.

Wanneer je goed verankerd bent met de aarde dan sta je al veel steviger in het leven. Je kunt veel meer aan en je blijft gemakkelijker bij jezelf en in jouw eigen energie.

Verbinding maken met het universum.

Hoe kun je deze verbinding nu tot stand brengen?

Ik trek in gedachten een koord vanuit mijn hart naar boven.

Dat gaan wij nu even proberen:

Oefening: Richt jouw aandacht weer even op jouw hart en sluit jouw ogen. Vanuit het hart trek je een gouden koord naar boven. Door jouw kruin naar boven naar de hemel in. Daar maak je jouw gouden koord ergens stevig vast. Voel maar op welke manier jij dat voor jezelf kunt doen.

Door vanuit jouw hart de verbinding te maken met de hemel en met de aarde kom je beter in balans. Alles werkt gemakkelijker. Je staat vaster in jouw schoenen.

 • ♥ Daarnaast kan het zijn dat je onbewust energie weggeeft aan anderen waardoor jouw energie ook heel snel naar beneden kan gaan. Dit kun je vermijden door jezelf in een beschermende piramide te zetten of iets wat voor jouw goed voelt.
 • ♥ Ook kan het zijn dat jouw aura veel te ver open staat.
 • ♥ Of jij geeft energetisch meer weg dan jij ontvangt, waardoor er ook een disharmonie ontstaat.
 • ♥ Of je draagt energie van iemand anders bij je ( een lifter)

 Oefening: Voel eens gericht in op jouw lichaam. Waar bevindt jouw aura zich? Is jouw energieveld kort genoeg bij jouw lichaam? Wanneer dat zo is dan hoef je niks te doen.

Als jouw aura te ver weg is van jouw lichaam trek deze dan in gedachten korter naar jou toe, totdat je voelt van zo is het goed.

♥ Voel eens in op jouw lichaam. Is er in jouw systeem of er net buiten een plek die koud aanvoelt?

♥ Ga er eens met jouw aandacht heen. Voel eens in op die energie. Hoe voelt deze energie? Wat doet deze energie met je? Welke lading zit er op? Is dat een vertrouwde energie? En als je verder invoelt heb je deze energie nog nodig?

Is jouw antwoord hierop nee, maak dan contact met deze energie. Is deze energie mannelijk of vrouwelijk? Wie is het en waarom is deze energie bij je? Stel die vragen die nodig zijn zodat je weet waarom deze energie bij je is en wat deze met jou doet.

Nu mag je deze energie gaan verwijderen uit jouw systeem. Vanuit de hemel gaat een poort open en een cirkel van witte energie daalt op jou neer. Vraag hulp aan jouw gidsen of aan de engelen om te helpen om deze energie naar het licht te sturen.

Richt nu jouw aandacht op deze energie en vraag deze om naar het licht te gaan. Zeg dank je wel voor alles wat hij of zij voor je gedaan heeft en dat je het nu zelf kunt. Stuur deze energie vervolgens naar het licht. Het kan zijn dat dit een energie is van iemand die al ‘over’ is, zeg hem of haar dan dat hij of zij al lang gestorven is en dat hij nu naar het licht mag gaan. In het licht wachten dierbaren al lang op hem of haar.

Het kan zijn dat een energie moeilijk te verwijderen is. Blijf met klem aandringen om naar het licht te gaan en vraag hulp van jouw gidsen of engelen of iets anders waar jij mee werkt.

Wanneer de energie naar het licht is gegaan, zul je merken dat er verlichting komt op de plek waar deze heeft vastgezeten. Tevens voelt deze plek erna een stuk warmer aan.

Een andere mooie oefening die je ook kunt gebruiken is de Hemelse Stofzuiger.

Stel je voor dat vanuit de hemel een grote stofzuiger naar beneden komt. En deze stofzuiger neemt alles met zich mee. Alle energie die niet bij jou hoort wordt gemakkelijk meegenomen door deze stofzuiger. Ook in jouw lichaam kun je alle oude energie opzuigen zodat er plaats komt voor iets nieuws.

Ik heb heel veel prachtige meditaties gemaakt. Deze helpen jouw om steeds meer in jou kracht te komen. Je gaat met deze meditaties heel veel blokkades opruimen.

Hier kun je alvast een gratis meditatie downloaden.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze oefeningen. En ik weet dat jij daardoor steeds meer in jouw kracht komt en beter in jouw eigen energie blijft.

Wordt de beste versie van jezelf zodat jij met passie jouw weg kunt bewandelen.

Gratis mini-pakket: terug in jouw kracht. Vraag het nu aan en ontvang de tips  en verschillende gave meditaties zodat jij echt kunt gaan oefenen om nog meer in jouw eigen kracht te gaan staan.

Meldt je aan voor mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van al mijn workshops en cursussen en nieuwe aanbiedingen. En deel dit bericht met jouw vrienden. 

Warme groet, 

Luxe giftbox met 64 zielskaarten & boek met beschrijvingen. + Gratis E-book de helende kracht van kleuren. + Gratis kleurenmeditatie

Een persoonlijke Zielstekening met een reading

♥Heb jij even een steuntje in de rug nodig?
♥Weet jij even niet hoe verder?
♥Heb je inzichten nodig om te weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt?

Bij het maken van de zielstekening bepaal ik intuïtief de kleuren die jij op dat moment nodig hebt dus iedere tekening is ook uniek.

Bij een zielstekening ontvang je ook een persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag ik van gene zijde ontvangen. 

Je krijgt dat aangereikt in deze boodschap wat op dat moment in jouw leven belangrijk is. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn steeds persoonsgebonden en geven jou  inzichten in jouw leven.

De ervaring heeft geleerd, dat een zielstekening duidelijkheid geeft in bepaalde situaties. Het kan net dat stukje kracht geven om  dat te durven ondernemen, wat voor het gevoel belangrijk is.

Een stukje inzicht krijgen in bepaalde situaties, dat is de bedoeling. 

Online cursus: de helende kracht van kleuren. ♥ Wil jij jezelf verder ontwikkelen en vindt jij het leuk om dat op een creatieve manier te doen? ♥ Merk jij dat jij door bepaalde blokkades niet verder komt en wil jij nu echt hier iets aan doen? ♥ Merk jij dat je regelmatig moe bent? ♥ Of geeft jouw lichaam al klachten aan?

Heel jezelf • Wil jij je verder ontwikkelen? • Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken? • Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt? • Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten? • Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

Creatief Medium en Therapeut

Hallo, mijn naam is Mirriam Müller , creatief Medium

 Ik maak al jaren lang zielstekeningen en schilderijen met bijenwas. Bij al mijn werken schrijf ik waardevolle teksten. De ervaring heeft geleerd dat deze teksten mensen een stuk verder helpen. Ik geef mensen inzichten. Een stukje ondersteuning en/of bevestiging zodat ze weer verder kunnen.

Al mijn werken maak ik intuitief.

Alles wat er in een schilderij of zielstekening ontstaat heeft een betekenis en ook het kleurgebruik zegt veel over wat er speelt.

Ieder schilderij/wastekening heeft dus een persoonlijke boodschap. En de kleuren werken helend.

♥ Ik maak zielstekeningen. Aan de hand van uw naam en geboortedatum maak ik een persoonlijke wastekening. Daarbij ontvangt u ook een persoonlijke reading. Een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander. Of een bijzonder cadeau bij een geboorte.

♥Daarnaast maak ik ziels-schilderijen op maat. Aan de hand van de geboortegegevens en naam maak ik een zielsschilderij met een persoonlijke boodschap erbij.

♥Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk op maat gemaakt schilderij te laten maken met verwerking van crematie-as. Een tastbare blijvende herinnering aan uw dierbare.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

031 - 652043449
info@healing-spirit-art.nl

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.


Maak van hooggevoeligheid jouw kracht. Tips

Wanneer je meer wilt gaan werken vanuit jouw gevoel is het heel erg belangrijk dat jouw hoofd leeg is.

♥ Wanneer je luistert naar de natuur of naar muziek en jezelf daar op focust  is het gemakkelijker om rust te creëren in jouw hoofd.

♥ Richt jouw aandacht op iets anders en laat de gedachten langzaam aan voorbij gaan. Wanneer je er geen aandacht meer aan besteedt zal het langzaam aan rustiger worden in jouw hoofd.

♥ Goed gronden, een goede verbinding met moeder Aarde

Wanneer je heel gevoelig bent is het heel belangrijk om altijd te zorgen dat je een goede verbinding hebt met moeder Aarde. Wanneer je dat niet doet dan ben je veel te gevoelig voor alles om je heen, jouw omgeving en de mensen waar je mee in aanraking komt. Je pikt dan namelijk heel veel op uit jouw omgeving waardoor jij niet goed in jouw eigen energie kunt blijven.

Dat kan heel erg vervelend zijn want: alles kost dan zoveel meer energie. Dus jouw energie kan dan heel snel minder worden.

Je pikt energie op van anderen waardoor je ongemerkt in een andere stemming komt. Dat kan heel vervelend zijn maar ook heel frustrerend. Gebeurd het jou regelmatig dat jouw stemming snel omslaat, dan vraag je eens af of dit een gevoel van jou is of van iemand anders. Is het gevoel van iemand anders? Dan kun je dat liefdevol terug sturen naar die persoon.

Hoe kun je nu goed gronden?

Dit gaan wij nu even proberen.

 • Oefening 1: Stel je voor dat jij een boom bent. Sluit jouw ogen even en zie jezelf dan ook als die boom. Een grote sterke boom waarvan de wortels heel diep naar de aarde in gaan. Voel dan nu ook de verbinding met de aarde en hoe stevig jij nu verbonden bent.
 • Oefening 2: Sluit jouw ogen en richt jouw aandacht nu even op jouw hart. Maak nu in gedachten vanuit jouw hart een verbinding naar beneden. Stel je als het ware een zilveren koord voor wat steeds dieper naar beneden gaat. Vanuit jouw hart naar beneden langs de ruggengraat. Naar jouw stuit en vandaar uit steeds dieper naar beneden. Het zilveren koord gaat de grond in en zakt steeds dieper de aarde in. Totdat je in de kern van moeder Aarde bent. Maak daar in gedachten op jouw manier dit zilveren koord vast. Nu haal je vanuit de aarde.

Wanneer je goed verankerd bent met de aarde dan sta je al veel steviger in het leven. Je kunt veel meer aan en je blijft gemakkelijker bij jezelf en in jouw eigen energie.

Verbinding maken met het universum.

Hoe kun je deze verbinding nu tot stand brengen?

Ik trek in gedachten een koord vanuit mijn hart naar boven.

Dat gaan wij nu even proberen:

Oefening: Richt jouw aandacht weer even op jouw hart en sluit jouw ogen. Vanuit het hart trek je een gouden koord naar boven. Door jouw kruin naar boven naar de hemel in. Daar maak je jouw gouden koord ergens stevig vast. Voel maar op welke manier jij dat voor jezelf kunt doen.

Door vanuit jouw hart de verbinding te maken met de hemel en met de aarde kom je beter in balans. Alles werkt gemakkelijker. Je staat vaster in jouw schoenen.

 • ♥ Daarnaast kan het zijn dat je onbewust energie weggeeft aan anderen waardoor jouw energie ook heel snel naar beneden kan gaan. Dit kun je vermijden door jezelf in een beschermende piramide te zetten of iets wat voor jouw goed voelt.
 • ♥ Ook kan het zijn dat jouw aura veel te ver open staat.
 • ♥ Of jij geeft energetisch meer weg dan jij ontvangt, waardoor er ook een disharmonie ontstaat.
 • ♥ Of je draagt energie van iemand anders bij je ( een lifter)

 Oefening: Voel eens gericht in op jouw lichaam. Waar bevindt jouw aura zich? Is jouw energieveld kort genoeg bij jouw lichaam? Wanneer dat zo is dan hoef je niks te doen.

Als jouw aura te ver weg is van jouw lichaam trek deze dan in gedachten korter naar jou toe, totdat je voelt van zo is het goed.

♥ Voel eens in op jouw lichaam. Is er in jouw systeem of er net buiten een plek die koud aanvoelt?

♥ Ga er eens met jouw aandacht heen. Voel eens in op die energie. Hoe voelt deze energie? Wat doet deze energie met je? Welke lading zit er op? Is dat een vertrouwde energie? En als je verder invoelt heb je deze energie nog nodig?

Is jouw antwoord hierop nee, maak dan contact met deze energie. Is deze energie mannelijk of vrouwelijk? Wie is het en waarom is deze energie bij je? Stel die vragen die nodig zijn zodat je weet waarom deze energie bij je is en wat deze met jou doet.

Nu mag je deze energie gaan verwijderen uit jouw systeem. Vanuit de hemel gaat een poort open en een cirkel van witte energie daalt op jou neer. Vraag hulp aan jouw gidsen of aan de engelen om te helpen om deze energie naar het licht te sturen.

Richt nu jouw aandacht op deze energie en vraag deze om naar het licht te gaan. Zeg dank je wel voor alles wat hij of zij voor je gedaan heeft en dat je het nu zelf kunt. Stuur deze energie vervolgens naar het licht. Het kan zijn dat dit een energie is van iemand die al ‘over’ is, zeg hem of haar dan dat hij of zij al lang gestorven is en dat hij nu naar het licht mag gaan. In het licht wachten dierbaren al lang op hem of haar.

Het kan zijn dat een energie moeilijk te verwijderen is. Blijf met klem aandringen om naar het licht te gaan en vraag hulp van jouw gidsen of engelen of iets anders waar jij mee werkt.

Wanneer de energie naar het licht is gegaan, zul je merken dat er verlichting komt op de plek waar deze heeft vastgezeten. Tevens voelt deze plek erna een stuk warmer aan.

Een andere mooie oefening die je ook kunt gebruiken is de Hemelse Stofzuiger.

Stel je voor dat vanuit de hemel een grote stofzuiger naar beneden komt. En deze stofzuiger neemt alles met zich mee. Alle energie die niet bij jou hoort wordt gemakkelijk meegenomen door deze stofzuiger. Ook in jouw lichaam kun je alle oude energie opzuigen zodat er plaats komt voor iets nieuws.

Ik heb heel veel prachtige meditaties gemaakt. Deze helpen jouw om steeds meer in jou kracht te komen. Je gaat met deze meditaties heel veel blokkades opruimen.

Hier kun je alvast een gratis meditatie downloaden.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze oefeningen. En ik weet dat jij daardoor steeds meer in jouw kracht komt en beter in jouw eigen energie blijft.

Wordt de beste versie van jezelf zodat jij met passie jouw weg kunt bewandelen.

Gratis mini-pakket: terug in jouw kracht. Vraag het nu aan en ontvang de tips  en verschillende gave meditaties zodat jij echt kunt gaan oefenen om nog meer in jouw eigen kracht te gaan staan.

Meldt je aan voor mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van al mijn workshops en cursussen en nieuwe aanbiedingen. En deel dit bericht met jouw vrienden. 

Warme groet,